Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
1.12.2011 21:18:13
Ivi, to je super, že je vše v pořádku!!! dokážu si tak trošku představit, jaká je to úleva... můj taťka chodí taky každý rok na rezonance už od roku 1997...
Adri, jestli budeš posílat receptík, prosím písni ho i mně... díky moc! PS: Michala myslím mají rádi všechny děti - příjde mi že je v Kouzelné školce ten nejoblíbenější ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
1.12.2011 19:46:09
Adri, můžeš mi poslat ten receptík na perníčky hned měkké, taky je zkusíme. Adélka chce zdobit, to bude zapatlaná celá kuchyň. Mail Ifca7@seznam.cz Moc díky
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
1.12.2011 18:38:37
Ahojky,
Ivi to je super, že je vše v pořádku! ![]() Emi taky gratuluji k manž. atestaciˇ ![]() Skalko já začala dělat perníčky kvůli mm, tomu moc chutnají a teď dělám i kvůli malého, taky si dá a hlavně ho to baví i péct. Letos jsem dělala poprvé i chaloupku, ale myslím, že už naposled. Na tu jsem měla trochu jiný recept, lépe se to dělalo, nedělalo to bublinky apod., ale na jídlo není tak dobrý. Takže na jídlo perníčky jsem dělala ty ihned měkké a chuťově rozhodně lepší. Dnes jsme byli na Michalovi Nesvatbovi, byl u nás na náměstí a Míša je jeho velký fanoušek, pořád se na něj chtěla dívat až do poslední chvíle než odešel a má s ním už druhou fotku ![]() Já mám pocit, že nějak nic nestíhám, v práci je tento týden blázinec a to jsem dnes ještě zaspala. A pečo na x krát, dnes si jdu udělat těsto, zítra snad péct a o víkendu, slepovat, zdobit apod. Chci dělat s marmeládou, čoko náplní a ořechovou s mandlí nahoře. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
1.12.2011 14:39:44
Tak jsem ve dvě volala a výsledky jsou beze změn, řvu tu jak tygr, a to mám jít za chvíli do školky pro tu moji Šmoulinku
|
|
|
1.12.2011 13:51:26
Leni, krása! i já se obávám že budu muset péct ještě další dávky cukroví...
![]() na perníčky se teprv chystám ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
1.12.2011 10:23:04
tak tady je náš výtvor, bohužel se Vánoc asi nevydrží
![]() ![]() |
|
|
30.11.2011 20:48:00
Mabelko, super že plodovky přibylo
![]() Emi, gratulujeme manžovi k zvládnutí atestace ![]() Skallko, my byli s Pájou taky na alergologii před rokem a půl... z krve se na nic nepřišlo, maximálně na náznak alergie na bílkovinu kravského mléka, ale toť vše. A taky byl pořád nemocný... Hoky, my s odběrem krve problémy naštěstí nemáme, Pavlík se i dívá když mu berou krev a málokdy brečí.. i Janička je takový tvrďák - při očkování vůbec nezabrečela. Mám to ale divné děti ![]() Mabelko, můžeš mi sem hodit prosím recept na tu bílkovou polevu? taky bych ji možná zkusila ![]() |
| skallka |
| • |
30.11.2011 20:11:59
My byli minulý rok furt nemocní a alergologii jsme se nevyhli taky, ale ten odběr krve byl nejhorší zážitek. Já byla před porodem, tak jsem ho pořádně nemohla chytit, ani tak nešlo o to chycení, jako o to lovení žíly. Zkoušely to na 4x a jak tam začla pokaždé vrtat v té ruce, tak mně braly mory. Já jsem zvyklá, že mi žíly nemůžou najít a hledají ale tohle byla i na mně silná káva :-( Nicméně výsledky byly úplně v pořádku, imunitu má úplně v pořádku ale marod byl furt, takže babo raď
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
30.11.2011 19:02:42
Ahojky!
Mabelko, to jsi toho dneska zvládla hodně! A super, že plodovky přibylo A jakto, že tě čeká plánovaný císař? Vojtík byl císařem? Už jsem zapomněla ![]() Jsem zvědavá, jak dopadnete na té alergologii, tuším, že my se ji taky nevyhneme ![]() Perníčky pečeme taky, ale letos jsme to ještě nestihli. Mě perníčky chutnají, ale spíš je dělám kvůli Míšovi, moc se těší, hlavně na to zdobení. Podle toho to vypadá, na parádu to rozhodně nemáme Taky jsem koupila letos ty tuby, tak uvidíme, jak to půjde tím. Loni jsem měla moc fajn recept, perníčky byly hned měkké, ale zas - klasika - nevím, který to byl Nemáte nějaký osvědčený? Já dneska peču dort, celý den s asistencí kluků, tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]() Ifčo, já bych taky hlasovala, ale nejde mi to, zkoušela jsem už několikrát, vždy mi to napíše - stala se chyba, zkuste to znovu ![]() Jo a manžel tu atestaci udělal, takže zase začínáme trochu fungovat |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
30.11.2011 16:50:16
Leni, díky za držení
![]() Dnes to vypadalo, že pl. vody od minule přibylo Já sama to cítím tak, že pohyby jsou teď jemnější, předtím byly docela ostré, nebo jak to mám popsat. Tak další kontrola za týden. Leni, já jsem si už kdysi koupila barvy na bílkovou polevu v Lidlu. Ale ne už ty připravené jen na vymáčknutí, ty se pak lepí na zuby. Ale ty, které se zamíchají do bílkové polevy. Od dr. Otkera jsem ještě nezkoušela. Adri, jak jsi dopadla u zubaře? Teda nevím, jestli jsi tam měla jít zrovna dnes ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.