Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
30.11.2011 13:06:02
Skallko, já peču perníčky poslední dobou ty z té krabičky od Dr. Oetkara - zdají se mi nejlepší
a na zdobení jsem si letos koupila bílé tubičky taky tuším od Dr. Oetkara - tak snad se zadaří nám perníčky chutnají ![]() Mabelko, držíme pěstičky ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
30.11.2011 9:13:54
Skallko, odhlašuje to tu pořád
A ty perníčky, já je miluju! Malej taky, pekla jsem je třeba i na cestu do Chorvatska předloni, nestačila jsem je ani nazdobit, ale jako svačinka na chuť super. Půlku snědl švagr a neteře Manžel je teda nijak extra nejí, ale to mi nevadí Dělám je i na Velikonoce ![]() Leni, díky, mrknu do mejlu, za 10 minut musím vyjít z domu, odběry krve má Vojta za sebou, docela to šlo. Ale celý se začal klepat, když zjistil, co ho čeká a jehla se blížila Ale pak dobrý.AHOJ ![]() |
| skallka |
| • |
30.11.2011 8:54:14
prooooč mně to furt odhlašuje :-( Leni zní to výborně, asi budu muset zavítat na trh koupit nějaké formičky, mám jen na rohlíčky a různá vykrajovátka, ale košíčky nemám :-( V pátek se chystám s dětma, tak uvidíme či se tam dostanem. Počítám že ty perníčky všechny pečete na stejný způsob , myslím tím, že to jsou takové ty klasické tvrdé ozdobené bílkem s cukrem že? A to vam to pak chutná? Ptám se jen tak, protože mně to prostě vůbec nechutná ani nikomu od nás a jen kvůli ozdobě se mi s tím piplat nechce, to už si radši upeču ten domeček ať z toho mají aspoŇ něco kolemjdoucí :-D Takže otázka zní jíte to??? nebo jen na ozdobu???
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
29.11.2011 22:04:28
holky, děkuji
já se taky ještě chystám péct další druhy - především perníčky, pak taky nějaké ty druhy nepečeného cukroví jako kokosové kuličky a úlky a jestli zbyde čas tak bych chtěla i věnečky ![]() Adélce držíme moc pěstičky na výsledky, je opravdu velikánská šikulka že to tak vydržela!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a hlasy už jsem dala dneska 3 ![]() Skallko, košíčky mám základ z těsta (cukr,mouka,Hera a žloutek) a krém pak co mi zbyl z rohlíčků a ten dělám z pudinku, čokolády na vaření, Hany a trošku rumu košíčky jsem pekla v kovových formičkách a pomáhal mi je plnit i Pavlíček ![]() Na vrchu je rozpuštěná čokoláda na vaření se ztuženým tukem ve vodní lázni a posypaná takovou tou barevnou rýži. A Mabel, teda zítra toho máte hodně v plánu... budu na Tebe myslet ať ti vše dobře dopadne a zkusím ti ještě poslat to telefonní číslo na mail ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
29.11.2011 21:14:27
Skallko, jako na Štědrý den, jo???
![]() No jestli to bude plánovaný císař, tak si to asi na 24. nenaplánují ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
29.11.2011 21:13:33
Ifčo, moc držím pěsti! A Adélka je opravdu šikovná, že to tak zvládá bez uspání
![]() S tím hlasováním se na to teda nějak vrhli... 300 bodů za takovou chviklu, škoda. Ale snažím se dál, je to až do Vánoc? To je dlouho, když se může hlasovat co hodinu.Leni, teda děláš nám tu chutě Vypadá to všechno moc krásně ![]() Já se chystám dělat perníčky, Vojta už se na ně moc těší, z dalšího cukroví ještě nevím, co vyberu, jestli vůbec něco Od Adri doporučený recept na pařížské rohlíčky, to by bylo super, kdybych se k tomu dostala (nesměla bych být tak líná a všechno by mi nesmělo tak dlouho trvat...). A rafaelo kuličky. Adri, ať ti to s tím zubem dobře dopadne a moc to nestojí a hlavně nebolí! ![]() Nás zítra čeká: odběry krve na alergologii (nemám ani odvahu přemýšlet nad tím, jak to bude probíhat ![]() ), manžel zubař, já kontrola v riz. poradně. Tak mě napadlo, že ani nemám už žádné číslo na některou z vás, kdyby něco. Měla jsem, ale zůstaly v paměti v rozbitém mobilu (utopil se v polívce ).Tak jestli se některé z vás bude chtít, napište mi ho třeba do mejlu, děkuju! Internet v mobilu nemám... |
| skallka |
| • |
29.11.2011 20:17:03
nechce se mi furt zadávat ty pitomá hesla :-(
Adélce moc držím palce, aby jí výsledky dopadly dobře, je šikulka. No Leni a ty mi tedy děláš chutě, prosímtě co to máš za košíčky??? Mabelko tak já myslím, že budete mít dáreček přímo pod vánoční stromeček ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
29.11.2011 19:36:36
Jé, tak to jsem nechtěla dvakrát, nějak to blbne.
Ještě jsem zapomněla poděkovat za hlasy, ale nejspíš už je to ztracené, Eliška vede o hodně hlasů, no uvidíme |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
29.11.2011 19:36:11
Ivi moc držíme palečky!!!
![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
29.11.2011 19:30:12
Ahojky, tak jsme dneska byli zase po půlroce v Motole na rezonanci, Adélka s přehledem zvládla skoro třičtvrtě hodiny ležet a nepohnout se. Jen napichování kanylky byl trošičku boj, ale jsou tam moc hodné sestřičky, na onkologii obzvlášť, tak jsme to zvládli, nakonec od nich dostala ještě plno dárků. Že prý starší děti tam musí kolikrát uspat, a že je teda šikulka.
Výsledky budou tak za dva dny, tak si mám zavolat. Tak držte palečky, ať je všechno v pořádku. No a jinak zatím nepeču, ani nevím, jestli něco vyrobíme, ale asi něco jo, právě že pak cukroví moc nejíme, tak spíš udělám nějaký vánoční štrůdl, vánočku a tak. Ale aby si to Adélka užila, tak asi nějaké linecké, vanilkové rohlíčky a ještě jeden druh vylosuju a něco spácháme. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.