| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 17337  [Dalších 16097 >>]
Mišyčka a Minimišyčka 54148
29.11.2011 19:30:06
Ahojky, tak jsme dneska byli zase po půlroce v Motole na rezonanci, Adélka s přehledem zvládla skoro třičtvrtě hodiny ležet a nepohnout se. Jen napichování kanylky byl trošičku boj, ale jsou tam moc hodné sestřičky, na onkologii obzvlášť, tak jsme to zvládli, nakonec od nich dostala ještě plno dárků. Že prý starší děti tam musí kolikrát uspat, a že je teda šikulka.
Výsledky budou tak za dva dny, tak si mám zavolat. Tak držte palečky, ať je všechno v pořádku.
No a jinak zatím nepeču, ani nevím, jestli něco vyrobíme, ale asi něco jo, právě že pak cukroví moc nejíme, tak spíš udělám nějaký vánoční štrůdl, vánočku a tak. Ale aby si to Adélka užila, tak asi nějaké linecké, vanilkové rohlíčky a ještě jeden druh vylosuju a něco spácháme.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
29.11.2011 19:06:21
Adri, já to měla na sedmičce vzadu... tak tam jsme to moc neřešili...
adriM+M+N 55217
29.11.2011 18:59:46
Ahojík, Leni teda super výtvory !
Já začala akorát s perníčkama, ale plánuji už začít ve větším.
Já myslela, že mi ten zub bude nějak dolovat a dělat celý nový, plomba už tam nejde dát, je celá polovina fuč, tak mě nakonec ještě překvapila, že i tak jde nadstavit. Takže mi tam bude dávat ten porcelán nebo něco, je to ulomené zepředu, takže třeba zlatou korunku tam nechci. A to pokud vím nikde zdarma není..
29.11.2011 18:53:35

PS: akorát jak to tak vypadá, tak mi to děti do vánoc spořádají... ~w~
29.11.2011 18:49:40
Ahoj holky, vidím že řešíte zubaře... Adri, já byla začátkem září opravovat ulomený zub, byla jsem připravená na nejhorší a nakonec to vůbec nebolelo a ani jsem nic neplatila. Měla jsem tam ale klasickou plombu, tak možná proto. Ty tam budeš mít tu bílou? nebo proč výdaje navíc??? držím pěstičky ať to dobře dopadne ~;((
Ivčo, taky jsem dala hlas a zkusím dávat průběžně ~;)
Mabelko, no s těma vánocema v porodnici to není moc příjemné... plánujete Ježíška nějak jinak v případě že by ses ocitla v porodnici? budete slavit až po návratu s malou??? ~6~

Jinak já už začala s pečení... za chvíli vložím fotečku ~z~
Mabelka 29 50861
29.11.2011 8:51:31
Ifčo, hlasuju, hlasuju, je to teda napínavé! ~;)
Adri, díky. Chodím už do porodnice do rizik. poradny, v pondělí, ve středu a teď ve středu další kontrola. Aspoň jsem klidnější, když kontrolují průtoky a srdíčko :-)
Jsem zvědavá, kdy se malá narodí, kolem Vánoc to zrovna není ono ~d~~:-D Myslím na ty budoucí oslavy narozenin.
13. a 14. 12. navíc jede manžel na školení někam k Praze, nebo do Prahy? Už nevím.
A včera tu byl kluk, co nám má dělat skříně. Už jsem počítala s tím, že se to bude dělat někdy v novém roce (mělo to být v listopadu původně...), ale prý do 9. 12. to chce stihnout.
Tak jsem zvědavá na to, jak se to všechno skloubí.

A dnes jdeme na kontrolu na ORL, odpoledne po školce. Má pořád plný nos, ach jo. To se bude zase dr. tvrářit tragicky.
adriM+M+N 55217
28.11.2011 14:48:34
Ahojik, ja jdu taky v patek nastavovat pulku zubu, ktery se mi ulomil, hlavne to zase budou pekne vydaje navic..
Mabelko ty uz to mas za chvilicku, tak se drz ~;((
Ifco ja se snazim taky prubezne hlasovat, nerikam, ze kazdou hodinku, ale aspon parkrat za den a uz to neni tak beznadejne jako zpocatku myslim ~;)
Mabelka 29 50861
27.11.2011 19:06:38
Medunko, ještě nemáme, máme 2-3 varianty, sama jsem zvědavá, jak to dopadne.

Ifčo, tak to je sadista... Já jsem právě přešla k tomu novému, od sice moc hodné zubařky, ale že by mi něco zpravila nebo nabídla nějaké novinky, to ne. Mojí ségře dost hrozně léčila jakýsi zub, rozvrtala jí asi tři, než našla ten pravý, ale že by udělala rentgen, to ne ~e~
Pak jsme obě přešli k tomu cizinci, vzal nás jen díky přimluvení se jednoho známého, má plno. Udělal rentgen a už jsem měla takových 8 návštěv jistých. A nebolelo to ~b~
Jdu hlasovat, dnes jsem se tam bohužel ani jednou nedostala, k PC jsem dnes neměla šanci si sednout.
Medunka_ 16389
26.11.2011 23:22:11
Mabelko, díky, jsi hodná. A nevím, jestli jsi tu někde psala - máte jméno?

Ifčo, odhlasováno.
Mišyčka a Minimišyčka 54148
25.11.2011 19:06:43
Mabelko, moc díky za hlasy ~s~ Adélka už se zase těší do školky, tak to je super, budou teď nacvičovat na akademii a 12. mají představení v divadle.

Jinak náš zubař saďour mi když jsem byla těhu rval osmičku, normálně mi to umrtvil. Ale chci od něho zdrhnout, neléčí, ale trhá, takže hledám někoho hodného, milého, kdo není sadista a má volno
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 17337  [Dalších 16097 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.