Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
25.11.2011 18:26:42
Medunko, aha, no já se v tom popravdě vůbec nevyznám. Tak ať tě to moc netrápí
![]() ![]() Mně teda teď nohy začínají natékat , budu jak slon A když delší dobu (a není to nějak extra dlouhá doba) chodím, tak i bolí.Ifčo, odhlasováno, ráda pomůžu Mám to v oblíbených položkách, tak zkusím častěji. To je dobře, že to tak vyšlo s tou akcí v knihovně Tak ať nadšení vydrží co nejdýl ![]() Já jsem dnes byla u zubaře, kdybych ale věděla, že mi nehodlá nic dělat, tak jsem se nemusela obávat... U těhotných se asi výkonů vyhýbá obloukem No on mi totiž to nejhorší zpravil před těhotenstvím, byla jsem tam minimálně 8x. A teď nevím, co všechno zase našel, jsem objednaná na únor.On těhotným totiž nechce dávat znecitliv. injekce, je cizinec a u nich těhotným nic dávat nesmějí. I když ví, že tady jo, tak nechce ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
25.11.2011 15:57:28
Tak Adélka byla po třech týdnech poprvé ve školce. Pořád tu pofňukávala, že tam nechce, že je tam nuda, jenže to spíš chtěla být doma s babičkou. Naštěstí dnes šli se školkou do knihovny zdobit vánoční stromečky, tak to se jí líbilo a byla nadšená, hurá... Už se jí zase do školky chce
Ještě jsem chtěla poprosit o hlasíky do soutěže, no stejně si myslím, že nevyhrajem, ale štěstí se má pokoušet, třeba náhodou se to povede. http://zatecky.denik.cz/zpravy_region/fotosoutez-vanoce-deti-20111124.html Je to tady na těch stránkách, dá se hlasovat každou hodinu, Adélka je na fotce č. 2 ale to ani nemusím psát, určitě ji poznáte Díky moc za každý hlas ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
24.11.2011 15:32:35
Mabelko, už asi 8 let co mám chronickou žilní nedostatečnost, na jedné noze středně těžkou a na jedné lehkou (tehdy od té doby jsem na cévním už nebyla ;-). Mám to na hlubokých vnitřních žilách, nohy opticky vypadají o.k., takže operace ne.
Jen zhubnout (ach jo), hodně pohybu, nohy si sprchovat studenou vodou. Možná Detralex, ten ale neberu, pohanku. A punčochy... |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
24.11.2011 9:07:00
Jo a malý šel teď do té školky, nejdřív dobrý, vstal, wc (jindy už třeba brečel), snídaně. Spíš ho rozhodilo, že nemůže na počítač. Prý co bude ve školce dělat
![]() No ale pak při oblékání už slzy, tentokrát vymyslel, že si nechce hrát se sousedkou (ve školce), tak jsem mu říkala, že nemusí! Ať řekne, že nechce, a Vojta: já zapomenu, co mám říííííííct A že chce být ve školce s tatínkem, že dnes chce být doma a zítra půjde, že ho tam bude někdo zlobit. Ale před cizíma lidma se stydí brečet, takže v šatně začal, až jsme byli sami, chudák malej. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
24.11.2011 9:02:19
Medunko, tak to jedině nějaká operace, že? Dělá se i lejzrem? Ale to asi nehradí pojišťovna
![]() Skallko, tak to závidím, mně se to hrozně líbí, těhulky, kterým vyroste jen bříško. No já mezi ně teda nepatřím ![]() ![]() Jméno je tajné, ještě jsme se na 100% nerozhodli Taky domluvit se s mm, to je dílo Jedno v nejužším výběru je Beátka, ale teď to vypadá, že to Beátka nebude a moje sestra je z toho hrozně smutná, protože se jí moc líbí ![]() Tak mi skoro denně volá a ptá se (ze srandy), jestli už jsme si vybrali a jestli má Beátka ještě šanci. Včera měla taky navrhovací den, říkala mi v telefonu asi 10 jmen ![]() ![]() ![]() Ale berte to s rezervou, ona mi do toho nekecá, jen se tak škádlíme. |
| skallka | 40226 |
|
|
24.11.2011 8:46:23
Křečáky musí být asi velmi nepříjemné :-( a zbavit se jich už asi nejde co :-( Já vím jak s tím bojovala naše babi a to jí bylo 70 co teprve třicetiletá mladá holka :-( Já musím říct, že ikdyž jsem byla v břichu spuchlá tak všude jinde jak proutek
![]() Mabelko a jaká už máte vybraná jména, jestli to není tajemstvím? Co přibude Vojtíškovi za sestřička? |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
24.11.2011 7:36:26
Mabelko, diky
. Jj, mam a myslim, ze se mi i dost zhorsily po tehu a ruznem noseni deti. a tento tyden jsem fakt vytahla, co jsem mela v tehu s L. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
24.11.2011 0:00:18
Díky za odpověď, Bobýsku. Já si živě pamatuju, jak jsem byla vděčná, že mi je navlékal manžel, na ty moje opuchlé nohy. Sama bych to přes břicho opravdu nedala.
Vypadá to, že i tentokrát to bude CS, dnes mi to teda řekl Hejda (ale známe to, někteří mají blíž k operacím, druzí zase k přir. porodu...). Medunko, máš křečáky? Tak to je mi líto |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
23.11.2011 22:43:12
Mabelko, já teda nerodím, ale ty punčochy bych potřebovala moc a moc
![]() . Moje křečáky po dvou dětech - ach ouvej ![]() ![]() . |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
23.11.2011 19:05:08
Ne, Mabelko, já nic takového nekupovala a ani nepotřebovala. Já obě děti rodila normálně a tohle je spíš potřeba na cisaře, nebo se pletu?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.