| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 17337  [Dalších 16027 >>]
adriM+M+N 55217
14.11.2011 7:17:08
Ahojky, teda dalsi negativni zkusenost s Deichmanem jo? No ja si tam myslim ani nikdy nic nevybrala...Ted by se mi ale nejake zimni botky hodily...
Ja na tu dobu co jsem byla s malym v nem. mela dovolenou. A je fakt, ze do prace jsem jit nemohla, bylo to neco jako hospitalizace.
A Mabel jj mas pravdu, chlapa zavrit do jedne male mistnosti je silene a to prosim jak jsem prisla hned po praci sel stejne pryc na propustku na par hodin se provetrat a vycvicit to ze sebe ~:-D Ale zase maly s nim byl hodne v klidu.
Mic-halka a Nicolka 54963
13.11.2011 15:08:51
Mají mezi pod látkou něco, co na omak vypadá jak hlavička z hřebíku a to mě tlačilo. Stavět jsem je nezkoušela.
Mišyčka a Minimišyčka 54148
13.11.2011 13:45:50
Míšo, zkoušela jsi je postavit? Ty moje stojí totiž nakřivo, normálně padají do stran. Teda padaly, už jsou dávno v popelnici. Já je na reklamaci nedala, protože jsem je před tím nosila v pohodě, ale fakt jen na cestu pět minut do školy a zpátky, to se nic neprojevilo. Už jsem ani neměla papírek.
13.11.2011 12:40:11
Jinak jsme na atb - zánět dutin v kombinaci s kdo ví čím, hlas mám jak Křemílek. Nik jsem přinakazila a Martin omarodil během 1 týdne taky v 2. vlně :-(
13.11.2011 12:38:53
Ahojky, tak jsem si na Tebe vzpomněla, kterak jsi měla úraz z bot... koupila jsem si kozačky a po 2-ou hodinách jsme z nich měla modřinku nad kotníkem - tam, kde je šlacha, moc príma záležitost, au, au - stejný prodejce jako ten Tvůj tenkrát... Deichmann- tak se chystám zítra nebo pozítří reklamovat...
Mišyčka a Minimišyčka 54148
13.11.2011 0:41:40
Baf, tak angínu mám už i já. Včera jsme jeli na pohotovost, aby už začaly ATB fungovat a já v pondělí mohla do práce. Neschopenku si brát nechci. Protože první tři dny jsou neplacené a pak mám vlastně dva dny volno. No a s tou neschopenkou v nemocnici je to jak píšete. Nic jiného vám nedají. My když byli na ty dva dny na rezonanci, tak jsem ji měla poprvé a naposledy. V práci mi pak už dávali jen propustky.
Mabelka 29 50861
12.11.2011 23:46:50
Tak, a právě jsem dojedla buchtičky s krémem. Místo toho, abych to ze sporáku uklidila do ledničky ~w~~8~:-)
Mabelka 29 50861
12.11.2011 23:45:57
Skallko, no jo, je fakt, že tatínci většinou nejsou zvyklí děti zabavovat celý den, a navíc ve stížených podmínkách a v uzavřeném prostoru, že Adri :-)~d~~k~
No některým by to prospělo, aspoň si uvědomí, že být "jen doma s dítětem" kolikrát bere víc energie než být v práci. Mluvím všeobecně, samozřejmě.

Adri, tak to taky moc nechápu, že i když jste byli na samostatném pokoji, tak se na tatínka netvářili ~a~ Mě zase v tom únoru docela vadilo, že jsem si prostě musela nechat napsat neschopenku na sebe (nešlo to prý na paragraf)a být prostě jako hospitalizovaná i já. Dovolenou v práci jsem si ještě vzít nemohla, byla jsem tam od ledna.
No a mně se tím pádem sčítala nemocenská a já potřebovala aspoň půl roku být bez nemocenské ~a~

S tou školkou to bylo tak, že když jsem já i sousedka byly na zápis, obě jsme byly těhotné. V té druhé školce (naštěstí je docela blízko), jim to nevadilo... Asi na příští rok zkusíme děti přepsat, snad by tam mohli pak bez problémů chodit i naše druhorozené dítka.
adriM+M+N 55217
12.11.2011 21:20:05
Mabelko s těma školkama je to fakt ujeté, u vás se nebere zřetel na to kdo bydlí v blízkosti té školky?
Já bych to asi zkusila ještě další rok..
adriM+M+N 55217
12.11.2011 21:18:55
Ahojík, Leni s těma brýlkama je to fakt síla, když někdo nosí nevhodné brýle, neničí si tím ještě oči???
U nás taky moc nesouhlasí s pobytem tatínků v nemocnici, ale pokud se člověk nedá, tak většinou ustoupí. U nás se netvářili, i když byl malý na samotce, což nechápu... Ale v naší nemocnici vadí všem všechno bych řekla ~t~
Ale taky manžel to nesl hrozně, být zavřený v jedné místnosti, mně to ani nevadilo, brala jsem to tak, že tak jsem si už léta neodpočinula, hlavně že jsem měla bobka u sebe :-)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 17337  [Dalších 16027 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.