Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
9.11.2011 8:15:21
Teda,koukám že všichni tady válčíte s nemocema
.To já musím zaklepat ťuk ťuk ťuk že jsme zdraví a jen sem tam rýma ale to není nic oproti tomu co si tady všichni užíváte . Přeji všem brzké uzdravení a ať se ze všeho co nejrychleji dostanete... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
8.11.2011 21:48:40
Ahojík, jj taky máme - doléčujeme Ospenem tu streptokokovou (spálovou?) angínu... A v průběhu jsme dostali ještě znovu kašel a rýmu...
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
8.11.2011 21:40:42
Ahoj holky! Ivčo, to je mi moc líto že Adélka onemocněla zrovna tou spálovou angínou... nevím jestli to lítá ve vzduchu nebo co, ale myslím že i Adri před pár dny psala, že Míša má něco podobného. No my měli v krku spálového streptokoka loni v červnu spolu se zánětem hrtanu, uzlin a středního ucha... taky jsme měli Ospen a Pavlík se z toho nakonec vylízal, tak držím pěstičky ať se dětičkám brzy uleví a jsou zdravé jako dřív
![]() ![]() ![]() Míšo, u nás cibulový sirupek snáší jen Pavlík, takže tomu dávám to a Janičce zatím Stoptussin. Ale už vypadají děcka lepši, tak doufám že jim to i chvilu vydrží zítra přijede hlídat dědeček, protože musím na kurz do MC, už minulý týden jsem se omlouvala kvůli nemoci dětí... Ve čtvrtek pak jedeme s Janičkou ještě na oční, rozkapáváme ji očička už od čtvrtka, tak ať to má brouček už brzy za sebou. V pondělí pak děcka k zubařce a já ten další týden na endokrinologii. Máme těch doktorů teď nějak hodně v tom listopadu... ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
8.11.2011 19:24:56
a to dokonce nějaká ta spálová nebo streptokoková, protože neměla mandle bílé, ale rudé, jak jahody a maliny dohromady. Chjo, to byla ve školce 4 dny, zítra jsme měli jet do Motola na kontrolu k panu doktoru, co ji operoval. Takže jsem to musela přeobjednávat a jdeme až v lednu. To jsou ty čekací lhůty. Máme ospen a průběžně ji dopuju nurofenem, aby jí teplota nevylezla ke 39. To měla na dnešek celou noc, nevyspaly jsme se ani jedna, ještě že jsem učila jen jednu hodinu a pak jsem se byla zeptat ředitele, jestli bych mohla nebýt na poradě, takže jsem vypsala papíry a zmizela domů za marůdkem. Zítra hlídá manžel, pak babička. Snad se dneska už vyspíme.
|
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
7.11.2011 21:51:39
Cibulový sirup, sypaný čaj na kašílek a tymiánový krém. Med, atd. Držte palce, ať nám to zabere a neskončíme zas na antibiotikám. Papá
PS : Dnes držkopád - stála na křesle ma bočním opěradle, pád na hlavu, záda a loket...Úrazy to jest naše ...ach jo ![]() ![]() ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
6.11.2011 21:43:11
Děkuju, papa
![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
6.11.2011 20:38:37
Ahojky,
tak cibulový sirup známe důvěrně, stejně jako tymiánový. U nás žádný zázrak ani jeden z nich. Je to spíš na vykašlávání, takže asi ne při suchém kašli. Ale zítra ho zase asi zkusím, když tu na to přišla řeč. Mě babička doporučovala do něj nadrtit i česnek, prý úžasná kúra na imunitu. Taky vyzkoušeno, ale jen pár dní, Danimu se to vracelo a celý den smrděl česnekem tak jsem to zabalila Tu cibuli stačí krájet na větší kousky, nemusí být na drobno, pustí i tak. A fakt nechat v teple, až pak radši skladovat v lednici nebo dělat každý den nový. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
6.11.2011 19:51:26
Ja jim to davam pres strikacku, takova jako je v Panadolech. A fakt po troskach, davam jim to skrz zatate zuby (vetsinou]. Trochu boj, ale jim to fakt pomohlo, ja uz z nich byla zoufala. Ty kupne sirupky jim jedou teda opravdu vic...
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
6.11.2011 19:47:20
Holky, tak jsem dnes taky vyzkoušela tu šťávu z cibule. Michalko, já to nakrála na malinké kostičky a zasypala cukrem moučkou a šťávu mi to pustilo
ale Janička to vůbec nechtěla... Stoptussin do ní dostanu většinou v pohodě a toto sotva dostala jednu lžičku tak jí to skoro natáhlo... tak taky nevím jak to do ní dostat ![]() |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
6.11.2011 8:53:18
Michalko, no já myslím, že jsi to měla dobře. Jen ta šťáva pouští spíš v teple. Děckám to nechutná, to je fakt. Naše už musí - beru to tak, že kdyby měly antibiotika, taky by musely. Jestli jí syrovou cibuli, tak to asi stačí (?). Já to dělám i pro 1,5 r. mladší dítě a to by cibuli nepokousalo.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.