| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 17337  [Dalších 15997 >>]
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
9.11.2011 8:15:21
Teda,koukám že všichni tady válčíte s nemocema ~7~ .To já musím zaklepat ťuk ťuk ťuk že jsme zdraví a jen sem tam rýma ale to není nic oproti tomu co si tady všichni užíváte . Přeji všem brzké uzdravení a ať se ze všeho co nejrychleji dostanete...
adriM+M+N 55217
8.11.2011 21:48:40
Ahojík, jj taky máme - doléčujeme Ospenem tu streptokokovou (spálovou?) angínu... A v průběhu jsme dostali ještě znovu kašel a rýmu...
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
8.11.2011 21:40:42
Ahoj holky! Ivčo, to je mi moc líto že Adélka onemocněla zrovna tou spálovou angínou... nevím jestli to lítá ve vzduchu nebo co, ale myslím že i Adri před pár dny psala, že Míša má něco podobného. No my měli v krku spálového streptokoka loni v červnu spolu se zánětem hrtanu, uzlin a středního ucha... taky jsme měli Ospen a Pavlík se z toho nakonec vylízal, tak držím pěstičky ať se dětičkám brzy uleví a jsou zdravé jako dřív ~;((~s~~;((
Míšo, u nás cibulový sirupek snáší jen Pavlík, takže tomu dávám to a Janičce zatím Stoptussin. Ale už vypadají děcka lepši, tak doufám že jim to i chvilu vydrží ~;) zítra přijede hlídat dědeček, protože musím na kurz do MC, už minulý týden jsem se omlouvala kvůli nemoci dětí...
Ve čtvrtek pak jedeme s Janičkou ještě na oční, rozkapáváme ji očička už od čtvrtka, tak ať to má brouček už brzy za sebou. V pondělí pak děcka k zubařce a já ten další týden na endokrinologii. Máme těch doktorů teď nějak hodně v tom listopadu... ~3~
Mišyčka a Minimišyčka 54148
8.11.2011 19:24:56
a to dokonce nějaká ta spálová nebo streptokoková, protože neměla mandle bílé, ale rudé, jak jahody a maliny dohromady. Chjo, to byla ve školce 4 dny, zítra jsme měli jet do Motola na kontrolu k panu doktoru, co ji operoval. Takže jsem to musela přeobjednávat a jdeme až v lednu. To jsou ty čekací lhůty. Máme ospen a průběžně ji dopuju nurofenem, aby jí teplota nevylezla ke 39. To měla na dnešek celou noc, nevyspaly jsme se ani jedna, ještě že jsem učila jen jednu hodinu a pak jsem se byla zeptat ředitele, jestli bych mohla nebýt na poradě, takže jsem vypsala papíry a zmizela domů za marůdkem. Zítra hlídá manžel, pak babička. Snad se dneska už vyspíme.
Mic-halka a Nicolka 54963
7.11.2011 21:51:39
Cibulový sirup, sypaný čaj na kašílek a tymiánový krém. Med, atd. Držte palce, ať nám to zabere a neskončíme zas na antibiotikám. Papá
PS : Dnes držkopád - stála na křesle ma bočním opěradle, pád na hlavu, záda a loket...Úrazy to jest naše ...ach jo~n~~a~~3~
Mic-halka a Nicolka 54963
6.11.2011 21:43:11
Děkuju, papa~g~
Ema + 2 56937
6.11.2011 20:38:37
Ahojky,
tak cibulový sirup známe důvěrně, stejně jako tymiánový. U nás žádný zázrak ani jeden z nich. Je to spíš na vykašlávání, takže asi ne při suchém kašli. Ale zítra ho zase asi zkusím, když tu na to přišla řeč. Mě babička doporučovala do něj nadrtit i česnek, prý úžasná kúra na imunitu. Taky vyzkoušeno, ale jen pár dní, Danimu se to vracelo a celý den smrděl česnekem tak jsem to zabalila ~d~ Tu cibuli stačí krájet na větší kousky, nemusí být na drobno, pustí i tak. A fakt nechat v teple, až pak radši skladovat v lednici nebo dělat každý den nový.
Medunka_ 16389
6.11.2011 19:51:26
Ja jim to davam pres strikacku, takova jako je v Panadolech. A fakt po troskach, davam jim to skrz zatate zuby (vetsinou]. Trochu boj, ale jim to fakt pomohlo, ja uz z nich byla zoufala. Ty kupne sirupky jim jedou teda opravdu vic...
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
6.11.2011 19:47:20
Holky, tak jsem dnes taky vyzkoušela tu šťávu z cibule. Michalko, já to nakrála na malinké kostičky a zasypala cukrem moučkou a šťávu mi to pustilo ~;) ale Janička to vůbec nechtěla... Stoptussin do ní dostanu většinou v pohodě a toto sotva dostala jednu lžičku tak jí to skoro natáhlo... tak taky nevím jak to do ní dostat ~d~
Medunka_ 16389
6.11.2011 8:53:18
Michalko, no já myslím, že jsi to měla dobře. Jen ta šťáva pouští spíš v teple. Děckám to nechutná, to je fakt. Naše už musí - beru to tak, že kdyby měly antibiotika, taky by musely. Jestli jí syrovou cibuli, tak to asi stačí (?). Já to dělám i pro 1,5 r. mladší dítě a to by cibuli nepokousalo.
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 17337  [Dalších 15997 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.