| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 17337  [Dalších 15787 >>]
adriM+M+N 55217
15.9.2011 7:32:20
Ahojky,
Leni moc krasne fotecky, slusi vam to vam vsem a jak psala Medunka tobe taky hrozne moc ~;)
Holky je to tezke, ja bych taky tak rada delala praci, kde by se to dalo skloubit, ale zase to nemuze delat kazdy. Medu byt tebou zkusila bych to, mas ted i nejakou praxi v tech mc a podle me se k tomu vzdy prihlizi a bere se to jako plus, vratit k puvodni profesi se muzes vzdy.
A co si vlastne drive delala? Myslim obor, nemusis konkretne.
S tim kaslem to je tezke, maly na kasliky moc netrpi, takze kdyz kasle signalizuje to vzdy nejakeho bacila ci nemoc. Ale rekla bych, ze s rymou je to to stejne. Vetsinou se rika, ze ryma neni nemoc, ale brala bych to podle toho jaka ta ryma je. Nekdo ji ma, ze obcas smrkne, ale dlouhodobe a nekdo ji ma zase par dni, ale stoji to za to. To mivam takhle ja. A kdyz ma Misa rymu silnou, tak se snazim ho nedavat. Navic je fakt, ze nekdo nad rymou mavne rukou a druhe deti to ve skolce chyti, ale ty co maji imunitu slabsi z ni muzou skoncit na atb pri zanetu prudusek anebo stredniho ucha. Pak ma zase problem ta matka dalsiho ditete, musi na paragraf atd atd. Je to fakt tezke. A taky ty skolkove rymy a kasle mi prijdou takove jine nez kdyz jsme meli pri rodicaku, takove zakernejsi. Na ORL jsme take byli poprve az od skolky.
Jenze nemit babicku a manzela, ktery muze taky vypomahat, tak bych nemohla pracovat kde pracuji. A vubec nevim kde bych nasla praci, kde by to skloubit slo, abych stihala chodit do skolky a chodit si na paragraf kazdou chvili ~a~
Mišyčka a Minimišyčka 54148
14.9.2011 22:30:17
Leni, krásné fotečky, malá je princezna ~;((
Jinak já dávám s kašlem taky, protože jak slyším, že děti kašlou v šatně, tak je mi jasné, že to do pár dnů odchytne taky. Zrovna v pátek začala kuckat, tak jsem se ptala, jestli děti ve školce kašlou, hned mi vyjmenovala tři, co pokuckávali. To bych mohla být taky pořád doma a nájem, faktury, splátky člověk platit musí. Naštěstí se z kašle přes víkend dostala. Tak klepu, tuk tuk tuk, že to zase chvilku bude dobré.
No a jinak si ze začátku nemohla na školku nějak zvyknout, pofňukávala, že chce být se mnou doma, ty dva měsíce prázdnin jsou znát. Naštěstí mám v úterý krátkou, tak ji můžu vyzvedávat po obědě a v pátek mi ji vodí po obědě mamka do školy. To mám počítače, tak tam tu poslední hodinu se mnou vydrží a pak jdeme na oběd, kde mi ho půlku sní a jdeme domů.~t~
Medunka_ 16389
14.9.2011 22:03:19
JJ, mám to taky, jsem doma a v podstatě když jsou se mnou doma, nic moc se neděje... Ale chápu, že někdo do práce dojít musí... je to opravdu těžké. Asi bych to řešila podle aktuální situace..
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
14.9.2011 21:57:40
Medu, no já vzhledem k těm laryngitídám, které Pavlík míval jak byl menší, už ty kašle docela rozeznám. On mívá dost často takový ten kokrhavý kašel a to je mi fakt blbé ho do školky dát... někteří doktoři tvrdí že laryngitídy nejsou virového původu, jiní zas jo... pak se v tom vyznej ~j~
nejsem ta z těch, která by s čistým svědomím daly do školky dítě, které by mohlo nakazit další... zatím mám trochu na výběr že jsem na MD, ale až se vrátím do práce tak fakt nevím jak to budu řešit...
Medunka_ 16389
14.9.2011 21:39:48
Leni, já nevím, já kašel - přiznám se - nepoznám. Nepoznám ty druhy kašle. Vím, že jednu dobu kašlala L furt a fakt to nic nebylo. A jindy kašlou a mají zánět průdušek. Když to nepoznám a trvá to dlouho a zdá se mi to blbé, zavolám Dr. - třeba se jen poradím se sestřičkou, ať mi řeknou. Ale to už trvá třeba týden...
14.9.2011 21:24:04
Medu, díky za chválu, úplně se červenám ~f~
U nás je to s docházkou podobné... já mám v centru domluvenou angličtinu a taky ty kurzy kariérového poradenství a profesního vzdělání a nevím nevím jak to budu provozovat při naší nemocnosti... myslela jsem že další školkový rok bude už lepší, ale asi jsem se mýlila... jo jinak mi hodně lidí říká že mám dítě dávat do školky i s kašlem, jen když má teplotu tak ho nechat doma... co si o tom myslíte holky vy? dáváte děti i s kašlem ne obyč, ale takovým tím dráždivým do školky???
Medunka_ 16389
14.9.2011 20:56:59
Leni, dětem to sluší moc, ale TY JSI KOČKA KOČKOVITÁ!!! Moc Ti to sluší.

Ještě k logistice, já od začátku tohoto roku dělám v mateřském centru - kolikrát myslíte, že jsem tam byla?? ~:-D Jdeme tam dvakrát, třikrát a pak měsíc doma. Pak dvakrát, třikrát... Pořád to nevzdávám, říkám si, že se to musí zlomit :-):-). Vesele jsem si na září domluvila nějaké akce v centru a co myslíte - jsme doma ;-).
14.9.2011 20:12:00
jak jsem slíbila, tak opožděně dodávám pár foteček z Janiččiné oslavy druhých narozenin ~k~

Janička s koloběžkou :-)

dortík pro Janičku - mé tvořeníčko...

jedna společná

nové brýlečky, nečekaný dáreček k druhým narozeninám ~y~
14.9.2011 20:06:02
Ahoj holky, tak hlásím že nás nějaká ta viróza přece jen skolila ~:( Michalko, přesně jsi to napsala - chtělo by to ranní filtry ve školkách!!! to není možné... celé prázdniny v pohodě, nic a sotva začne Pavlík chodit týden do školky, tak je na hromadě... už mě to s prominutím se.. ~q~ já zařízené kurzy v MC a teď na rychlo shánět hlídání... no naštěstí to dnes vyšlo dědovi z Hranic, ale on je jediný který mi může pomoct a k tomu se stará ještě o babičku (svou tchýni) ve věku 91 let... stále s ní jezdí po doktorech, chodí ji nakupovat, je tam 2x denně a do toho teď ještě my, navíc v jiném městě... máme sice tchána v baráku, ale teď jsem se fakt zas vytočila... zítra mám jít k zubařce nechat si opravit ulomený zub a děcka mi nemá kdo pohlídat... děda z Hranic, který je vždy ochotný veze babičku na nějaký zákrok do nemocnice a tchán dole že nemá čas.. přitom je na důchodě, houby co na práci, prý musí séct zahradu... fakt mě to točí... tchýně bohužel nežije, tchán má družku a ta ma vlastní vnoučata... a babička moje mamka ještě chodí do práce...
Medunka_ 16389
13.9.2011 22:45:17
Emi, to je právě to z čeho mám strach. Aby mi to k něčemu nakonec bylo...
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 17337  [Dalších 15787 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.