Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
13.9.2011 20:32:36
Medunko, to asi záleží na konkrétním DDM, nevím, s tím nemám žádnou zkušenost. Možná by ses mohla orientačně zeptat, jaké mají požadavky. Vím, že tam oborů je více, já to mám pedagogické minimum pro učitele odborných předmětů, je tam ale i nějaké minimum pro ty, co pak dělají v družině atd. Studuje se pedagogika, psychologie, filozofie a pak různé poddisciplíny jako sociální či speciální pedagogika, didaktika atd.
Jsem zvědavá, jestli mi to nakonec k něčemu bude, taky bych to chtěla hlavně kvůli dětí. Každopádně je to příjemné zpestření při mateřské Až na ty zkoušky samozřejmě ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
13.9.2011 8:49:13
No upřímně řečeno i já zvažuju, zda jsem byť s jedním dítětem, nešlápla s návratem do práce na 8 hodin denně poněkud vedle. A to mám hlídacího dědu a te´d i babičku.Ráno budíček 5.30, do školky se dostávám před 16.30/školka má otevřeno do 17. hod./, občas by bylo třeba zůstat v práci dýl, ale to se dozvím, tak 3/4 hodiny před koncem pr. doby a to si odvod Nik se školky již nezařídím. Bojim, bojim, že budem zas furt marod i přes ten Imunor a autovakcínu. CHCI RANNÍ FILTRY VE ŠKOLCE !!! Grrr...
Za chvilku bude mít mimi ségra - rodí nejpozději 3. týden v listopadu císařem, naši budou tedy muset pendlovat i k ní do domečku atd. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
13.9.2011 0:03:43
Emi, jdu na radu: koukala jsem na jiné diskuzi, že máš přehled o pedagogickém minimu. Prosím Tě: pokud bych chtěla dělat v domě dětí a mláděže apod. výtvarné kroužky pro děti - potřebuji na to pedagogické minimum??? Mám vystudovanou soc. práci (to bude asi docela podobné) a praxi, ale předpokládám, že by asi po mě něco chtěli...
Co se tam tak učí??? Našla jsem, že je i rekvalifikační kurz - pedagog volného času, ale je to až v Praze. Já už se do práce na své bývalé místo nevrátím, je to zrušené. A potřebuji něco takového, vidím to teď, D. onemocněla a máme fakt problémy s logistikou... Blbý je, že D. je vždycky v pohodě a horečku 40-tku dostane vždy ve 3 ráno, takže předvídat se nedá nic. Jakože sehnat třeba hlídání dopředu... Navíc ona celé skoro celé jaro měla zákaz dětského kolektivu a pak i L, dokud se D nevykřeše, předávaly si to pořád dokola... No nic valím spát, zítra k Dr. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
12.9.2011 20:58:47
Ahojík, taky zdravíme
Adélka začala kašlat v pátek, tak jsem přes víkend nasadila stoptusin, na rým preventivně coryzalii (snad jsem to nespletla) a vypadá OK. Když jsem se ptala, jestli děti ve školce kašlou, tak říkala že pár jo. To zas bude odchytávání bacilů. Jenže je průšvih, že nemůžu s ní být pořád doma. To je blbý, když člověk už chodí do práce. No snad vydrží ![]() |
|
|
12.9.2011 16:08:09
Jsme v polovině užívání autovakcíny
|
| skallka | 40226 |
|
|
12.9.2011 10:16:02
Nestrašte s těma chorobama :-( my krom opuchlin po štípnutích komárů ťuk Ťuk ťuk ale ty opuchliny má šílené na oko neviděl dva dny a teď má nohu opuchlou a ta jedna rána mu mokvá a mokvá. Chtěla jsem dnes pro něj framykoin zásyp ale prý to mám lít betadinem, už slyším ten kravál. My přitom na framykoinu vyrostli, škoda že to nejde koupit.
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
12.9.2011 8:53:34
S těma nemocema malých s nástupem do školky je to blbý, tak ať se rychle uzdravíte nebo ať se to nerozjede!
![]() Jsem zvědavá, jak dlouho se bude držet Vojta. V noci dnes chtěl 3x napít, tak jsem mu pořáda šahala na čelo, zdál se být v pořádku a pak jsem se ho i ptala, říkal, že je mu dobře Tak snad to bylo horkým dnem, řádili u švagrové na zahradě a moc nepil - nechtěl, nebo spíš neměl čas ![]() ![]() No a ráno se vzbudil s brekem, něco se mu zdálo a pořád se nemohl uklidnit, tak jsme pak nestíhali, já jsem chtěla ještě vyžehlit oblečení do školky a navíc načůrat do skleničky, mám dnes KO ![]() Termín mám 2. 1., no budou to zajímavé svátky Vojta byl o necelých 14 dnů dřví, ale kvůli tomu, že neměl dost vody, tak vyvolávali.Hezký den! |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
11.9.2011 22:44:28
Ahoj holky, taky hlásím s nástupem do školky mírné nachlazení... přes víkend se nám to trochu rozjelo, tak uvidím co bude v noci, jestli zítra vůbec půjdem do školky... všem přeju brzké návraty do školek a s tím související uzdravení!!!
![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
11.9.2011 15:27:30
Ahoj holky!
Leni, to mi je líto s těma brýličkama, ale jak holky psaly, lepší dřív než později, dobře, že se na to už přišlo. Vlož fotku Janičky s brýlkama ![]() Mabelko, kdy máš vlastně termín? Tuším jsi psala kolem Vánoc? Míšo, a to už máte tu vakcínu? Snad to angína nebude ![]() Pro nás začátek roku zatím v pohodě, s Danečkem si zvykáme sami doma, ale stejně to dopoledne tak hrozně rychle uteče, že toho ani moc nestihnem. Ale aspoň konečně trošku stíháme trénovat nočníček a jiné věci, co jsme se dvěma moc nestíhali. Míša už taky začal kašlat, ale jen trochu v noci,nijak se to zatím nerozjíždí, tak snad to zmizne samo a nic z toho nebude. |
|
|
11.9.2011 13:33:34
Ahoj, půl roce bez nemoci a bez docházky do MŠ hlásíme s nástupem do školky také chorobu. Nejspíš angína. Zítra jdem k doktorovi...;-)a já po-st ošetřovačka...
Jinak kamarádky dceři na kkonci srpna také yvškrabovali z očíčka - kovové špony. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.