Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Medunka_ | 16389 |
|
|
9.9.2011 18:54:21
Tak u nás začátek šk. roku dopadl tak, že jsme ode dneška doma s chorobou....
|
| skallka | 40226 |
|
|
9.9.2011 10:38:05
Mabel a s tím wc bude hůř
My teď dva týdny válčili s nečistotou v oku, kterou mu musel vytáhnout až lékař z té barevné části oka, nějakým kovovým škrábátkem a i tento týden ho to ještě moc bolelo. Aspoň nám přitom zkontroloval veškeré oční vady i zrak a máme to v pořádku. Dnes v noci Matyho přepadli komáři a celou levou tvář od čela k puse má úplně opuchlou na to levé oko ani nevidí. To je hnus, pravé se mu zahojilo a komár mu zřádí levé Leni a neexistují nějaké silikonové brýlky, nebylo by to lepší. U nás v optice nám nabízeli takové sluneční. |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
9.9.2011 0:49:57
Leni, tak to nejsou žádné malé částky za ty brýle
Tak ať vám vydrží dlouho!Za ty kalhoty díky, jsi moc hodná - dnes jsem přemluvila mm a jeli jsme do Olomouce, v H&M měli jedny bezvadné, až jsem se divila. Kdybych do toho obchodu šla nejdřív (a ne do CaA), tak bych měla nakoupeno za 15 minut. S tím pásem na bříško mám doma už z loňska, ale jaksi mi spíš dělá problém vejít se do nich zadkem a stehnama ![]() Tak jsem se bála, jestli vůbec něco seženu. A stáli jen 499,- ![]() Já právě naopak, začátkem šk. roku mám víc volno. Než celé dny s malým doma nebo venku, tak ráno jdeme i se sousedama do školky, pak si v klidu nakoupím a přemýšlím, co budu ten den dělat Kroužek zatím malému žádný neplánuju, na cvičení s ním si moc teď netroufám, ale taky jsem se díval např. na ten Sokol To máš Leni super, že tam můžeš s oběma, to bych brala všema 10 být tebou ![]() Teď jsem vzhůru, ale spala jsem od 22. hod., vzbudilo mě nucení na wc, to je teď nějak často ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
8.9.2011 21:27:34
jo a to jsem zapomněla ještě zmínit že jsem se zapsala na kurz profesního vzdělání taky v MC podporovaný fondem EU... je zcela zdarma s hlídáním...
|
|
|
8.9.2011 21:09:41
Jinak jak zvládáte holky první dny školního roku? já mám teď poslední týden docela ulítaný... v pondělí ta oční, v úterý MC - šla jsem na ukázkovou hodinu angličtiny s hlídáním dětí a tak se tam chci zapsat. Půl roku stojí 1300Kč, je to jednou týdně, to celkem jde
no pak sháním ještě nějaké to cvičení pro děti, byla jsem se v úterý poinformovat na atletickou přípravku a dneska na Sokol - cvičení rodičů s dětma a asi nakonec zvolím ten Sokol. Můžu totiž chodit s oběma dětma naráz na jedno cvičení. Včera jsme řešili ty brýle v optice, dnes jsem byla na Zumbě a zítra se chystám péct dortík na sobotní mini oslavu Janiččiných 2. narozenin ![]() |
|
|
8.9.2011 21:04:43
Holky, díky za podporu
Mabel, dopláceli jsme něco přes 900Kč a 700Kč hradila pojišťovna... jsem zvědavá jak dlouho nám brýlky vydrží bez poškození - doufám že nebudem muset co chvila pořizovat další - Janička je takový čertík tak mám z toho trochu obavy já doufám že to bude všechno OK, že si na brýle zvykne a že se jí to zlepší ![]() Mabel, doufám že bříško krásně roste a že jste v pořádku jak budeš mít možnost, vlož nějakou fotečku, rádi se pokocháme krásným bříškem ty těhu kalhoty jestli sháníš, tak jaké? mám ještě myslím rifle s takovým tím pružným pasem, musela bych se mrknout do skříně... pokud by si měla zájem, písni mi na mail a já bych je zkusila pohledat a nafotit. Jinak mám taky tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=47524335&tab=8 skoro úplně novou těhu halenku na prodej na MMB, tak jen kdybys něco sháněla a případně se ti to líbilo... |
| skallka | 40226 |
|
|
8.9.2011 19:41:31
Leni Janičce to určitě bude slušet a doufám, že očička budou v pořádku. Ještě že jste na to přišli tak včas
|
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
8.9.2011 8:57:09
Leni, tak hlavně že jste to zjistili tak brzo, čím dřív je začne nosit, tím dřív se to může zlepšit
Přeju, ať je Janička s brýlkama spokojená A dopláceli nebo platili jste něco za ty brýle?Obě holky mojí ségry nosí brýle, u té mladší to zjistili dřív (šli tam preventivně, když měla problémy ta starší) a moc jim to sluší ![]() Škoda, že jste měli malý výběr... Ivčo, jsem moc ráda, že je malá v pořádku ![]() U nás je všechno v pořádku, Vojta chodí do školky, dnes mají nějaké divadlo, tak se těšil. Akorát jedna maminka říkala, že to samé představení měli prý loni, tak teda nevím ![]() A já si musím někde koupit těh. kalhoty, ty staré jsou mi nějak těsné A s těma 3/4 kalhotama, co teď nosím, asi dlouho nevydržím, že? Počasí už asi nebude moc letní, škoda. |
|
|
7.9.2011 19:58:04
Ahoj holky, tak si představte, že jsem byla s Janičkou na oční (původně kvůli utíkání očička) a nakonec nám zjistili po rozkapání 4 dioptrie na každém očičku... prý to rozkapání jsou tak 2 dioptrie navíc, takže si to máme odečíst a ve skutečnosti má asi 2 na každém očku. No a tak jsme dostali poukaz na brýle a taky na okluzor a máme lepit střídavě pravé očičko na 3 dny, levé na 1 den. Dnes jsme byli v optice, byl problém něco vybrat, Janička je hodně drobná a tak těch úplně malinkatých brýleček moc na výběr nebylo... nakonec jsme vybraly s červenýma obroučkama, příští pondělí si je máme vyzvednout, tak pak nafotím a vložím fotečku toho našeho čertíka
![]() |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
4.9.2011 21:31:59
Adri, tak to jo, nevěděla jsem, že jsi měla smlouvu na dobu určitou. To jak píšeš s tím soudem, to je fakt...mám kámošku na zastupitelství a mají to podobné, peníze teda bídné, ale když člověk potřebuje, může být doma na paragrafu nebo může klidně jít s dětmi (nebo se sebou) na propustku k doktorovi, aniž by se na něj v práci dívali skrz prsty... No tak uvidíme, jak nám to dopadne
![]() Ifčo, hlavně, že je Adélka OK, po tom všem, čím jste si prošli, se nedivím, že jsi ráda, když to pak slyšíš i od doktorů ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.