| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 17337  [Dalších 17167 >>]
Maesta a zlatíčka 15791
22.7.2013 20:54:52
Luci - Stázinka roste před očima, on ten 1. rok tak rychle uteče...moc vám to oboum sluší!
Zuzo - nádherná fotka - jak z katalogu! Je dobře, že jste vše tak dobře zvládli i přes akutní zánět slepého střeva.
Medulko - ať se zadaří najít práci - co obchůdek, to asi na uživení není, co...my teĎ ani nic nevyrábíme, chci,aby psali(kreslili a lepili) prázdninové deníky - už máme víc jak týden dopisovat a vždy s velkým odporem, ale berem to i jako opakování psaní atd.....
Všichni si užívejte prázdnin, jak to jen nejlépe jde a hlavně ve zdraví.
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
22.7.2013 19:28:28
Adri veliká gratulace!!! Krásná fotka, miminko zkrátka všechno. Užívej si to, tak rychle to utíká.

Zuzko tak dovolenou jste si užili, ještě že to tak dobře dopadlo. Hezká fotka s tím zapadajícím sluníčkem.

No tak já ještě vložím Stázku - je to už skoro slečna ~:-D

Zuza30 45972
22.7.2013 14:07:28
Ahoj holky, zdravím do dlouhatánské době...a hned taková pěkná zpráva tu je :-) AdriM,veliká gratulace i od nás a fotka je úžasná. Ať máte vše bezproblémové.
Tak rychle to utíká, budeme mít doma školáky...máme doma taky zatím jen aktovku, už od narozenin... Ondrovi bude v září už 10, letos si zpestřil konec školního roku - akutní zánět slepého střeva, dojeli jsme do nemocnice a šel hned na sál. Týden před vysvědčením a před odjezdem do Chorvatska, takže jsme posouvali termín a jeli prvně na blind...a vyšlo všechno parádně. Dětem se všechno neuvěřitelně rychle hojí, dva a půl týdne od operace se potápěl a skákal z mola :-)
Vkládám jednu fotku, ale nevím jestli si ještě pamatuju postup vložení...
Tak se mějte krásně a užívejte léta a nemoce ať jsou rychle pryč!
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
12.7.2013 9:10:29
Ahoj holky, i já se přidávám k velké gratulaci Adrim!!! moc krásná fotečka ~R^ přejeme do života moc moc zdravíčka, lásky a štěstíčka a hodného starostlivého bratříčka :-)

U nás zatím nic do školy nakoupeného taky nemáme, pouze aktovku a tu jsem kupovala už vloni ve slevě. Pavlík ji dostal teď na konci června na svátek. Zatím se do školy docela těší a bude chodit do třídy s dcerkou od sousedky, tak aspoň nějaká známá tvář tam bude ~;)

holky s tím maroděním je to děs... já jsem taky celou zimu držela, a teď jsem už podruhé na ATB... nejdřív v půlce května zánět horních cest dýchacích a teď ležím doma s angínou taky na ATB a ještě v horečka 38,6... a to jsem si chtěla užívat léta... nejdřív jsme dělali v baráku nové topení komplet vč. kotle a rozvodů, tak nebyl čas na výletování a k tomu jsem chodila do práce a teď marodím ~7~ chjo... snad už pak budu mít zas na nějakou dobu od nemocí pokoj...
tak se všichni držte a užívejte léta! ~z~
Medunka_ 16389
10.7.2013 7:32:33
Adri, moc moc gratuluji k narození Nikolky! Fotka je nádherná, moc vám to sluší. Přeji jen vše dobré pro celou rodinu!

Jé, holky to je super, že Vám budou chodit děti do stejné školy. My nic nenakupujeme, tedy i bych šla nakoupit, ale nějak nestíhám - hledám práci. O chorobách děti radši ani nemluvím :-).
Ema + 2 56937
8.7.2013 9:55:14
Ahojky,
Nikolka je moc krásná, těším se, až ji uvidím někdy venku osobně ~;)

To mě mrzí, že tolik dětí marodí, i kolem nás jsou nějaké angíny, takhle v létě je to nanic~o~ Tak se kurýrujte. My máme za sebou kupodivu skvělou sezónu, až na pár nachlazení byli kluci zdraví, vlastně jsme nebyli u dr. vůbec. V září bral Míša nějakou kůru na imunitu od alergoložky, tak možná zabralo to, nebo i to, že jsme byli v září u moře, poprvé s dětma, protože nemocný nebyl ani Daneček a ten žádné léky nebral. Tak snad se to k nám nevrátí teď, když začne škola a Danečkovi školka, to by bylo blbé ...

Bobýsku, Mabelko, to je fajn, že budete mít děti ve stejné škole, my to tak vlastně s Adri taky máme, jsem zvědavá, jestli budou i ve stejné třídě. U nás jsou jen dvě, takže pravděpodobnost vyšší než u vás. Jinak ze školních potřeb máme batoh s pouzdrem, ten dostal k narozeninám, jinak nic, Míša občas připomene, že už bychom měli něco koupit. Dostali jsme seznam, ale není toho moc, dost toho i dostanou ve škole. A jestli se Míša těší? No moc se k tomu nevyjadřuje, když se ho někdo ptá, řekne že jo, ale asi moc neví, co čekat. Myslím, že to bere tak nějak normálně, už je na školku velký tak půjde do školy. Zas si myslím, že být moc natěšený taky není nejlepší, pak zas jsou ty děti zklamané mnohdy..

Jinak my už máme po dovolené a teď jak to jde pobýváme u babiček, ať nejsme ve městě, když je tak hezky. Takže jsme zatím pořád někde.

Krásné léto všem!~x~
Maesta a zlatíčka 15791
6.7.2013 0:28:35
Bobysku, Mabelko - my teda homeopatika letos zrušili - zdájí se mi to vyhozené peníze, brali jsme z imunologie předepsané léky, naposled Bronchovaxon a výsledek?Ani se neptejte...před měsícem ATB po měsíční pauze, kdy měl dubňáček zápal plic a musel brát několikatera ATB, aby zabrala....tak teď teda před tím měsícem měl jen jedna a teď mi rýmuje a samozřejmě už i šeredně kašle.....Ještě, že jsme teda naočkovaní na neštovice, protože 2 starší právě doneštovičkovali, to by mne asi položilo, i tak je těch nemocí fakt letos moc a kolem dokola, co tak sleduju tak taky, nejsme sami, i dkyž si připadám, že vše asi moc prožívám, protože kašle bez horeček nějak maminky neřeší.....
Vy si to teď aspoň vybereta a na školu budou děti už jen a jen zdravé.
Se školníma potřebama jen poradím jednak internet - dajís e sehdnat dobré ceny a pak akce na konci prázdnin a i v 1. týdnu, oni většinou i v 1. tř. mívají pomalý start, někde říkají pomůcky až právě na začátku, někdo má již seznam, co vše je potřeba. Aktopvky jsme kupovala vždy ve slevě a vždy na poslední chvilku a ty nejlevnější jsou nejlepší(i když mám jen 2 školáky, tak aktovky máme 4, pak teda několik batohů...využíváme do hudebek a pod.)
S motivací do školy pozor, ono je dobré právě zdůrazňovat ty pozitiva a ten posun , snadno může dojít právě k demotivaci, díky tomu uvědomění nebo někým zdůrazněných poviností a pod.

Přeji všem ty nejkrásnější prázdniny, prožité ve zdraví!
Mabelka 29 50861
5.7.2013 23:54:03
Bobýsku, koupenou máme zatím aktovku, kupovali jsme ji při nákupu jiných věcí na netu, byla hodně slevněná, ale taky mi nepřipadá nic moc, tak snad nebudeme muset hned v prvních měsících kupovat narychlo druhou. Vybral si s obrázkem transformera...
Bylo by dobrý, kdyby byli spolu, ale budou tak tři třídy , ne? Ne-li čtyři, i s tou sportovní. Tak kéž by to vyšlo...
Vojta školu nějak extra neřeší, pořád má pocit, že to bude lepší než školka, občas mu nějací školáci už vpálí, že školka byla lepší. Ale moc o škole jinak nemluví, já se ho snažím motivovat, občas, jak se těším, jak mi bude říkat, co se učili, uděláme úkoly a že mu bude Adrianka závidět... ~;)
O třídu výš bude mít sestřenici, na druhém stupni bratrance ~R^ Ale holky od mojí ségry chodí do vedlejší školy (na Trávník, Bobýsku), škoda.
bobysek2 43213
5.7.2013 7:47:03
Mabelko, my také přes zimu brali Chlorellu a mladý ječmen a teď jsem také vysadila a hned tohle. No doufám, že nám budou stačit jen 1 antibiotika. Jinak doufám, že kluci budou ve škole ve stejné třídě.
Chtěla jsem se ještě zeptat: holky, už nakupujete školní potřeby? My teda zatím nemáme vůbec nic. Ani aktovku ještě nemáme, ale už máme vybranou a ke konci července chceme už vše nakoupit. A těší se Vaše děti do školy? Náš Maťa se těšil a teď většinou (jak se pořád každý ptá), tak říká, že ne, že už tam nebude žádná sranda a jen samé povinnosti ~b~
Mabelka 29 50861
4.7.2013 23:44:35
Je nádherná! Moc vám, Adri, gratuluju ke krásné holčičce a přeji jí jen to nejlepší!

Bobýsku, Vojta má teď druhé antibiotika po sobě s rozestupem týden a něco :-( Nechápu, celou zimu zvládl bez nemocí. Možná je to i tím, že v zimě bral homeopatika a teď už 4 měsíce ne.

[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 17337  [Dalších 17167 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.