| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
4.7.2013 23:32:16
Má hezké datum a ta fotka, ta piše - škoda, že takhle krásně nemám vyfocené žádné, ze svých dětí, ach jo.....(no já bych tam asi tak hezká taky nebyla, ale s tou oblohou a jak se mi většinou ¨černobílé fotky nelíbí, tak tato opvradu oslovuje na 1000%)...
|
|
|
4.7.2013 23:29:19
Velká gratulace k Nikolce, nááááááádherná fotka, vše zvládejte a hlavně buďte všichni jen zdraví.
|
| bobysek2 | 43213 |
|
|
4.7.2013 7:44:46
Také moc gratulujeme a přejeme Nikol vše nejlepší do života a hlavně hodně zdraví.
![]() My jsme teď bohužel doma s angínou ![]() |
| skallka |
| • |
3.7.2013 15:23:00
mocinky gratuluji, taky se vám vydařil páreček. Tak ať Míša svou sestřičku opatruje a ať se malé v životě jen daří a jste všichni zdraví.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
3.7.2013 14:00:14
Ahoj holky,
před týdnem 26.6. se nám v 8.14 narodila Nikol. Jsme v pořádku a míry měla 48 cm a 3 kg ![]() ![]() |
|
|
10.6.2013 22:07:08
Skalko, ta řeč tak důležitá není, hl. je sluch, pokud máš nějaké podezření, za včas se nechej někam poslat, protože čím dřív, tím líp...osobně si myslím, že není důvod k panice, aale jistota je jistota.....
|
| skallka | 40226 |
|
|
30.5.2013 14:15:50
Ahoj, adri hodně rychle to uteklo, tak ať to dobře dopadne, mimi si to rozmyslí a ty máš pohodový porod. Jinak co se týče oblečení já hodně prodávám na fb jsou přímo skupiny podle měst, takže věřím, že i v havířově máte takové skupiny kde oblečení udáš hned a nemusíš platit i poštovné. Leni když tě tak čtu kde vás furt posílají a jak strašně tu janičku řeší, tož to nevím co bude s tou naší holkou. Bude mít v létě dva roky a neřekne skoro ani máma, jen tak nezřetelně cosi zbrumle pod nosem :-( Když na ní mluvím, tak jako by ani nevnímala žije si svým světem, je to takové úplně jiné dítě než je její brácha, tož to se mám naco těšit když už vás ve třech letech posílají kde jenom. Asi abych se začala bát. U nás je taky smíšená školka a má to své i proti. Pasování na školáky jsme už taky měli, ale seznam jsme ještě nedostali, doufám, že nás to nezrujnuje
zatím máme jen školní baťoh. Lidi já už bych chtěla sluníčka a teplíčka, venku furt leje a s těmi dětmi doma to je na palici. Jinak se musím pochválit, že na to jak býval Maty pořád nemocný a v jenom kuse ve špitálu tak jsme od minulých prázdnin nebyli ani jednou nemocní a pilně plní školní docházku. Jsem z toho nadšená ani malá nebyla tak moc a když byla tak to bráchu neovlivnilo. Konečně trochu dospěl, zacož jsem ráda vymarodil si toho do těch pěti let až moc. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
30.5.2013 12:56:58
Leni tentokrát to máme jako překvapení
![]() A jména, u kluka jsem nevymyslela nic jiného než Matyáš, i když mi dost vadí, že je to teď hodně časté jméno. A holčička zatím asi vítězí Nikol, ale od té doby co jsme si to vyhlídli nám přijde, že to jméno slyšíme taky všude, i když osobně snad ani neznám. Anebo Anetka... |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
29.5.2013 22:49:51
Ahoj holky! tak jsme byli s Janičkou na té klinické logopedii a je zajímavé, že jak tak čtu co píše Luci, tak jsme s tou mandlí asi na tom podobně... celkově jsme tam byli cca hodinu, takže Janička mohla trochu ukázat co umí a co ne a ikdyž se už konečně snaží opakovat,tak logopedka řekla že má problémy to foneticky napodobit a příčínou může být zvětšená nosní mandle či nedoslýchavost... doporučila nám podstoupit vyšetření na ORL a jak už jsme byli v únoru na foniatrii, tak tam znovu změřit sluch... tehdy nám vyšlo jedno oušku úplně v pohodě a u druhého se nedařilo moc naměřit, ale sváděli to na to, že to může být ušním mazem (ikdyž předtím měla Janička ouška vyčistěné od sestry). Tak fakt nevím... pokud by pomohlo to odstranění mandle, tak by to byl velký krok kupředu... ale pořád mám z toho rozhodnutí jestli jo nebo ne docela strach..
Jinak Pavlík je opět doma, ve výtěru toho streptokoka měl, takže je na ATB... chjo.. já už ale nemohla zůstat na paragrafu, tak jsem šla do práce a teď hlídá děda s babi. Adri, jsem překvapená že už jseš v 35tt.. strašně rychle ten čas letí... věřím že se mimčo ještě obrátí - známá to tak taky měla a malá se obrátila tuším až v 37.tt držím pěstičky a bude to holka nebo kluk jestli to není tajné? a jména? ![]() |
|
|
29.5.2013 19:07:43
AdrM - promiň, Luci - taky, jsem popletla jména, ono je nejlepší to nechat na Dr., ale jestli jsi měla stejně otočené mimčo i po 1., tak to máš velkou šanci na přirozené otočení a přirozený porod.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.