| Ema + 2 | 56937 |
|
|
27.5.2011 16:05:03
Ahojky,
Ifčo, moc blahopřeji k dobrým výsledkům A Adélka je teda fakt šikulka, na rezonanci jsem kdysi byla a ten hluk je fakt hrozný, je statečná, že se nebála! A taky, že uležela v klidu, to je pro mně nepředstavitelné. ![]() Leni, jak píše Adri asi k zubnímu zajděte, ale já mám tu zkušenost, že když jsem nemocná, často mě bolí celé dutiny až do ucha a taky zadní zuby. Tak třeba to může být i z toho... My jsme byli v zoo dneska dopoledne, bylo to moc fajn. Míša už to zná, ale Daneček byl v sedmém nebi Viděli jsme i to malé slůňátko. V den RBP by tam i na mně bylo určitě příliš lidí, ale zítra to s počasím moc nevypadá, takže to tak horké asi nebude. |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
27.5.2011 14:48:58
Ifčo tak to teda smekám, Adélka je šikulka a k dobrým výsledkům gratuluji
![]() Příště aspoň budeš vědět, že už může papat a bude o starost méně Budete to muset absolvovat každý půl rok až do určitého věku? Leni já po našich zkušenostech rozhodně doporučuji k zubaři jít. Pokud je malá nemocná tak třeba hned jak se uzdraví. Míša taky když na něj leze nemoc, tak říká, že ho bolí zoubky, ale on je má fakt špatné |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
27.5.2011 12:13:09
Tak jsem tam volala, od rána nervní, pak jsem se nemohla dovolat, pak blokovala telefon účetní, ale nakonec jsem teda volala z mobilu, výsledky jsou OK, tak zase na půl roku budu v klidu
![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
26.5.2011 17:43:28
oni jsou ty naše mrňata furt ještě hodně vnímávý, ale souhlasíms tím, co tady bylo řečeno, měla by jet, neví kam jede a až tam bude, tak se jí tam bude líbit. A ty se koukej kurýrovat, ať příště můžeš jet s ní !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ifčo, držím palce na výsledky !!!!!! ![]() ![]() ![]() Malá je šikulka !My jdem př. pátek na krev na předoperační a 9. už na tu nosní mandli , bojim, bojim...Papá |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
26.5.2011 12:20:00
Leni, ty nemoci u děti jsou čím dál zapeklitější. Lenče bolel od pátku zoubek, v pondělí odpadla, bez teplot, šílená únava, usnula v půl šesté a v půl osmé plakala že jí bolí v krku, dala jsem jí nurofen a spala do čtyř (ráno,) zase se vzudila, že jí bolí zoubek i v krku, opět nurofen, spala až do 8h.tak jsme jeli ráno nejdřív k doktorce, která jí dala atb, že je to zánět v krku, bílý jazyk a šíleně zahleněná v krku. Tak jsme k zubaři ani nedošli, no a dnes třetí den na atb je fit, bez jakékoli bolesti. Tak nevím co s tím zubem, asi pomohly ty atb.
|
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
26.5.2011 12:03:22
Ahoj holky, především teda chci pochválit Adélku jak je šikovná!
no u nás by to nehrozilo, Pavlík nevydrží chvíli v klidu, ikdyž dnes na ORL byl ukázkový seděl u mě a v klidu a nechal doktorku klidně prohlédnout ouška, nosík, hltan a hrtan a ještě brala i výtěr na případného streptokoka... a výsledek? má zánět hltanu a zánět krčních uzlin a ouško mu prasklo prý samo od sebe... máme ATB a za týden kontrola na ORL. Jen mi stále nejde do hlavy, že na to ta naše dětská nepřišla sama - pořád že je v pořádku, krk i na poslech a teprve až na základě rozboru krve a té zduřelé uzliny nás poslala na ORL. Máme mít klidový režim, což si vůbec nedovedu v našem případě představit...![]() |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
26.5.2011 8:57:49
Ahoj holky, ty jo ta Adélka je ale šikovná. To náš Martínek by nevydržel v klidu ani minutu. Ifčo, budu moc držet palečky, aby výsledky byly v pořádku.
Oli, my teď se školkou řešíme stejný problém. Malej tam prakticky začal chodit až teď. Jinak tam vždy vydržel jen 3 dny a hned byl nemocný, ale teď už chodí TUK TUK třetí týden a teď poslední 3 dny mi řve, že tam nechce a dělá v šatně tiátr. Ale pak jsi pro něj po obědě přijdu a on vykládá, jak se tam měl hezky a že to bylo fajn. Ale ty scény po ránu mi fakt rvou srdce. Ale myslím, že u Vás je to fakt i tím, že jsi byla dlouho v té nemocnici a že se malá bojí, že když někam odejde od tebe, tak se vrátí a ty tam nebudeš. Prostě jsi jí moc chyběla. S tím Chorvatksem ještě počkej, nic neruš. Myslím, že se to časem srovná, když zase teď budete víc spolu. Leni držíme palce, ať je Pavlík brzo OK. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
25.5.2011 20:18:13
Tak jsme doma, výsledky budou až v pátek, tak budu zase nervozní ještě pár dnů navíc.
Ale jinak jsem hrozně pyšná a hrdá na Adélku, vydržela tu půlhodinu ležet v tunelu a ani se nehla, nepotřebovala narkozu. Je fakt ohromná šikulka, já tam byla s ní, držela jsem ji za ručičku a hladila po noze. Ty rány tam jsou teda strašný, ale ani se nehla a v závěru nakonec v tom randálu usnula. Přišly jsme totiž na řadu až ve tři hodiny. To už byla hladová a žíznivá, naposledy pila v osm ráno a poslední jídlo měla večeři. A nakonec jsme to vlastně ani nepotřebovali.![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
25.5.2011 13:23:43
Tak jsem holky dnes volala na ty výsledky a z krve je prý zvýšené CRP, takže nejspíš nějaký zánět... zítra máme dorazit znovu k dětské, prý si Páju ještě jednou prohlédne a asi nás pošle na ušní at se na tu uzlinku taky podívají... tož tak.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
25.5.2011 6:55:54
Ahojky holky,
Oli urcite se boji ze by byla zase dlouho bez tebe, ale z druhe strany nevi kam jde, urcite by se ji u vody libilo, no uvidis, ty fotky jsou dobry napad. Misa se do skolky tesi v patek jak dostal ty nestovice tak porad rikal, ze druhy den i kdyz to byla sobota pujde do skolky. S tou zoo bych to nevidela tak cerne, my byli loni poprve na te akci a sice bylo dost lidi, ale zase na takove to prochazeni to bylo fajn, zviratka jsme taky videli. Je fajn si vzit treba jidlo a piti s sebou at clovek nemusi stat fronty, ale my objizdime v lete i 2-3 ruzna zoo, tak je to takove zpestreni ze je to i zdarma. Misa i soutezil. Ale chapu ze komu vadi vice lidi tak to muze byt neprijemne. Mne to ale zase neprislo, protoze celkove v lete v letnich dnech byva v zoo vice lidi. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.