| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 17337  [Dalších 17147 >>]
adriM+M+N 55217
29.5.2013 8:53:11
Maesto o tom cvičení to bylo asi na mě. No dr. moc není na nějaké to experimentování. Co jsem vyčetla je jedna poloha, zvednutý zadek, která může působit to, že je mimču nepříjemná a může se otočit, ale je to takové dost nejisté a hlavně v ní nevydržím fakt vůbec dlouho, celkově se mi teď při poloze na zádech dělá docela zle od žaludku a špatně dýchá.
Pak jsou možnosti nějakého vědomého otáčení, ale přinášejí právě i rizika, může se mimi zamotat do šňůry atd... No myslím, že to nechám na něm ~d~ Ale spoléhat, že by se přetočilo až přímo při porodu asi nebudu. Spíše se snažím věřit, že mám dost prostornou pánev, takže tam má místo a ještě se může otočit samo, s malým jsem totiž měla tuším v 35. týdnu totéž a nakonec se přetočil.
Maesta a zlatíčka 15791
28.5.2013 18:12:10
Luci a nedoporučili Ti nějaké to cvičení nebo polohování? Ono se může prý i otočitběhem 1. doby porodní - dle velikosti mimča, ale tak raděj bych se informovala, jesti nejde něco dělat,. co bys zvládla sama nebo s něčí pomocí....

Leni - ta hrmonie - krásná fotka.
Mám tu dětičky, ono se není čemu divit v tuto hodinu...
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
28.5.2013 18:06:25
Adri, Maxovi zjistili, že na jednoho ucho nejspíš neslyší už na novorozenecké jipce v hradci, jak tam byl s tou prasklou plicí. Tam standartně testují všem novorozencům uši. Pak jsme byli na kontrolách v 1,5 a 3 letech kde se potvrdilo špatné slyšení. On má podtlaky v uších, které se nevyrovnávají k okolí a právě zvětšená nosní mandle může stav zhoršovat, protože ucpe eustachovy trubice, které ty tlaky normálně vyrovnají. Teď je na tom mnohem lépe a za měsíc máme jít ještě na profuky a ty by měly taky přinést zlepšení.

Ty jo 35. týden to už se začínáš těšit ~;) No snad se ještě otočí, držím palce.
Medunka_ 16389
28.5.2013 14:16:57
Ahoj, vidim, ze tady je zivo, to je moc dobre! Ja mam obe deti uz dva mesice doma, byly na tom zdravotne tak, ze jsem L stahla ze skolky na doporuceni Dr. Pujde az v zari do skoly. Je ale fakt, ze se to maximalne zlepsilo, obe jsou na tom lepe.
To je zajimave s tou mandli, D mela jit taky. Kvuli zdravotnimu stavu se to ale dvakrat odlozilo a pak se ukazalo, ze nesnasi mlecne vyrobky, ktere ji zahlenuji. Ted drzi cca 3 mesice dietu a prestala chrapat, kaslat a zacala slyset. Je to ale docela boj, protoze jak na potvoru ma mlecne vyrobky rada a navic i neco potrebuje kvuli vapniku. Takze je to jak s prikrmy, musim pozorovat, co ji dela dobre a co ne.
adriM+M+N 55217
28.5.2013 13:56:59
Luci to je věc, že stačilo odstranit mandli a lépe slyší. Jak jsi prosím tě zjistila, že slyší špatně? Tam nešlo o to, že by neslyšel vůbec, ale špatně, že? Kamarádka tohle právě řeší..
adriM+M+N 55217
28.5.2013 13:55:48
Ahojky, co to tady je za reklamu na Harmann?? Ani nevidím co píšu, to je děs ~q~
Já jsem holky konec 35. týdne, právě jsem byla na kontrole a mimčo je pořád hlavičkou nahoře, tak nevím jestli spoléhat na to,že se ještě otočí. Nějak vůbec nechci rodit císařem, ale ani podstupovat nějaké zbytečné riziko...
No já taky nemám kde skladovat tak se budu všeho zbavovat, ale nevím jak. Právě mi přijde, že z kamarádek jsem už poslední, ostatní mají po dvou dětech anebo další už nechtějí, něco možná dám neteři, ale určitě jí nemůžu zaplnit všechny skříně ~t~
Tak snad aspoň ty lepší kousky prodám za pár korun a zbytek někde dám...

Leni krásná sourozenecká fotečka ~g~~R^
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 58392
28.5.2013 11:09:42
Ahoj,
rychlý pozdrav od nás.

Stázinka má za týden už půl roku. Roste rychle, příkrmy jí hodně chutnají a tak je konečně spokojenější.
Kluci jsou v pohodě. Mareček se zatím těší do školy a mají teď i školičku nanečisto aby si trochu zvykli co a jak.
Maxík po odstranění nosní mandle líp slyší, což je konečně pokrok. Už jsme byli poslaní ke speciálnímu logopedovi pro sluchově postižené děti, naštěstí teď bude stačit normální a nemusíme jezdit do Hradce. Ještě by se to mělo zlepšovat, tak doufám, že to bude OK.

Jinak mě přijde, že oblečení po dětech mám taky nějak strašně moc. Snažím se po Stáze dávat všechno pryč. Něco na mmb, pak známým, brácha má taky mimčo. Jako uskladňovat takový objem nemám kde.
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
27.5.2013 22:05:43
Leni, krásná fotečka!!! a opravdu to letí strašně rychle... a jak jinak zvládáš? jak se máte? co Lenča jako velká sestřička? vžila se do své role rychle? ~;)
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
27.5.2013 18:44:58
nejnovější pozdrav od nás, šíleně to letí :D

Maesta a zlatíčka 15791
27.5.2013 18:15:10
AdriM - jejda, to mi povídej s tím oblečením - já mám oblečení na 10 dětí! Něco poděděné, něco nové nenošené, něco vyloženě na doma i po nás...no a co s tím?????Navíc je u nás zvyk uschovávat a dědit, jenže doba je už jinde, tak nevím......
Jinak přeji, a´T vše v pohodě zvládneš a hlavně odpočívej - mně vždy u porodu scházelo sil!
Leni - zvládejte!
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 17337  [Dalších 17147 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.