| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
24.5.2011 22:06:15
Oli, zkus třeba najít fotky z místa kam jedou, jestli je tam nějaké pěkné hřiště nebo co by ji bavilo, aby ji to nějak nalákalo
Jinak moc díky, že na nás myslíte ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
24.5.2011 21:44:23
Ifčo, budem na Vás myslet, ať to zítra v pohodě zvládnete, jste holky statečné
![]() Oli, asi je to opravdu tou nemocnicí, že je teď úzkostlivější a bojí se odloučení. Třeba se to do léta spraví a pojede ráda. Míša do školky jde rád, ale je to i tím, že on nikdy nechodil třeba měsíc v kuse, takže se mu to nestihlo "zajíst". Ale jinak je taky nejradši s námi, v sobotu byl na celý den u sestřenic a cestou zpátky už pořád říkal, jak se mu po nás stýská a jak se těší. A to ho naši chtěli vít v červnu na dovolenou do tater, kde jedou i neteře, ale moc to nevidím, přes den by si to užíval, ale večer by byl asi pláč. ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
24.5.2011 21:38:15
Jejda tak ať jste brzo doma Ifčo!!!!!
no ona řve pak třeba i u okna ve školce, když mává, ale pak je to dobrý zase, no teď chodí po o. táta je taky doma, na konci května končí v práci a tak hledá ale má dovču teda teď, mě štve hlavně to Chorvatsko, je zaplacená záloha a platí to naši, pas má hotovej a těšila se a najednou nevím, no uvidím, co bude, nějak s ní o tom zkusím ještě promluvit, ale ona je poslední dobou celkově mamináč zase |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
24.5.2011 21:28:27
Oli, u nás se Pájovi taky do školky moc nechce. Ráno chce aby byl s náma doma, je to tím že Janička je se mnou a on "musí" do školky, ale jakmile do školky dorazíme, tak zaletí do třídy a je v pohodě. To spíš když je doma, tak pořád sleduje kde jsem a chce abych byla pořád jen u něho. To ani Janička není takový závisláček jak on
![]() Ifčo, zítra na vás budem myslet, at rezonance dopadne dobře! ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.5.2011 21:20:16
Oli, malá si sem tam taky posteskne, že se jí nechce do školky, hlavně po neděli, když je doma a pak ve čtvrtek, kdy už je to na ni dlouhé, že tam spí, v pátek totiž chodí po o.
Ale jinak se jí vůbec nedivím, že chce být jen s tebou, když jsi dost často pryč. Uvidíš, řekni jí, že v tu dobu stejně budeš v nemocnici, aby jí to nebylo líto, že by mohla být s tebou doma. |
|
|
24.5.2011 21:17:02
Ahojík,
tak se hlásíme z Motola, malá už spí, já tu poslouchám ordinaci a čučím do počítače. Škoda, že jsme manžela poslaly hned v deset pryč. Měly jsme celé odpoledne volno. Tak jsme mohly vyrazit třeba do ZOO, ale Adélka stejně nikam nechtěla, těší se tu vždycky na hračky, pokaždé je tu něco nové. Tak jsme si tu hrály a chodily jen po areálu. Zítra začínají rezonance v jedenáct, tak aspoň se může napít v osm hodin, doufám, že nás vezmou po té jedenácté. Abychom mohli jet brzy domů. |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
24.5.2011 21:12:23
Ahojky, tak poslední dobou řeším pouze že nechce do školky, že ji tam děti bijou, ikdyž vím že to není pravda, ale co nadělám, holt už učitelce jsem to taky řekla a ta jen že to jsou holky, že lítaj spolu po třídě a pod
no navíc mi řekla že nechce jet do Chorvatska, má jet s babičkou a dědem a druhou babičkou a jejím přítelem a dokoce od bráchy jedou děti, no nevím, prej chce být se mnou celej den, máte to doma taky tak??? |
|
|
24.5.2011 21:01:06
jo a s tou ZOO ještě uvidíme... je fakt, že lidí tam bude asi hafo, tak to asi necháme na jindy
![]() |
|
|
24.5.2011 20:59:06
Skallko, no Pája to má právě až skoro úplně u ucha a taky mi mamka říkala aby to nebyly příušnice... na dotek tam má úplně bouličku, doktorka zkoušela i uzliny v podpaží a něco se jí nezdálo.. že prý se tím rozborem dá zjistit jestli to není něco infekčního nebo zánět a pak se uvidí co dál... Pavlík si ztěžoval na to že ho ta uzlinka i bolí, hlavně při dotyku, nikdy zatím nateklé uzliny neměl, tak uvidíme co z toho bude... jo a nateklou má jen jednu stranu
|
| skallka | 40226 |
|
|
24.5.2011 20:16:33
Leni vy si teda užíváte :-( Co se týče zdarma s rbp do zoo tak tě předem odrazuji, je to hrůza, ale fakt. Je tam hrozně lidí vůbec se to nevyplatí. Doufám, že bude mít pavlík uzlinky v pořádku. Mně Maty chytí uzliny po každé viroze a teď před tím zápalem plic mu natekly zezadu na krku, tak mně strašili s příušnicemi, ale nakonec to prý nic není, ale rozbor krve ani nic mu nedělali :-(
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.