| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 17337  [Dalších 15517 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
24.5.2011 15:15:15
jinak já opět doma pro tentokrát s Pavlíčkem... natekla mu levá uzlina na krku, do toho kašle, dnes jsme byli u doktorky, nějak se jí ta uzlinka nezdála, tak mu vzala krev na rozbor a zítra budem vědět víc... prý nás možná pošle i na ultrazvuk... tož my marodíme skoro v jednom kuse - bud jeden nebo druhy - uz me to nebavi! chci zdravé děti... a to jsme se chystali v sobotu do ZOO Ostrava - pojištěnci RPB mají vstup zdarma... no uvidíme jak na tom budem - třeba nakonec pojedem ~3~
24.5.2011 14:49:50
holky, my je taky napoprvé nedostali ~;) to jsem byla tehdy ráda! Janička měla jen 3 měsíce, to by bylo horší... ted už se to dalo zvládnout ~R^
Ema + 2 56937
24.5.2011 13:19:59
Adri, tak fajn, že aspoň nemá teploty.
Já tomu asi nechám volný průběh, chodil i s dětma, co už byly nejspíš infekční a nedostal to, tak třeba to nedostane ani teď. Teď pár dní ho tam dát potřebuji a pak uvidíme.
adriM+M+N 55217
24.5.2011 11:35:35
Ahoj holky,
Leni jak už jsem psala, naštěstí bez teplot, měl jen velmi mírnou 37.1, 37.2 první dva dny, i když mi připadal teplejší a slabší, má svoji nižší stejně jako já, i když mám chřipku, tak k tomu nemám teploty a pak se to blbě poznává :-)
Ale vysoké naštěstí ne. Akorát ho to svědí, tak spí docela neklidně, včera jsem dala poprvé dithiaden + jsme poprvé koupali v hypermanganu.
Emi tak to bych ti radila pokud to opravdu nechcete ho do školky nedávat nebo se aspoň poptat jaká je situace, protože mně už tři lidi řekli, jaktože jsme to dostali tak pozdě, že jsme mezi posledníma apod. Protože Míša chodil od ledna pravidelně bez pauzy a tam už pár měsíců s tím bojují, v některých třídách bylo hrozně málo dětí, takže to tam beztak ještě koluje.
Jsem ráda, že to budem mít za sebou, i když tohle krásné počasí není nic moc, když nemůže na sluníčko a tím, že je jinak fit, se to těžko vysvětluje, že nemůže za dětma...
Naštěstí máme zahradu a včera jsme mu tam dali stan do stínu a byli i chvíli v chatce, tak aspoň nějaká změna.
Ema + 2 56937
23.5.2011 19:56:41
Adri, tak snad to budete mít aspoň brzy za sebou. My zatím nic, teď byl Míša týden doma, pokašlával. Tak uvidíme, ale fakt je nechci, slyšela jsem, že prý dost rozhodí imunitu a to my už fakt nemůžem potřebovat, rozhozenou ji hlavně Danielek má už dost. Ale když příjdou tak to budem muset přežít.
22.5.2011 21:04:38
Ahoj Adri, to je mi lito ze jste ted v tech teplech zrovna chytli nestovice... neni to nic prijemne. A jak to Misa zvlada? ma tech nestovicek moc? skrabe se? a s teplotami nebo bez nich? drzime pesticky at je to brzy za vami! nam to trvalo bez mala 3 tydny...
Jinak u nas uz dobry, Janicka co se ji ulevilo tak by porad jen jedla a jedla ~w~ myslim ze brzy uspesne dozeneme to co za ten tyden nejezeni na vaze ztratila ~j~ Dnes byli u nas nasi a tak jsme tak trosku oslavili Janiccin svatek ktery ma v utery. Nic velkeho, dostala tahaci kacenku od nasich, od nas chobotnici od Lamaze co ma chapadla s ruznymi tony a taky nejake to obleceni ~;)
adriM+M+N 55217
22.5.2011 18:56:55
A jak to vypadá s marůdky?
adriM+M+N 55217
22.5.2011 18:56:35
Ahojík,
tak my nakonec neštovičky dostali, alespoň to budem mít za sebou ~;)
Emi a co vy, jste zdraví?
19.5.2011 13:15:42
Skallko, díky za zprávičku na Facebooku ~;) na ty probiotika apo baby se zkusím podívat, je dobré mít doma něco po ruce, když to přijde nečekaně... u toho Nutrolinu je jedna nevýhoda, že se musí do týdne spotřebovat, tak když to máš v těch sáčcích, je to určitě lepší ~R^ ale nám jinak ten Nutrolin sedí ~g~
Pavlík dodnes nic nechytil, tak doufám že už ani nic nechytí. A to musím říct že jsem je teda neuhlídala, aby si třeba nevyměnili flašky s pitím apod.
Jinak dnes má Pája ve školce focení ~j~ tak jsem zvědavá na první fotečku ze školky - už se těším až je dostanem!
Tak zatím ahojky ~3~
skallka 40226
19.5.2011 12:35:34
Leni kofolu ne, to není coca cola. To jí spíš to zvracení ještě podpoříš. Když vám enterol nezabírá tak to chápu, my zas ten nutrolin B nemůžem, ale v lékárně jsem koupila nějaké apo baby probio Je to takový prášek co vsypeš do ledas čeho a musím zaťukat, můžou se brát i u antibiotik, protože jiné moc nedoporučují a fakt jsou taky super, jsme vždy bez průjmu. Je to taková zelená krabička. Takže jakmile vidím , že nám začínají hovínka vodňatět, nebo bere antibiotika, nebo podobné hned mu dám jeden sáček do čaje nebo jogurtu Obsahujou nějaké tisíce těch účinných bakterií i po zvracení na obnovení střevní mikroflory. Člověk asi musí zkoušet, co jeho dětem vyhovuje, zdaleka nejsou všechny stejné. Je dobře, že ve výtěru nic nebylo a jestli to doteď nechytil pavlík, tak myslím, že infekční to být moc nemůže.
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 17337  [Dalších 15517 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.