| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
19.5.2011 9:10:01
Ahoj holky, tak výsledek je negativní
tož fakt nevím co to mohlo být, ale tím pádem asi Janička nebyla a není infekční, že? ![]() |
|
|
18.5.2011 23:26:06
Holky díky moc za podporu! netušila jsem ani že existuje něco takového... zítra by už snad mohli mít výsledek výtěru tak tam zkusím dopoledne brnknout. Jinak dnes první den po týdnu bez zvracení
Zdá se mi že Janička měla i větší apetit, vypila dnes podstatně víc pití než včera. I trochu vývaru s mrkví a rýži jsem do ní dostala jinak Zuzi, taky nechápu že na to kolik Janička pila (a to bylo velice málo poslední týden) že dehydrovaná nebyla... Skallko, enterol máme taky, ten jsem taky dávala ze začátku a vzhledem k tomu že moc nezabíral vystřídali jsme za Nutrolin-B sirup - to jsou taky probiotika a ty se mi zdají lepší. Jo a k tomu černému čaji bych jen chtěla říct, že u nás jsem nepochodila. Janička ho vůbec nechtěla. Dnes jsem ze zoufalství zkusila vybublinkovanou kofolu a malá docela chutnala ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
18.5.2011 20:16:46
tak nezapomeň napsta výsledky výtěru....
Jinak jsem dnes byla na melíru, dala mi blond proužky, jakože do mejch vlasů a že pak vznikne dvojbarevný melír a místo toho jsem blondýna s ofinou ;-) :-D To se zas ráno leknu, až se uvidím v zrcadle ;-) :-D Byla jsem s Nik včera po týdnu na hřišti a nějak jí to nesedlo po tom karambolu min. středu, asi má ty žebra naražený. V 1. chvíli jsem myslela, že budem muset zas na pohotovost, ach jo... Papá |
| skallka | 40226 |
|
|
18.5.2011 9:48:27
Leni jídlo by nebyl takový nedostatek. ale pít musí, jak říkají holky po lžičkách, je to útrapné ale po lžičkách je to nejlepší. Černý čaj, coca cola pravá, já dávám matymu coca colu často a zabírá. Taky máme doma http://www.enterol.cz/co-je-enterol.html a mám to fakt osvědčené, že nám to zabírá vždy na zvracení, vsypu matymu obsah té tobolky do čajíku nebo něčeho a za chvíli je klid. Zkuste to, není to tak drahé a máme to odzkoušené. My na zvracení trpíme opravdu často, když teď pominu, že trpíme i s kašlem :-(
|
|
|
17.5.2011 23:58:13
K tomu Campylobakteru - u Nik sice nebyl potvrzen, ale myslím že to měla - 8 dní 2 denně zvracela, 2 dny průjem...dostala atb na zápal plic - Klacid a výtěr měla negativní. Já jsem detailně zkoumala hlen, kt. se jí objevoval ve stolici a prokázali u mě po nějaké době Campylobactera, nasadili Klacid. Volala jsem do školky neb jsem se dozvěděla, že tam v tu dobu, kdy měla Nik problém měli nějakou Salmonellu, odmítli mi říct, zda to byla Salmonella nebo Campylobakter s tím, že to nebylo u Nik ve třídě...přitom slučují před koncem provozní doby školky děti z různých tříd, když má někdo sourozence níž, tak je k nim šoupnou...;-)
Myslím fakt, že máte nějakou takovu potvoru... ![]() |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
17.5.2011 20:56:21
Ahoj holky, strašně dlouho jsem tu nebyla, vůbec nestíhám, ale koukám, co vás trápí....
Oli, Tobě moc moc držíme palce, musí to být těžké, takže aspoň virtuálně posíláme povzbuzení... Leni, tenkrát jsem takhle málem skončila s Ondrou (zvracení, průjem) v nemocnici, ale po týdnu se nám to tenkrát obrátilo k lepšímu, dehydrovaný naštěstí nebyl, i když mi přišlo, že do sebe vůbec nic nedostal...Takže snada to bude dobré i u vás, pití podávat jen po lžičkách...třeba pět lžiček, za deset minut zase pět lžiček... No a nám tenkrát pomohl bílý jogurt bifidus (poradila mi doktorka), nevím, jestli to byla náhoda, ale bylo to to první, co v sobě udržel... Z výtěru nám pak zjistili Campylobakterii... Takže ať už je líp |
|
|
17.5.2011 12:02:58
Ahoj holky, tak Janička opět zvracela... snažila jsem se do ní dostat pár lžiček polévky z mrkve, brambor a petržele a ještě během jídla
pít mi skoro nic nechce, nevíte kolik je minimální přísun tekutin v takových stavech? nemůžu do ní pořádně nic dostat... suchary, bebe sušenky a jiné, rohlíky atd. nic z toho nechce. Já už jsem fakt zoufalá a nevím co bude dál... už se to táhne týden! |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
17.5.2011 8:24:44
Leni, dej vědět jak jste dopadli na výtěrech, já sice zvracela jen v pátek, ale průjem jsem měla včera a je mi stále divně. Tak třeba mám něco podobného, taky mi přijde, že se to tak divně táhne.
Oli, moc držím palečky ať nemusíš zpět do nemocnice. Ona asi i obyč teplota je pro tělo v tuto chvíli zátěž. ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
17.5.2011 8:07:38
ahojky díky, no snad brzo se pak dostanu fotečky vložit
jinak teda nevím jak dlouho budu doma mám teplotu kolem 37,8 a jakmile to pujde nad 38 musím do nemocnice |
|
|
16.5.2011 22:07:29
Leni, sázela bych na něco obdobnýho, co jsem měla já - Campylobacter nebo Salmonella. děti mají kolikrát jen den a půl průjem nebo zvracení a tím to hasne...
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.