| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 17337  [Dalších 15497 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
16.5.2011 21:38:58
Ahoj holky, zdravím všechny ~;) Medu, s tou školkou jsem to pochopila stejně jako Emča :-) já taky příští rok už půjdu k zápisu s Janičkou - tak trošku spoléhám na to, že když se do školky dostal Pavlík, tak snad bude mít sourozenec tak trochu přednost... no a u vás vzhledem k tomu, že Linda bude předškolák, tak byste taky mohli mít nějaké to privilegium ~y~
Emi, co zkouškové? vůbec si nedovedu představit zvládat při dětech ještě studia...
Oli, moc na Tebe myslíme a přejeme at je vše OK a už ted se těším na fotečky ze svatby ~g~

Jinak u nás stále nic moc. Janička včera i dnes opět zvracela, včera bez stolice a dnes zas vodnatá... Byla jsem u dětské, prohlídla ji, prý dehydratovaná není a bříško na pohmat taky dobré, sestra udělala výtěr a ve čtvrtek nebo pátek budou výsledky. Máme dietní režim a probiotika (Nutrolin B). Zdá se mi ale divné že se to táhne tak dlouho. Už od středy není dne kdyby nezvracela... sice je to max. 3 x za den, ale i tak se mi to nepozdává...
Mic-halka a Nicolka 54963
16.5.2011 15:49:57
potřebu....~t~
Medunka_ 16389
16.5.2011 15:49:21
Jo, Emi taky to tak vidim....
Mic-halka a Nicolka 54963
16.5.2011 15:48:38
My jsme OK, jen jsme byli pryč na víkend a moje těhu ségra mě nepustila na net ;-)....
Akorát tedy nevím, jestli jsme trošku nenastydli a nepřistydli, Martinovi je nic moc, mě taky - ale já to mám možná z rehábek, jak mě tam muč í- jsem šíleně rozlámaná a Nik se v noci 2x počůrala(!!!!!!), ale to bude asi tím, že před spaním vypila asi litr tekutin ;-) Takže jsem prala 2 peřiny atd....
Léňo, držím palečky !!!!
Ifčo, Vám taky, myslím na Vás!!!!
Nám se bliží už ta nosní mandle :-(
No a Tobě Oli moc moc moc, bude to dobrý neboj, takže nevěsta, to je super !!!!
Já jsem furt slečna :-D a asi to mám už napořád, naposled jsem si říkala, že vdám někdy ve 40-i , to bych měla za 2 roky, ale nějak nemám tu potřeba.~m~~3~
Ema + 2 56937
16.5.2011 13:00:12
Medu, jo vyznelo to tak, ze uz chces shanet ted a prislo mi to brzy :-) Nastesti je jeste rok cas, za rok zas Linda bude predskolak, tak by mela mit prednost a Danielku ti snad vezmou s ni, kdyz budes mit praci.. to uz se pak nahlizi jinak nez na mamku na MD. ALe je zas blby ten nastup v pulce roku.. Ja to popravde zatim moc neresim, ale rikam si, ze jak to vidim s tou nasi nemocnosti, tak asi ani do prace nebudu moct jit v tech trech letech, vidím to na nějakou dobu doma nebo na pracáku a budem utahovat opasky ~8~

Oli,drž se~x~ A já tu brečím nad našimi dětskými nemocemi, se stydím ~f~
Medunka_ 16389
16.5.2011 8:33:45
Emi, asi jsem to spatne napsala, myslela jsem pristi jaro na ten zapis pro D.
Medunka_ 16389
16.5.2011 8:32:32
Emi, vsak ty pristi jaro taky pujdes s Danielkem na zapis, ne?
Zdenda , Eli a Zdenda 74211
15.5.2011 19:03:41
no jinak teda mě je fajn, cítím se dobře, občas teda dostanu krev a nebo destičky, který mi ubývají po chemo, zatím ani nevím kdy jdu na další ale zase půjdu a budu na chemu tak nějak a pak zase kontroly a doplnění krve a desek a pod, než se najde dárce kostní dřeně a pak ozařování a transplantace
Ema + 2 56937
15.5.2011 17:08:42
Leni, ať jsou děti brzy fit! Pořád něco, že? Stejně jako u nás. Kluci už zase kašlou, Daneček má opět rýmu ~8~ Hrozně se bojím, ať mu to zase nechytne ta ouška, dr. na ORL před týdnem na kontrole říkala: "Hlavně ať nechytne rýmu." Ale jak to mám udělat mi neřekla ~d~ Ale aspoň ty neštovice zatím nedorazily, snad jsem plašila zbytečně~;)

Medu, tak fajn, že máš pro Lindu aspoň nějakou školku! A proč už pro Danielku, chceš ji dávat někam dřív nebo shánět dopředu?
Ema + 2 56937
15.5.2011 17:01:02
Ahojky,
Oli, věřím, že to dobře dopadne a ty to vybojuješ!!! ~s~ Ale svatba je fajn, příjdete všichni na jiné myšlenky, Eliška si to užije! A jak se cítíš? Co tě teď čeká?
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 17337  [Dalších 15497 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.