| adriM+M+N | 55217 |
|
|
18.4.2013 10:30:52
Ahojky, Luci tak šup sem s fotkou, třeba do deníčku
![]() Já měla taky už obojí, ale jsem teď tak vypasená, že teď by mi krátké neslušely ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
18.4.2013 0:21:16
Luci, tak to znám, ten pocit krátkých vlasů -teda po 18 roku - do té doby mně nikdo nechtěl ostříhat mé husté a dlouhé vlasy - každá kadeřnice od toho dávala ruce pryč - skrátila, ale neostříhala.....byla to strašně velká úleva......pak před narozením 2. syna jsem měla zcela krátké, ale zjistila jsem , že krátké vlasy u mne vyžadují daleko víc údržby než dlouhé, tak od té doby mám jen max.polodlouhé.
Určitě Ti to moc sluší! |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
17.4.2013 20:13:35
No jo jaro přišlo a tak jsou všichni venku. Já teda Stázu venčím poctivě a domů chodíme jen večer spát
![]() Jinak jsem s jarem prodělala změnu účesu. Začaly mi teda padat vlasy, po porodu klasika, ovšem opravdu drsně a tak jsem šla na krátko. Nikdy v životě jsem neměla krátké vlasy, tak se chodím pořád chodím dívat do zrcadla a zvykám si jak vůbec vypadám. ![]() |
|
|
15.4.2013 22:44:50
Oslavovali jsme - sice hlav s dětma - náš tatínek třeba oslavy doma se neučastnil - měl moc práce a pak jen popřál...ale pro pořádek - i tak nasekám spoustu chyb a překlepů ...omlouvám se!
|
|
|
15.4.2013 22:41:59
Jo, jo utichlo, ani jsem myslím všem našim dubňáčkům nepopřála.
Tekže raděj přeji popřípadě znovu - vše NEJLEPŠÍ A HODNĚ ZDRAVÍ!!! My už oslavovaly a ještě i budem - máme to na fáze a náš oslavenec si to náramně užívá. Adri máš pravdu, už zimy i sněhu bylo dost pro všechny.... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
15.4.2013 9:35:43
Ahojky holky,
tady to nejak utichlo posledni dobou ![]() Ze by se se slavilo ve velkem? ![]() Konecne nam zacalo jaro a muzeme si uzivat slunicka, maly se teda hrozne tesi na kolo, uz o tom mluvil pulku zimy, i kdyz ma rad i snih, tak asi i na ty deti uz toho bylo letos dost. |
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
30.3.2013 21:19:52
Hezké Velikonoce všem!
A Ať už ta zima skončí! Jinak něco od nás. Max je po odstranění nosní mandle, dneska ho pouštěli domů. Marek super lyžuje. Poslední dobou jezdil na celé dny s manželem do práce a krásně to zvládnul. Navíc je prakticky nemrznoucí a byl by nejraději venku od rána do noci.Stázka a já jsme trochu bojovali s hladem, ale už jsme v pohodě tak je to zase hodné a sladké miminko. Příští týden máme vítání občánků. |
|
|
30.3.2013 17:05:53
Radostné Velikonoce!
|
| skallka | 40226 |
|
|
29.3.2013 19:58:09
já myslím, že to lego creator je stejné jako ty věkové 5až6 a 7a výš. Nám to pasuje všechno na všechno, dokonce máme i jednu napodobeninu lega a ta taky na to pasuje, takže máme všude plno kostek a on chce ještě další :-(
|
|
|
20.3.2013 17:35:40
Ano, už i za 2 - 3 dny to tam můžou vidět. ale nechává se to ještě nějak dozrávat - 4 dny až týden. Mamka - MUDra mi už volala na výsledky - tak konečně žádný streptokok a nic nepatřičného! U nejstršího syna po 2 měsících!! Takže snad už to bude konečný stav!Naštěstí angíny měl jen nejstarší, dva mladší syni nějakou virózu s urputným kašlem, nejml. dubňáček skončil se zápalem plic a dcerka jen okrajově kašlala...ovšem teď asi něco chytá, měli jsme se očkovat a nic - má také zarudnuto v krku......
Ono málo která nemoc je naprosto učebnicová - hlevně asi dnes..... No a právě tím, že někdo ty nemoci banalizuje a chodí do kolektivu dětí, tak pak je to urputné a nekonečné......ono je to přece jen kašel a rýma a že je zelená, to přece nevadí...svádí se hodně na alergie a pod., ach jo.... Hlavně, ať už se všecm bacilky vyhýbají. Už budou velikonoční svátky! Strašně rychle to nějak uteklo....... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.