| Medunka_ | 16389 |
|
|
16.1.2013 22:32:07
Emi, my jsme to trénovaly cca před 14 dny
![]() ![]() . |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
16.1.2013 21:44:44
Jo ja taky počítám s tím, že ty tašky někde odzkoušíme. Mají je v hodně obchodech, viděla jsem je na podzim i u nás u bati. Samozřejmě ne všechny, ale některé tam byly. Jednu od nich mají i sousedi, takže už ji máme odkoukanou. Ale asi bych se ani nebála ji jen tak objednat z netu, tyhle se kupují hodně a nevím co by na ni úplně mělo nesedět. Ani nevím, jak bych poznala, že nesedí...
Michalko, napiš, co u zápisu. My jsme dneska začali trénovat ještě zavazování tkaniček, neteř to teď měla u zápisu. Myslela jsem, že tohle už je pasé ale asi nee.. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
16.1.2013 19:20:22
Adri, my ho máme z kameného obchodu. L si ho byla vyzkoušet. Ale u nás ty batohy mají levnější než na netu, ale zase ne tak levné jako v akci
. Ale taky jsem právě chtěla, aby si ho L zkusila a vybrala. Někdo to dělá ještě tak, že si ho vyzkouší v obchodě a koupí na netu, pokud je za lepší cenu .Michalko, jj, taky tím zápisem "žiju" . |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
16.1.2013 16:44:52
Ahojky, tak to vypadá, že my k zápisu půjdeme mezi posledníma, máme to 4.-5.2.
Tak aspoň pisněte na co se připravit Já teda malého nepřipravuji zatím nijak, asi ho ani nebudu nějak stresovat.Holky ty batohy jsou fajn, ale já mám pocit, že bych ho chtěla i vidět a osahat ho trochu. Zatim jsem akorat vsude slysela ze ma byt odlehceny Chjo chtela jsem toho napsat vic ale nejak jsem si nechtene prepla klavesnici asi pritom to mam na ceske ale nefunguji mi ani carky tecky nic ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
16.1.2013 12:56:49
Ahojky, tak my jdem odpolko k zápisu, sice s antibiotikama/pozor krom ostatních diagnóz bylo u nás i podezření na slepák !!!/, ale snad to dáme.
Nik je lehce nervózní, to mě tedy čekají pěkný věci, jestli bude nervní před každou písemkou či zkoušením. Chce být veterinářkou, tak to budem mít stresíky hodně dlouho. Papa,chytla jsem taky nerva, jdu nám vybrat nějaký ohoz k zápisu ;-) :-D |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
15.1.2013 21:39:58
tak koukám,že probíráte tašky, tak my vybrali tady:
http://www.uterezky.cz/katalog.php?strana=2&typ=792&kategorie=84606 mají velký výběr ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
15.1.2013 20:38:20
nu ale aspoň jsem si našla kde poblíž tyto batohy prodávají takže vím kam zajít, to taky není špatný nápad. Jenže cena pro mne určitě nebude tak příjemná jako ty v akci :-(
|
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.1.2013 17:51:48
Holky, vidíte, to mne vůbec nenapadlo s tou klučicí diskriminací... (jak mám doma ty dvě ženské...)
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
15.1.2013 17:45:54
Medu, díky za odkaz
Já jsem sice nevybrala, jak píše Skalka, většina v akci je pro holky, to je tak klasika vždy a všude. Teď jsem narazila na výprodeje v HaM, holčičí věci 3 narvané stojany, na kluky jeden probraný. Diskriminace ![]() Ale poslala jsem odkaz švagrové a ta vybrala. Topgal se mi ale líbí a plánuju tam nejspíš koupit, tak škoda, že zrovna žádná z těch hezkých klučičích zlevněná není, přeci jen 1500 je pěkná pálka.. |
| Medunka_ | 16389 |
|
|
15.1.2013 17:02:38
Skallko, ony batohy mají takové ty svítící plochy:"Batohy do školy je navíc doplněn o četné reflexní plochy pro zvýšení viditelnosti školáka za každých povětrnostních podmínek." Je to třeba jen kousek kolem kapes, na první pohled to není vidět, ale svítí.
Já samozřejmě nikoho nelámu, nejsem placený agent , to určitě ne. Jen mě ta akce nadchla .Skallko, jj, asi pochopil, že to je v podstatě nutná výbava a ne hračka ![]() ![]() . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.