| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 17337  [Dalších 16977 >>]
bobysek2 43213
3.11.2012 7:38:24
Ahoj holky zdravím. Také už pomalu řešíme, co na vánoce. My máme za hlavní dárek nové lyže a helmu (lyžáky jsou mu naštěstí ještě z loňska). Pak máme kostky toho malého lega a jednu stavebnici Merkur. Martínka stavebnice hrozně baví, ale nevím, jestli to pro něj ještě nebude složité. Ale tak bude si to stavět buď se mnou, nebo s tatínkem, tak už to snad zvládneme. Ještě přemýšlíme co, ale zase nechceme, aby toho měli moc, protože už teď mají plný pokojíček. Ten hlavolam s kuličkou od AdriM vypadá dobře. Popřemýšlím. Ráda kupuju i knížky, ale máme jich celkem dost a navíc chodíme do knihovny, takže si tam každý měsíc půjčujeme spousty knížek.
My jsme momentálně doma s angínou. Zatím ji má jen starší Martínek. Čekáme, jestli ji dostane i mladší Míša.
Já se pomalu a snad i jistě chystám od 19.11. do práce. Ještě ale nemám smlouvu v ruce a místo, které mám slíbené ještě stále není oficiálně schváleno. Ale snad vše klapne. Ta nejistota už mě štve.
Ohledně té mandle, co tu řešíte. Jestli má malá takové problémy, tak bych do toho šla. I když staršího syna kvůli tomu také posílala dětská Murd. a Mudr. z imunologie na ORL. Ale naštěstí je máme úplně v normě. To se naší dětské zdálo podezřelé, nejradši by nás na tu operaci asi poslala, ale já se nedám. Nepošlu ho na takový zákrok, když k tomu nevidím žádný důvod. Tak držím palce, ať se správně rozhodneš a ať je malé brzo lépe.
adriM+M+N 55217
2.11.2012 18:57:27
Tohle mi doporučila kamarádka:
http://www.levnedarecky.cz/originalni-a-netradicni-darky/hlavolam-intellect-ball-20cm-100-prekazek
adriM+M+N 55217
2.11.2012 18:48:38
Skalko tak kraba máme z loňských vánoc a dle mě je to teda pěkná blbost. Opravdu. Taky si s tím nehrajem.
Medunka_ 16389
2.11.2012 15:47:24
D je mladsi, ma dva a pul roku. L ted byla dva tydny doma a minule pololeti od unora do konce kvetna taky. Opakovane zanety stredniho ucha a spojivek.
skallka 40226
2.11.2012 14:43:44
Medu jak tě tak čtu, já bych do té mandle určitě šla, bobek dyť to není život když bobek furt jen funguje na té chemii :-( a pochopila jsem dobře, že D je ta mladší holčička že? A L má klid? Naše malá ma za sebou teď tři týdny rýmy která vygradovala v celotýdenní horečky které nešly dolů, nakonec nasadili antibiotika, které po dvou dnech na pohotovosti stejně vysadili protože se osypala no a týden byl klid a dnes už jí teče zas. Lidičky to moje malé škvrně by toho většího furt bilo je to normální tak když se rozčílí tak neváhá kousat škrábat co z tohohle vyroste :-( to vůbec neznám. Maty jí jde zachránit aby nespadla z gauče a ta ho na oplátku akorát škrábne :-(
Adri ty tučnáky chce taky, já myslela že to je hloupost ještě jsem to v reklamě neviděla, jak se ta hraja jako hraje? Maty chce i tu chobotnici co jí kraba nevemeš, hotwelllsové dráhy jsem mu naštěstí vymluvila jednu už má a stejně visí na stěně a nic se s ní neděje :-(
Medunka_ 16389
2.11.2012 13:52:23
No miva leky proti alergii, pred letem mela 5 ml xyzalu, ted Fenistil nebo Aerius - na noc + antitussika (tlumici kasel). Pred den ma Stodal nebo ACC, neco na odkaslavani. Vystrikavame ji nos morskou vodou+aktualne ma Pamycon. Natiram ji Tymianovym kremem, strikam do vzduchu Eucasol, zvlhcujeme vzduch. Tohle je zaklad, jak fungujeme ~d~. Nemiva teploty, jen ty silene kasle (prudusky ma ale ciste, proste ta nosni mandle je pricinou zadni rymy - jak jsem psala niz) je videt, ze je unavena....
Ema + 2 56937
2.11.2012 12:13:57
Medunko, podle toho, co popisuješ, je ta mandle asi fakt nevyhnutelná. A bez jakých léků se nevyspí? CHudáček, to si to teda vybíráte....
Medunka_ 16389
2.11.2012 11:06:30
Díky, já to ani nechtěla psát... jen jsem chtěla reagovat na Maestu, úplně chápu její přístup, ale musím říct, že po pondělní návštěvě orl jsem nalomená :-):-):-). Napíšu pak, jak to dopadlo :-):-).
adriM+M+N 55217
2.11.2012 10:02:28
~6~
Medunka_ 16389
2.11.2012 9:56:06

Nejhorší je, že tohle je prostě furt, není to nic pomíjívého, prostě bez toho nefunguje. Vyzkoušeno, bohužel.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 17337  [Dalších 16977 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.