Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
29.7.2012 22:21:04
Emo, já taky pracuju ve školství - vzdělání mám na všechny typy škol a NIC - no ještě nemusím, udržuju si pár hodin, za velkého vypětí,teď k RP je to velká pomoc i těch pár stovek měsíčně,i když nevím, zda to je vyvážené úsilím..... ale do budoucna díky zástupu jedné...mnemám slušný výraz pro ni...stejně celé místo asi nedostanu a všude v širokém okolí taky ne.....
No a úpal - ten jsem prodělala v dětství a od té doby na slunce pořádně nemůžu...snad to u Tebe bude OK Kde jste byli v DP - my tady máme nejblýž Vyškov a tam teda stín je - moc faj to tam je. |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
29.7.2012 20:13:42
Ahojky,
Leni, já ty fotky taky nevidím ![]() Díky za gratulace Maesto, dělala jsem si doplňující pedagogické studium, abych mohla učit na střední škole. Takže žádné těžké studium, ale s dětma, téměř bez hlídání a dost zaměstnaným manželem to byla fuška, teda ty poslední měsíce hlavně. Teď ještě najít místo, momentálně se každý ve školství drží zuby nehty . Tak snad to časem využiju.Včera jsme se vypravili do dinoparku, Míša má dinosauří období už nějakou dobu, hrozně ho to zajímá, takže se moc těšil a my taky. Známí nás varovali, ať tam jedeme, když bude pod mrakem radši, že tam není moc stín, no ale měli jsme zrovna volnou sobotu, což moc často nebývá, tak jsme vyrazili. Kluci si to moc užili, Míša byl nadšený, akorát já asi chytla úpal či úžeh, či co to je. Odpoledne jsem proležela s šílenýma bolestma hlavy a zvracením, fuj Kluci naštěstí v pohodě, všichni tři měli čepice. Ale příště teda fakt radši pojedem v horším počasí ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
28.7.2012 14:50:05
mě taky ne
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
28.7.2012 14:31:43
Leni mně se ty fotky nezobrazují...
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
26.7.2012 11:29:38
jej, tak historka se suchým pečivem je dobrá, taky bych řekla, suché jako tvrdé, nenapadlo by mě třeba králíkům chleba mazat, aby jim lépe klouzal do krku :-D
|
|
|
26.7.2012 9:06:37
omluva za chyby - spěchám..a tak to dopadá...
|
|
|
26.7.2012 9:04:21
leni, tak to jste měli krásný výlet - naši kluci se taky nejvíc těší a největší užitek mají, když jedeme vlakem
to pán má víc druhů, už vidím jak je aktraktivní ta naše 1 koza, ono k nám taky hodně chodí - dostanou vždy křepelčí vajíčko do ruky - jen asi 2x to chtěli návštěvníci aspoň za ty vajíčka platit, jinak teda poděkuje každý, ale to je tak vše a s tím krmením to má pán vychatané, už se mi stalo, že jsem tu měla babičku s vnučkou z Austrálie a doneli svoje pečivo a já se ptám, máte to suché, a že ano a pak se dívám a oni to byli čerstvé rohlíky, říkám to nemůžete, to můžete dát selátkům a tak se teda omlouvali, že si mysleli, že myslím, jestli to není jako nemazené něčím - no měla jsem říct tvrdé usušené...... |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
26.7.2012 8:53:15
|
|
|
26.7.2012 8:50:48
Ahojky z Hodonína, jsme tu u sestry na bytě - hoši chodí na příměstský tábor i se sestřinýma holkama na bubnování - docela fajn, jen ted kluci mají už depku z města, já si chtěla oběhat obchody - konečeně, ale taky nic - mladší dcerka sestry měla hned po pondělku asi úpal - ráno teplota, pak se prospala a OK, takže jsem ji tu měl 2 dny na pozorování a musela jsme vařit už na poledne - jinak vařím až na večer večeři a když se dostanu ven, tak jen se psem - to je teda chudák, snažím se ho venčit, jak to jde, ale holky s ním jdou jen na vyčurání a hned dom.....nic si neužije, včera si aspoň chvilku poběhal s prostředním synem a to řádil jak štěně...a těch psů, co tu je - no lituju je...naši jsou na volno, můžou se i dykoliv smočit v rybníce, poráchat v potoce.......tady jen prší a už tady ten sestřin pejsan dostává kabátek, aby se pak nemusel doma vysoušet.....
Leni- krásná fotka, pupik máš luxusní, vysavovatelný - já měla vždy obrovitý, nevystavovatelný - i sestry v porodnici na monitoru mi chtěli monitorovat 2 miminka.......užívej pupíčku a těšení se, no a ještě jednou přeji hodně odpočinku a sil na porod! Emo - gratulace k dokončení školy - co to bylo? Já teda strašně ráda studovala - vždy jsem si odpočinula od rodiny a všedních starostí, horší byla připrava - zkoušky atd. to jsem se vždy hrozně styděla a doufala ve štěstí.......všechna studia jsem přerušila po zjištění těhu s Anežkou, po zamklém potratu jsme už nechtěla nic zanedbat...a teď už se mi nechce se vrátit - nedokážu si to představit, i když vím, že když už musím, tak ten čas by´t omezený si najdu..... Luci a Tobě pohodové těhu - a neboj se ptát, je škoda, že Dr. jsou tak vytížení, že nemžou akceptovat přání mamiminek a nedokáží pochopit, že mamina trne a má spoustu dotazu a že oni ji můžou uklidnit i přes svůj veškerý spěch....já neměla sílu se ptát - už jsem chtěla být vždy venku...můj Dr. super - ten vše vysvětlil do všech podrobností - ovšem běžná čekací dba u něj i přes ob. je 3 h...... AdriM - no tak jsem to myslela - Řecko teď vnímám jako zmítané mezi státní nejistotou a možná stále běžným životem běžných soukromníků, díky za popis - úplně jsem se do toho prostředí vžila - já byla v Řecku na studijní cestě - jen památky a moc ráda na to vzpomínám - to byla moje poslední cesta před 1. těhotenstvím, Francii už jsem nezvládla a i když jsem tam byla xxy krát, tak tahle neuskutečněná studijní cesta mne dodnes mrzí......říkám vždy v důchodu v rámci univerzity 3.věku...snad ještě bude možnost..... tak přeji krásné pohodové prázdniny prožité ve zdraví!!!!! |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
26.7.2012 8:49:33
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím!!!
Leni, super fotečka! moc vám to na ní sluší ![]() Luci, gratuluju k dobrým výsledkům a je super, že to bude konečně ta vysněná holčička - moc vám to přeju! ![]() Emi, bezva že studium se ti podařilo, jseš fakt dobrá! já dělala "jen" kurz účta a představa že bych měla studovat ještě něco k tomu... no nevím jestli bych to dala... Adri, fotky z Řecka jsou nádherné, koukala jsem na FB ![]() Maesto, jak tak koukám tak to už máte takovou malou farmu, viď? u nás ve Val. Meziříčí chová taky jeden pán různé zvířectvo a to zejména králíky, morčata, papoušky, lamy, kozy, husy, krocany a želvy a otevřel to už před lety jako Fauna park kde je vstup zdarma a lidi si mohou kupovat pytlíky s krmením po 5kč a krmit zvířátka - je to super pro děti které jinak mezi zvířátky nevyrůstají ![]() Jinak my holky byly včera v Ostravě v ZOO - naplánovali jsme si to že mělo být hezky a nakonec jsme vyjížděli ráno s deštěm... přes den byly ze začátku nějaké přeháňky ale jinak se to docela dalo. Byla jsem tam s mamkou a dětma a docela hezky jsme si to užili. Jeli jsme od našich vlakem z Hranic, pak trolejbusem k ZOO, byli jsme tam už před devátou a vraceli jsme se odpoledne zpátky tou stejnou cestou kolem druhé. Děti si užili i cestu vláčkem, akorát ty skluzavky a dětské hřiště byly všechny mokré... Až budu mít stažené fotky z mobilu, tak nějakou hodím. Teď můžu ještě hodit fotečku z minulého týdne jak jsem byla s dětmi v tom Fauna parku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.