| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 17337  [Dalších 16617 >>]
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
28.3.2012 22:14:57
Ifčo, to fakt nechápu že se tak člověk změní... nějak si to vůbec nedovedu představit a je mi moc líto že tím musíš procházet zrovna Ty s Adélkou... ~n~ moc moc na vás dvě myslím a přeju hodně sil ~;((

Medu a Maesto, docela jste mě zaujaly tím názorem na vztahy před svatbou... Asi něco na tom je ~;) vážně mi to příjde poslední dobou vše nějaké divné, když to vidím kolem sebe jak to všude chodí...

Jo a Medu, napsala jsem Ti včera hodnoceníčko na MMB. Balíček dorazil v pořádku, ještě jednou díky za super obchůdek ~R^
Mišyčka a Minimišyčka 54148
28.3.2012 21:32:56
Leni, smrděl kouřem, tak to jsem nechtěla, aby to celou noc čuchala
Medunka_ 16389
28.3.2012 21:25:18
Maesto, víš, že jsem to teď četla?? Tak jsem narazila na stránky psychologa Klimeše, který psal, že to vlastně třeba bývá i tak, že lidi než se vdají/ožení mají více vážnějších vztahů a vlastně se tak učí řešit partnerské neshody rozchodem... Prostě nefunguje to nebo funguje to hůř, odejdu středem... a tak pořád dokola... docela mě to zaujalo...
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
28.3.2012 20:36:38
Ifčo tak jsi jí tam měla nechat spát s ním, nebo šlo o nějaý princip? Je mi to také líto,přeji at je brzy lépe~s~
Maesta a zlatíčka 15791
28.3.2012 20:29:44
Prostě já -já pochopila hned to první....
no právě, proto nebyl špatný model, kdy se budoucí manželé neznali a lásce k sobě se učili vlastně celý život - no né, to bylo taky blbý...
z velké lásky bývá velká nenávist
Medunka_ 16389
28.3.2012 18:23:44
Ifčo, to mě moc mrzí... Musí to být těžké!!

Říkala jsem si dneska, jak dlouho se tu známe a kolik osudů... Vlastně tu chodím šestým rokem...
28.3.2012 14:31:28
vidíš, už ani nenapíšu větu normálně, mělo tam být, jak se změní člověk atd...
28.3.2012 14:30:21
Maesto, je to hrozný, jak se člověk, který Ti říkal lásko, jsi sladká ti najednou říká ty svině~n~
Maesta a zlatíčka 15791
28.3.2012 14:19:31
Prostě já - tak chudinky, zvládejte ten stres - moje sestra prochází něčím podobným - před 3 lety je vyhodil manžel z bytu - te´d se chce i rozvést a tak je čeká taky soud atd. vše ponižující, stresující.....
28.3.2012 12:26:35
Tak zase se včera předvedl, taťka. Přišel v deset hodin. Já si s Adélkou ustlala dole, abychom ušetřily za topení, topila bych jen spodek, taky aby tam hafuša nebyl pořád sám. Takže jak přišel, tak si lehl vedle Adélky, já ještě něco dělala. Tak jsem mu řekla, jestli by si mohl jít lehnout do ložnice. Že tam mám rozestláno já. No nakonec jsem si malou musela odnést sama o patro výš. Fakt bezva, když vám nikdo neotevře ani dveře a musíte táhnout třicet kilo. Adélka se ráno vzbudila a skoro plakala, že proč jsme nahoře, tak jsem jí řekla, že přišel táta a musela jsem ji odnést nahoru. Pak jsem jí řekla, že až se odstěhuje, tak si budeme spát kde budeme chtít. Docela měla radost, že se odstěhuje, i když je mi to pořád líto. Ale už nějak nechci vracet čas zpátky, dělá takový seky, že předvádí jaká je mrcha. Myšleno manžel.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 17337  [Dalších 16617 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.