| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 17337  [Dalších 16607 >>]
Ema + 2 56937
28.3.2012 9:00:51
Ahojky,
Ifčo je to jak píše Medu, zvládla jsi toho už hodně, věřím, že i tohle ustojíte a budete se mít s Adélkou zase hezky! Přeji hodně sil!!!~s~~x~
Medunka_ 16389
28.3.2012 7:57:11
Ahoj, AdriM, to CRP je hrozně drahé, i ten přístroj i ten samotný test. Jedno měření (dle slov naší Dr.) vyjde přes 100 Kč :-(.

Naše Dr. se mi vždy omlouvá, že dětem musí dát atb - jenže třeba paní doktorka z orl L. antibiotika dala na moc krátkou dobu a prostě do 3 dnů měla zánět v uchu zpátky a pak nám zastupující DR. dala antibiotika na 12 dnů. Takže se to dost protáhlo :-(. Zřejmě to myslela dobře, ale úplně dobře to nedopadlo. Nechci říct, že je třeba cpát do dětí antibiotika, ale některé stavy už je asi vyžadují (L se motala hlava; říkala, že mě vidí 2x; horečky ke 40 - neklesající)...

U nás by bohužel neklaply ani potvrzení o tom, jestli jsou děti zdravé do školky :-(. U nás jsou návaly u Dr. šílené a i ve školkách. Moc lékařů, moc školek. L třeba chodí do školky v úplně jiné čtvrti...

Leni s Pavlíkem, to mě mrzí, že máte takovou péči u Dr. ~o~

Ifčo, posílám pro Vás obě moc sil ~x~. Jsi neuvěřitelně silná ženská, co ty jsi už všechno přeskákala.

L je dneska po měsíci po třetí ve školce...

~x~~x~~x~~x~~x~
Mišyčka a Minimišyčka 54148
27.3.2012 8:23:45
Holky, díky za podporu. Určitě bude líp, už jsem si vlastně teď zvykala, když od listopadu jsme byly s Adélkou skoro pořád samy.
Jinak k tomu CRP, náš doktor ho dělá taky běžně. Utekla jsem od doktorky, která mi na angínu u malý řekla, že je to virozka a že to má vyležet, do hodiny jsem byla pak na krčním, tam mi řekli, že má angínu jak fík. Takže už jsem tam ani nešla na kontrolu a rovnou jsme se přehlásily jinam. I když je tu taky celkem problém s doktorama, protože někdo bere jen miminka, ale bylo to na doporučení bráchy, který tam taky chodí s dětma, tak nás vzal.
bobysek2 43213
27.3.2012 7:56:19
Ahoj holky, zdravím. Ivi, to je mi moc líto, čím vším si musíš projít. Držím palce, ať to máš brzo za sebou. Člověk fakt nikdy neví, co se může stát.
Jinak HIP HIP HURA vzali nás alespoň doté druhé školky, tak jsem moc ráda. Bude to sice komplikovanější vodit každého mě někam jinam, ale mám to alespoň po cestě do práce, tak se to snad nějak zvládne. Jen doufám, že mě vezmou zpět do práce. Přesně moje místo není, ale pořád mi tvrdí, že se určitě něco najde. Dělala jsem se velké firmě, tak doufám, že to nejsou jen chlácholivé kecy a pak skutek utek. Jak se to blíží, tak už to začínám pomaličku řešit. Jak to zvládneme s těmi nemocemi, všechny babičky pracují. Staší Martínek byl ten první rok ve školce skoro non-stop nemocný.
Ten nápas s tím potvrzením Lucy závidím. To by bylo super, kdyby se to zavedlo. U nás je normálně i jen 8 dětí z 28 apod. Fakt hrůza. Takže je jasné, že je něco špatně.
Naše Dr. to CRP dělá jak kdy. Dá vždy dopředu papír s doporučením na odběr a když se to nezlepší, tak si máme sami zajít do laboratoře na odběry.
adriM+M+N 55217
26.3.2012 14:32:47
Ahojky,
Bobysku to me moc mrzi, ze maleho do skolky nevzali, kdyz si predstavim praci a dve deti, kazde jinde, tak je to fakt sila, mam pocit, ze delaji vse proti rodicum s detmi a mladym rodinam ~q~
Holky to by me taky zajimalo jak jsou ty testy citlive, nevim no. Ja si myslim, ze Misa by si to nenechal od nas pichnout, ja bych teda urcite nepichla, manzel nejspis ano, ale u doktorky ma alespon odstup, od nas nevim nevim co by delal..
Ale nase dr taky crp nedela, jen vytery, my meli crp jen jednou a to na me vyzadani.
Je ale divne, ze nekteri lekari to delaji ihned a nekteri vubec~7~
Ivi to me moc mrzi, ze musis resit takoveto potize, asi clovek nechape ceho se jeste muze dockat ze? ~a~ Drzim palce at je lepe a at potkas nekoho kdo bude stat opravdu za to a Adelce bude opravdovym tatou ~6~~;((
Lenka+Pája04/07+Janička09/09 50222
26.3.2012 13:30:41
Skallko, s doktorkou jsme na tom úplně stejně...
26.3.2012 13:29:58
Ifčo, je mi moc líto, jak to dopadlo... ~6~ nechápu proč chce po vás ty prachy... je to s prominutím sviňárna... přeju ať to brzy přebolí a ať je brzo líp ~;((~;((~;((
26.3.2012 13:26:36
Ahoj holky! tak já dnes byla s Pájou u té doktorky a zase mě zklamala... řekla jsem jí že od čtvrtka do neděla byl v horečkách, že teď už teda má jen zvýšenou teplotku, ale že před necelýma 14 dnama měl horečky taky a ona na to jen to, že pokud se nezlepší do středy, tak potom by teda vzala nějaký ten odběr... ale do té doby nic prý dělat nebude... vyžádala jsem si aspoň výtěr z krku a to teprve potom že jsem ji řekla že minulý rok měl Pavlík spálového streptokoka, tak asi usoudila že se to může opakovat... chjo.. jsem na ni naštvaná ~o~ jenomže u nás jsou všechny dětské plné a jen tak někam jinam se přehlásit nemůžeme... ~a~ ve čtvrtek bychom měli vědět výsledek výtěru, tak pak uvidíme co dál... jo a doporučila mě Pavlíka nechat doma až do Velikonoc... fakt si nedovedu představit co bych dělala kdybych už byla v práci! to jsou ty nemocné děcka ve školkách... vůbec se u nás na to nehledí... já Pavlíka do školky nedávám, když začne kašlat nebo je jen nachlazený, ale ostatní to neřeší... brala bych to co psala Lucka, nemocné dítě prostě do školky nepatří a po nemoci donést potvrzení od doktorky.

Bobýsku, je mi moc líto že ti ta školka kde chodí Martínek nevyšla... držím pěstičky ať vyjde aspoň ta druhá ~R^ už teď se bojím našich výsledků... máme se to dozvědět až 19.4. tak do té doby budu nervózní jestli nás příjmou nebo ne...

Emi, takže ten test CRP co se dá koupit v lékárně a bere se krev z prstu? to bude asi něco jako takové píchátko ve tvaru tužky, ne? je to drahota, ale jestli to tak bude pokračovat dál, tak si jej asi taky pořídím...

Luci, ještě jednou chválím super přístup Vaší školky ~g~ u nás je nemocných dětí ve třídě poslední dobou klidně i víc jak polovina...
skallka 40226
26.3.2012 13:18:36
Luci to zní jako pohádka, že školka si udržuje takováto pravidla a lékaři s nimi souhlasí, úžasné, kéž by to tak fungovalo všude.
Emi vem si že děti cukrovkáři se píchají denně aby si zjistili hladinu cukru, tak jednou kvůli crp tu kapku asi maminky obětují ikdyž je to trápení dětí. Já osobně do toho jdu, než trávit hodinu v bacily poseté čekárně a náš doktor tedy tyto testy absolutně nedělá ani nic jiného za celých pět let co jsme byli furt marodní ani jeden výtěr, ani jeden odběr krve nic ~e~
Mišyčka a Minimišyčka 54148
26.3.2012 13:15:16
Ahojky,
jen krátce, ve tři jdu odnést papíry na soud, vola ze sebe dělat nenechám. Manžel si zařizuje byt jinde, po mně chce 100 000. Čemuž nerozumím, ví, že jsem od našich dostala 100 000 stavebko pro Adélku, co se může vyzvednout za 4 roky. Odveze si auto, všechny věci, plus sestavu pod televizí, televizi a to je mu pořád málo.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 17337  [Dalších 16607 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.