Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
|
|
26.3.2012 12:54:44
Leni fajn, že je vše ok
![]() Jinak ke školkám a nemocnosti. U nás se po výzvách rodičů zavedlo, že děti se po nemoci můžou vrátit do školky jedině s doporučením lékaře, že jsou zdravé (potvrzení je zdarma - jsou tu dvě doktorky, tak se to s mini domluvilo) a evidentně nemocné dítě do školky prostě nepřijmou. Už to funguje 3 roky a opravdu se nestává, že by byla školka bez dětí a učitelek. Na podzim proběhla akorát epidemie neštovic a pak co byli děti nemocné, tak to bylo vždy jen pár jedinců - nikdy ne, že by do školky chodilo třeba jen polovina dětí. Jinak naše Dr je zlatá - roky dělala v nemocnici a tak jí fakt věřím. Všechno říká narovinu a ničím se nepáře. I jako člověk je fajn. Ovšem důchodový věk dávno má a tak se děsím, kam s dětmi později přestoupím. CRP u nás dělají automaticky pokud je nějaký problém - u dětské i u mojí mudry to není problém. Ty testy co se dají koupit v lékarně neznám, ale poptám se - manžu k Dr nedostanu a tak by to bylo fajn ![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
26.3.2012 11:19:15
Ahojky,
Bobýsku, to mě mrzí, to je teda blbá situace, snad aspoň ta druhá školka vyjde... Míša je taky ještě doma, ikdyž už je nějakou dobu fit, ale bylo mi ráno dost blbě, tak jsem nezvládla se s oběma vybrat do školky. Stejně zítra a ve čtvrtek musí být u babiček, protože mám tu praxi, tak by den šel, den nešel, tak aspoň se snad dokurýruje po těch atb. A jak bobýsku píšeš, bacilů je asi pořád všude dost, tak asi není až tak o co stát a snad to v dubnu už bude lepší. Leni, to jsi svědomitá, že se do práce připravuješ ![]() Leni s Leničkou, tak přeji, ať je i ten velký utz v pohodě ![]() Jo ty crp testy jsou z krve, stejně si ale nedovedu představit píchat Míšu do prstu ![]() |
| bobysek2 | 43213 |
|
|
26.3.2012 10:53:08
Ahoj holky, zdravím. Tak já dnes šla s Martínkem do školky, ale první jsem se učitelky zeptala, jak to tam vypadá. Tak prý v pátek 2 děti a 1 učitelka zvracela, takže tam pořad ještě děsně řádí ta střevní chřipka. Tak jsem ho zase ještě na týden odhlásila. Tohle mi za to nestojí.
Jinak to očkování na té 5-leté kontrole, bylo přeočkování na tuberkulózu. Jinak jsem se dnes dozvěděla, že mi mladšího Míšu do školky, kam chodí Martínek, nevzali. Zítra se ještě dozvím ohledně druhé školky, kterou mám po cestě do práce. Tak budu doufat. Ani nevím, kolikátí jsme pod čarou, to se teď nezvěřejňuje, jen čísla přijatých dětí. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
26.3.2012 10:33:51
Holky a ty kupované testy - ty musí být do moči né? a to zas je přítomné až je toho strašně moc - proto se to dělá z krve - nebo se to pichá - se na to misím podívat a zeptat se na to.
Ano, sama na takové Dr. nadávám, ale je to vše o penězích - asi by se mi samé nechtělo dělat něco navíc a zadarmo - i když tady jde o zdraví a kolikrát o živoz¨t a to se pěnězma operovat nedá... |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
25.3.2012 22:02:48
Ahoj holky, tak já hlásím zlepšení, Pavlíkovi klesly dneska teploty na 37,5. Včera ještě 38,7. No uvidíme jak bude vypadat ráno. K dětské ale sjedu i tak, ať je to zaznamenané v kartě a taky bych chtěla ten rozbor krve (CRP). Já vím že tím se zjistí hned, zda je zánět v těle, ale naši doktorku musím pomalu přemlouvat aby něco takového udělala... už teď mám obavy z toho zítřka...
Emi, to je mi líto, že si to tak předáváte... tak ať je brzo líp! já se jdu jinak taky v úterý podívat na jedno školení, které začíná na obchodce - jde o kurz účetnictví, přihlásila jsem se tam a tak uvidím zda to bude stát za to... stojí to docela dost, ale co dneska nestojí, že?... chci být připravena na návrat do práce co možná nejlépe, tak proto ![]() Maesto, jj, je to přesně jak píšeš... jsou doktoři a doktoři... ale většina z nich spadá spíše do té kategorie co neudělají nic navíc...chjo... kam to naše zdravotnictví spěje? ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
25.3.2012 21:06:28
Emi já jdu na velký utz právě až 10.4., teď jsem byla jen na echu srdíčka přímo u kardiologa, v Ústí se chodí takto zvlášť.
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
25.3.2012 20:48:54
Leni, blahopřeji k dobrým výsledkům velkého ultrazvuku
![]() |
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
25.3.2012 20:45:42
Ahojky,
Skalko, ten crp test se prodává v lékárně, stojí kolem 250 kč. Náš Míša už je fit, ale zas je nachlazený Daneček a včera jsem to chytla i já, tak jsem otrávená, mám teď tolik práce do školy, mám praxi a ještě je mi k tomu blbě. Už ať ty bacily odtáhnou ![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
25.3.2012 20:40:58
ahoj já jsem nedávno četla že ty crp testy se dají volně koupit, vzhledem k našemu zdravotnictví se nejspíš budu muset poohlídnout po něčem takovém. Doktoři kvůli toho dělaj velkou hubu , doma si to člověk změří a nemusí zbytečně látořit v čekárnách plných bacilů :-(
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
25.3.2012 18:50:15
Ahojky - marodci - brzké uzdravení,
my začínáme - po blicí virozé před 14 dny zase rýma, u některých už i kašel..... pokud jsou horečky, tak běžný postup je vzít právě tu krev na CRP - aby se vyloučil i případný zánět v těle ATD., pokud je CRP ok, tak to chce opravdu jen vydržet - jenže pojiš´tovny to CRP Dr. nechtějí platit a tak ho prostě neděLají - maminka a spousta dalších lÉkařů s odpovědným chováním ho udělají i tak, aby mohli sami před sebou mít čisté svědomí a správně postupovali v léčbě....pak se dělá ještě sedimentace - to bylo už i za nás - to běžné vyšetření krve v ordinaci na budík, podle ní se dá určit, jak je dítě už zdravé či ne - bez dobré sedimentace se dítě dřív nemělo pustit do školy - dnes toto vyšetření lékaři úplně zrušili, ZASE JEN NĚKTEŘÍ - důvodem je zase věčný boj s pojištovnama - pamatuju si na doby, kdy jsem mamince pomáhala psát různá odvolání, kdy pojiš´tovny neproplatili, třeba předoperační vyšetření a pod. Bohužel v pojiš´tovnách sedí nekvalifikovaní lidé, kteří mnohdy nic o zdravotnictví neví...ovšem to je jev, který vIdíme všude... Leni gratulace! HL. AŤ JE VŠE OK A MŮŽEŠ SI UŽÍVAT TĚHOTENSTVÍ - UŽ JSI V PŮLCE!!!!!UTEČE TO A BUDOU ZASE JINÉ STAROSTI - S DĚTMA JE TO POŘÁD O STRACHU....ALE JE TO PŘESTO TO NEJKRÁSNĚJŠÍ, CO NÁS MŮŽE V ŽIVOTĚ POTKAT |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.