Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
24.3.2012 12:26:59
Ahoj holky, díky za podporu
Adri, jj, přesně, obvykle nás to chytne o víkendu... na krk si ale Pavlík neztěžuje, tak nevím... Leni, on ATB teď neměl, měl před 10 dny horečky 3 dny v kuse a doktorka nám jen řekla že máme vydržet 3 dny jestli horečky neklesnou a pokud by neklesly tak přijít... no jenže ony po těch 3 dnech samozřejmě ustoupily... předtím jsem tam s ním byla kvůli bolestem břicha a kašli a podle naši dětské vše OK, měli jsme i rozbor moče a ten byl v pořádku... teď má Pája ty horečky od čtvrtka, dnes dopoledne zas 38,6... tak už fakt nevím... s tou imunitou jsme asi na tom dost blbě, protože i paní učitelky ze školky říkali že je Pavlík nejvíc nemocný ![]() Jo a Leni, jinak gratulace k dobrým výsledkům, a až budeš vědět to pohlaví, tak písni, jestli to nebude tajemství ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
23.3.2012 23:21:58
Leni chudák Pavlík, to už přeci neni jen tak po dobrání atb hned marodit a takové horečky,určitě bych trvala na krevním obrazu, crp a vyšetření moči a možná i doporučení na ORL.Angína může být i virová bez atb, ale spíš v létě z vedra. Já si spíš myslím, že ho zlobí nějaký konkrétní bacil,ne vždy ty širokospektrální atb zaberou. Asi už hodně záleží na té imunitě vrozené, já už si s Lenčou troufnu i na návštěvu k nastydlému dítku a nic nechytne nebo jen v lehké formě.
Já mám za sebou ko na kardiu na srdíčko miminka a vše je v pořádku no a za 14dní mi snad potvrdí to pohaví a možná tomu začnu i věřit ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
23.3.2012 22:03:00
No Leni pokud by vás bolelo hodně v krku a ty horečky k tomu, tak nejspíš angína :-( A ta ani nevím jestli se léčí bez atb, blbé je, že tohle je vždy na víkend co?
![]() |
|
|
23.3.2012 19:55:06
Adri, díky za info! v pondělí asi zaběhnu k doktorce a vyžádám si minimálně rozbor krve! ten výtěr z krku bych si mohla vyžádat dyžtak na ORL, kdyby mi ho nechtěla dětská udělat, ne? Pavlík stále horečkuje a je celý zchvácený... no a já už začínám pomalu krk cítit taky... Janičku jsem odvezla k mojim rodičům ať je od Pavlíka zvlášť, tak doufám že nic zatím nechytla..
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
23.3.2012 15:17:13
Ivi je to pořád stejně, ale myslím, že nám to neva
![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
23.3.2012 15:15:40
No Leni je to cele vse naruby mi prijde...
Co se tyce toho vraceni teploty, my jsme to meli pri tom spalovem streptokoku, ale to znamenalo ze se bud vratil anebo nevylecil. A nevratilo se to hned ani tak teplotou, jako ucpanymi dutinami apod. Proste potrebujes dr. ktera Pavlika vysetri, vezme mu krev na crp a vyter z krku. Ja bych si to vyzadala a pokud by mi to odmitla udelat, sla bych jinam.. |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
23.3.2012 13:02:58
tak už je to správně :-D
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
23.3.2012 12:59:09
jj, jsem to já
![]() |
|
|
23.3.2012 12:42:47
holky, my moc horečky nemíváme, tak možná je to hloupý dotaz... ale je normální, že má dítě při horečce červené líce? Pavlík pár krát horečku měl, ale spíš je vždycky celý bledý... a tentokrát má od rána červené líca...
|
|
|
23.3.2012 12:23:09
Adri, jj, je to šílenost s těma školkama... mám strach, že když je Janička zářijová, že nám ji nemusí vzít... a přitom mám práci, ve které mi drží místo... potvrzením jsem ředitelce dala i tak, ikdyž ho nevyžadovala, aby byla v obraze
a navíc vím, že teď u nás z ulice přijali holčičku do té naší školky, která měla teprv teď 3 a maminka má přitom zvolenou 4letou variantu RP a nemá práci ani žadného dalšího potomka... pak kde jde spravedlnost??? Myslíte holky, že když se Pavlíkovi vrátily horečky cca po 10 dnech, že je to nová viróza, nebo to může být nějaký zánět??? k dětské jsem zatím nešla, máme horečky od včera a jediné co bych se dozvěděla, že mám počkat 3 dny jestli horečky neklesnou... uvidíme jak se to bude vyvíjet dál... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.