| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 37272  [Dalších 37112 >>]
splechtulka & M+J+R 35354
11.8.2011 21:07:34
Maky gratulace veliká! Hodně štěstí a zdraví.
Bea111 57655
11.8.2011 19:38:06
Maky krásná fotka,hrozně Vám to sluší:) co Lucka na sestřičku? a jak se to u vás vlastně vyvíjí?

Lí je na cestách,tak super,že je to u nich lepší.

Jarko aspoň máš kam zajet,to je k nezaplacení,já mám teda naštěstí mamku a tý není líto utratit za dětský hadry prachy,co tady ty vydřiduši chtěj,já bych to nedala,ale strojím je do toho ráda:)

na houby zajděte,byly výteční:)

v sobotu razíme k Vendy,tak už si připravuju prášky na bolení hlavymto zas bude tragická neděle~t~

a jinak,začala sem s běháním,nepřidá se někdo...no dneska sem byla poprvý,tak zatím je tak potichu,známe svý lidi,že
Maky83-L 07+K 11 50374
11.8.2011 10:23:54
Ahojky holky, tak sjem koukla že už to víte:-))

4.8 se nám z překvapení vyklubala Klárka. narodila se císařským řezem, protože jsme měli obrácenou polohu.Měla 51 cm a 3.06 kg. Od pondělí jsme doma, je to zlatíčko,jen papá, kaká a čůrá a spinká.Jsme neskutečně štastní. Do deníčku Vám vložím fotečku naší malé princezny.
Mějte se krásně, pa MAky
Jarka. 53566
8.8.2011 12:41:02
Na houby bych šla hned, ale nějak neni pořád čas nebo spíš energie...
Jarka. 53566
8.8.2011 12:40:29
Ahoj,
takže u nás leje~8~to je fakt na bednu to počasí, ale zas víkend docela dobrej~R^
To je skvělý, že se to zlepšilo a užili jste si dovču. To Norsko bude super. Je tam nádherně. Tady na tý hraně jsem stála~t~http://www.turistika.cz/foto/202519/prekestolen
tak si to hlavně pěkně užijte, to ti i závidim...
Včera jsem vstávala ve 2ráno,bya jsme v rak na blešáku~8~celý den jsem byla úplně zpitomělá, ale zas jsem dětem nakoupila super oteplováky HM každý za 2eura, džíny.....sice nesnášim to přehrabování v těch hadrech, ale fakt se to vyplatí~t~
12157
6.8.2011 21:29:19
Ahoj holčiny,

hlásím se po dlouhé době. Jen tak, jsme v dovolenkovém víru tak mám i chvilku čas sednout a něco napsat. V pondělí ráno jsme dorazili zpět z chorvatska, bylo to parádní až teda na ten teplotní šok tady. co toto je za léto??? cesta uplně napohodu, i když jsem teda cestou tam neusnula ani na minutu tak tam jsme v moři okamžitě ožila, po návratu do ČR jsme se pak ale vzpamatovávala celý den. Ale stojí to za to. neuvřitelně jsme si užili krásného moře, tepla, výletů a sebe jako rodiny. Moc nám to prospělo, jen teda týden je málo, příště na 14 dnů. Dám časem fotky na rajče, zatím mám jen nerodinné album, na ukázku naší oblíbené pláže

http://leonaw.rajce.idnes.cz/Chorvatsko_2011-_Ostrov_Ciovo,_misto_Slatine,_divoka_plaz_Kava_na_konci_ostrova

No a v úterý už zase letíme do Norska, bez dětí. Sice hrozná romantika - jedeme na nějaký pracovní festival - takže spíše služebně. Máme zdarma ubytování v nějaké tělocvičně. No na norsko se těším, protože i ten region kam jedeme je krásný. taky se těším že po osmi letech budu někde s M sama bez dětí a mimo domov. ovšem vyhlídky jsou déšť, zima... a vysoké kopce na které fyzicky nemám. ale on i zespoda může ten ledovec vypadat hezky :-)

děti jsou OK. dany pokrokuje pozvolna ale dobře, máme zas další várku rehabilitací, makáme na všem co se dá. dělá mi radost když vidím výsledky, jen teda je líný jak veš a nejraději si ze všeho dělá legraci, čímž mě doruda vytáčí. Pacholek je to!

No takže tak u nás, zdá se že už je malinko líp, to je tím létem, mořem a tak. snad nám to vydrží do dalšího léta.

Zdravím vás holky všecky moc.

raadka 49488
6.8.2011 8:50:52
Ty jo miminko!!
Tak obr gratulace Maky~s~

Jarko dobrý vzrůšo měla ségra před dovčou!!!
my jednou odjížděli a Ela byla na ATB,no dalo se, dobrala tam.

Beo, Emilka je kouzelná~p~~s~

Tak nevím, ráno mlha, lesy plný hub, že by byl už podzim?????
to je divný léto!!!
Bea111 57655
6.8.2011 8:27:09
Jarko no tak to měla segra slušnou kovbojku,s těma dětma to je v prčici. Hele starej barák to je neštěstí,obdivuju lidi,který jsou schopný tomu x let věnovat, my předělávali chvíli a byli jsme neskutečně spruzelí a to nás čeká zřejmě dostavba pokojíčku na půdě a už teď se toho děsíme:-©

Ad výchova,já mám teď problém s Emou,ráda bych jí jako už vysvětlila,že něco se teda nedělá, prská jídlo,já z toho kvetu a když říkám důrazně ne,tak ona na mě čučí a tlemí se~t~ už aby začala trochu rozumět:) JInak je to ale kočička,má hrozně hezký obdobím,furt se jen tlemí a pozoruje cvrtkot,moc toho nepotřebuje:)
Jarka. 53566
5.8.2011 9:38:09
Jo, a asi jsem vám to nepsala, ale 5 před tou dovčou dostal ten segry starší horečky, měl zhnisaný krk, angína jak sviňa, takže dr. řekla, že to vypadá, že nepojedou, tak sme z toho byli docela smutný. Je to fakt zákon schválnosti, on jinak vůbec nemarodí. Navíc tohle vypadá, že má mononukleozu, potrdí se to až z krve, ale dr. je o tom přesvědčená, měl všechny příznaky a díky tomu měl tu angínu takl těžkou. Ale jako zázrakem se z toho vyhrabal, chodil teda na atb injekce (teda nechodil - tahali ho tam smykem~t~). Až těsně před odjezdem, když chtěli stornovat zájezd jim to dr. povolila, takže balili uplně na poslední chvíli. Je to s těma dětma pech....
Jarka. 53566
5.8.2011 9:33:45
Ahoj.
Maky, od nás taky velká gratulace~x~

Raduš, to se mi ani nechce věřit, že by s Eliškou byl nějaký problém~j~ Já se puberty děsim.Asi to nepřežiju~t~

Beo, ono to s tim studiem nebude tak žhavý~t~ Mě se nechce, mam z tý němčiny kopřivku, ale vim, že až mě jednou vylejou z práce, tak bych byla v řiti. Celkově je to tady potřeba, když člověk jede nakupovat, tak je jak trotl, něco umim, ale potřebuju víc~8~

No, do toho Ch jsme loni taky skejsli v koloně na 2hod u hranic. Ale dobrý bylo, že to bylo v noci, jinak bych se šla asi věšet~t~

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo občas dětem jednu šoupne. Nechápu matky, který řeknou, že nikdy svoje dítě neplácli. Ani se mi tomu nechce věřit.

Darsy, co počasí v Krkonoších? Dalo se to s těma dětma? Kde je kurňa to léto?? Já poslední rok doma~8~ Příští rok budu zavřená v práci a budou tropy!!

Jinak jsme včera byli u kámošky, co si s partnerem koupila starej barák. Dali za to fakt ukrutný prachy a ted to předělávají. Už jsou asi z toho taky trochu zoufalí. On je dost nepraktickej, je úplně ztracenej. Je to tam totálně rozbombardovaný, momentálně bez střechy, takže jim tam teče.Já na to večer pořád musela myslet, ještě že nemaji děti a můžou na tom makat od rána do večera. Kdybyste to viděli~8~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 37272  [Dalších 37112 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.