| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 37272  [Dalších 37102 >>]
Darsy 15856
5.8.2011 9:03:13
Ahoj holky,
jdu vás po delší době pozdravit :-)

Maky moc gratuluju ke Klárce ~x~~s~

Dani, holky jsou výborný, že takhle našlapou ~Rv Štěpán, když má někoho k sobě, tak taky docela šlape, ale vlastně ani nevím, kolik je schopnej ujít. Byli jsme na dovolené v Krkonoších a tam jsme chodili hodně a furt lítal venku. Ty děcka jsou neúnavný!

Jarčo, jo to vysvětlování na mě taky moc není!

Holky, do toho Chorvatska jeli ted známí autem s dětma na dovolenou a měli to cca 10 hodin. Na zpáteční cestě chytli kolonu mezi hranicema, kde čekali 2,5 hodiny, cesta dohromady jim trvala 16 hodin. Dost opruz teda...
Bea111 57655
5.8.2011 8:23:07
taková krásná zpráva,díky Beruško.

a Maky veliká gratulace~x~

holky to jste mě teda dali s tím studiem,já už se delší dobu furt peru se svou leností a vy ještě studia~e~

Jarko ty už příští rok nastupuješ? no tak to je masakr,to aby sraz byl předtím než nastoupíš co? Jinak právě, z toho chorvatska mám přesně ty obavy,jak popisuješ. a podobná výchova,jakou má tvá ségra mi taky nesedí,pak si taky občas připadám jak tyran~t~

Andreo no to je masakr,to věřím,že jsi pěkně nas...nevím jestli to jde pak zpětně nějak vyčíslit,ale zkusit to můžeš,držím pěsti~x~

Radko gratulacek práci,zní to super:)

Dani holky maj teda výdraž,13 bych neušla asi ani já~t~ a užijte si dovču. Vilda je taky teď na chatě, druhý den a začíná se mi stýskat,sem pako,přitom předtím než jel,jsme měli už slušnou krizi,tak já nevím
17.6modrasek13 4288
4.8.2011 22:52:04
Ahoj holčinky
Vypátrala jsem tuto zprávu a mám z ní radost:

dneska ve 12.50 hod se narodila Klarka, 3.06 kg

Maky blahopřeji a přeji zdravíčko, štěstíčko a spoustu radosti~;((~p~~p~~p~~s~~s~~s~
raadka 49488
2.8.2011 22:22:24
Teda vy budete všechyn studovat!
Já taky, máme v práci kurzy AJ, NJ a RJ, nepovinný,ale já pitomec se hlásím na všechny,mám pocit že jsme furt nějak nevytížená~:-D
Ale ono něco opráším, něco naučím,žádný zázraky to nejsou,ale stačí.
Jaru ona někdy jedna dobře mířená je lepší než hodinu vysvětlování.
U nás bych ted nejspíš utloukla Elu, vlítla do puberty rovnýma nohama a řekla bych nejspíš po hlavě a já z ní teda kvetu.
Někde jsme četla, že jim oteče mozek a nevejde se do lebky, že za ty extempore nemůžou, ale já přemýšlím o odjezdu k Chocholouškovi.
Štěpán zase musí mít poslední slovo, tak to je taky zajímavý.
Ještě že ten Pavel je takovej klidnej a Lucinka vyrstla z puberty.
Je tu veselo,užívám si krátkou pracovní dobu a volné odpoledne jsme furt ěnkde s dětma, akorát škoda že to neí u vody,
Jako kde je léto????????
Jarka. 53566
2.8.2011 20:55:22
A cože to budeš studovat?? Jseš dobrá~R^

Já se teda letops hecla a od září mam objednanou lektorku na NJ. MUSIM!!! Sice bych potřebovala i oprášit AJ, ale tu vim, že zmáknu hned, když bude potřeba, stačí chvíli mluvit nebo sedět u filmu. Ale ta NJ, to je v řiti~8~ Já ji dělala, ale už jsem dost mimo a tady když člověk shání práci, tak prostě je to samá NJ, bez jazyku se člověk těžko chytá a tady je to samá německá firma. Já tu němčinu tak nesnášim, já se picnu~v~~v~ Jenže mam místo docela nejistý...
Jarka. 53566
2.8.2011 20:47:16
Ahoj, tak já začnu postupně~;)
Beo, loni ta cesta do CH byl fakt oproti tomuhle horor. Co se týče dětí, tak v pohodě, pro nás strašný, jeli jsme celou noc, je to fakt na řízení náročný, nic nevidíš, ani s nepokocháš, jednu chvíli krize fakt šílená co se týče spaní, já myslela po příjezdu, že polezu po zdi, pač jsem nespala 24h a už jsme nemohla vůbec nic. Dále, přijedeš ráno tam i domů, děti vyspaný do růžova, ty úplně buková~8~Za nás NEVER MORE~t~ Jo, a jinak segra je v pohodě, akorát teda dokola pořád vysvětluje yvsvětluje, i když už jsou děti dávno zralý na tečku~q~ a je to marný, je to marný, je to marný......~t~ale je mi to jedno, já se do toho nemontuju, můj názor zná, seřvu její děti stejně jako moje, ale nebiju je:o)) Akorát teda třeba loni mě jejich malej vzteky šíleně štípl do ruky a já ho přes tu ruku pleskla, scéna na půl hodiny, oni ho tam nosili a konejšili a já vypadala jak největší tyran. Od našich už taky segra několikrát odešla načuřená, že si naši něco dovolili říct jejich dětem nebo nedejbože v extremnim příp plácnout přes prdel. Ale seru na to, je to jejich věc, ne???~y~Každý to má jinak.
Dani, to jsou holky teda fakt zdatný, klobouk dolu, to si nedovedu představit. Jsme zvědavá, co budeš říkat na Bulharsko, určitě dej vědět. Hele, a to budeš mít vegáč a holky pohodu u vašich, to ti závidim. U nás to bude muset takhle nějak být přísští rok, vůbec nevim, jak to zmáknem to léto~n~+
Raduš, já na tebe myslela, ale pořád jsem nevěděla, kdyžeto nastupuješ. Hlavně, at se ti líbí. A se psem jste dobrý. My nemáme žádný zvíře a nic ani nechci, maximálně povolim kotě, ale až budou děti větší, pač ted by ho malá samou láskou asi uškrtila. Ale jsou to trable. Neni to tak dávno, co měli tchánovci ještě 4 kočky. Už nemaji ani jednu, poslední nechávali utratit předminulý týden.
Andreo, to teda nemam slov. Je to fakt sprostý. A ty ostatní peníze ty si někde cpal do strožoku nebo co? No to nechápu. My teda máme sice oddělený účty, ale o příjmech mam přehled a i přístup na jeho účet. To si vůbec nedokážu pžedtsavit, že bych neměla páru o tom, kolik bere a čekala, kolik mi jako milostivě přidělí na domácnost, fuj:-© Asi jsi mu ukázala, že jsi moc soběstačná a že si dokážeš na vše vydělat sama a on toho až moc zneužíval. Je dobře, že ti to takhle vyšlo s těma alimentama. Je to smutný, že si holky nebre, za chvili k němu nebudou mít žádný vztah.
Jsem se rozhodla, že výás včšechny trumfnu v délce příspěvku~t~
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
2.8.2011 9:01:23
Ahoj díky za držení palců už to mám za sebou a ještě to nějak nemůžu zkousnout, všechno probíhalo úplně v pohodě, dohodli jsme se na výživném 7000, platí mi ho tak od března takže žádný problém, úpravu styku jsme neřešili, holky může mít kdykoliv to, že si je bere minimálně je jeho věc, ale když četl soudce výši čisté mzdy tak jsem málem zkolabovala, on kterýmu nebylo trapný mi dávat na vše( potraviny, dárky, kočárek, net tel., holkám spoření apod. a denně jezdil na oběd domů) 3,5tisíce už pro 5-ti člennou rodinu až později jsem si vydupala 5t a od loňského října 7t má čistý příjem 37780(já žila v domnění 21-23t). Takže když se soudce zeptal jestli chceme ještě něco dodat požádala jsem ho o zopakování čisté mzdy, že jsem asi špatně rozumněla, no slyším dobře, nicméně mi to přečetl podrobně od ledna do června je pravda, že vtom měl nějaké odměny, ale pod 32t neklesl ani jeden měsíc, takže jsem řekla, že pro mě to jsou nové info a výši nechám na soudu. Vyměřili mi 7,5 asi bych měla být spokojená, ale nějak ve mně hlodá jak jsem se nechala takových let využívata přemýšlím o výživném na sebe dokud budu s Kačkou na rodičáku.
Mimoto mi dluží už 3 roky 50t, které si půjčil na vyplacení bráchy z baráku, aby si ho mohl přepsat na sebe a od září mi to splácí po 2t, takže 30 mi ještě dluží a vůbec mu to není trapný. Přemýšlím, že navštívím právníka jak je to s majetkem barák mi je jasný, ale uspořené peníze nevím, nechtěla jsem po něm původně vůbec nic, ale proč bych obírala své vlastní děti?

Omlouvám se za elaborát, ale muselo to ze mně ven.

Radu gratuluji k práci a pudlíkovi přeju brzké uzdravení.

Niky tak hlavně, že už to máš za sebou a teď přeju už jen to hezké.

Holky neplánujete nějaký srazík v Pardubkách nebo na podzim?
Danina+holčičky 73768
1.8.2011 22:09:02
Jo a Radko,proprvé slyším,že máte pudlíka,naši měli taky pudli,první,když mi bylo asi 1O let a pak ještě od tý první štěňátko,obě se dožily asi 16 let,ale teď už nemáme bohužel ani jednu.Tak,ať je pejsek v pořádku.~s~
Danina+holčičky 73768
1.8.2011 22:06:27
Ahoj holky.
Teda Radko,to je teda zpráva a ty to říkáš,jako by nic.~t~Moc gratuluju k nové práci a přeju ti,ať se daří,co nejlíp.~;((
U nás klídek,holčičky odjely s našima na chalupu,tak jsme doma s P jako za svobodna.~t~Je to hrozně divný,takhle dlouho jsme bez holek ještě nebyli,budou tam celý týden,pak jen přijedou pro čistý věci a zase pojedou až do 18.srpna a pak máme tu společnou dovču,tak si to užijeme celá rodinka.
raadka 49488
29.7.2011 22:58:55
Ahojky vespolek!
Dani to jsou holky šikulky, když ujdou takový tůry.
My se plácáme doma, já změnila místo a 25.7. jsem už nastoupila,tak se zžívám s novou prací, ale je to zkrácený uvazek a podmínky, takový, že jsme prostě nemohla váhat a z původní práce jsme odešla skoro ze dne na den, tak to bylo trošku zajímavý a hektický.
Do toho jsme lítala s naším pudlíkem na veterinu, pokousal ho náš druhý pes vlčák, tak je pudlík po operaci a uspěšne se regeneruje, je to už dědek, je mu 14 let, ale nechat mu dát injekci jsem nedokázala, tak jsme ho nechali operovat a dali mu šanci, ted už vypadá super, tak mám z něj radost.
Jinak děti si užívaj prázdniny a pohodu .
Přeju krásný léto
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 37272  [Dalších 37102 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.