| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 37272  [Dalších 37092 >>]
Danina+holčičky 73768
29.7.2011 18:38:59
Ahoj holky.
Tak mám konečně chvilku na vás.Moc zdravím,často na vás myslím,ale nemám čas na PC.
Andreo,myslím na tebe 1.8.~;((
Hezky jsem si početla o vašich dovolených.Já ještě dovču neměla,tak se taky těším,vypadalo to u nás na Chorvatsko,ale nakonec to bude Bulharsko,nikdy jsem tam nebyla tak jsem zvědavá.
U nás holky jsou chodiči slušný,už minulý rok daly i 10km a letos i 13 denně,když jsem byli v Adržpachu.Ale je to hodně tím,že šlo asi 10 dětí přibližně stejnýho věku.
No a do stanu bych to taky nedala,ale hlavně kvůli strachu z počasí.
Niky,tak super,že je to nakonec u konce.~x~
Smíšku,jsi dobrá se studiem,ať se daří.~R^
Bea111 57655
29.7.2011 8:09:22
Jarko tak to bylo stejný,ze začátku nám to vycházlo na pláži na sluníčku každýmu tak 15 minut,ani jsem se nemazala~t~ pak jsme začali nosit lehačku a takovej ten polostan a to bylo lepší,ale stejně se člověk šmrdolí kolem nich. Loni jste byli v chorvatsku viď? a cesta taky ok? ono asi jako děti tu noc prospí,ale tomáš prská že to nemá rád,takový dlouhý řízení.
Hele a s těma dětma to je klasika, jak jsi s někým dýl,tak to pak leze na nervy,ty jiný zvyklosti a tak a kor když ty děti jsou uječený.My taky sebou měli kamarády a jejich děti byly hlučný,Vilda vedle nich vypadal jak když má výchovu z internátní školy~t~ ale jen jsme přijeli domů,tak začal zas zlobit:) nale myslela jsem čoveče,že se segrou máte tu výchovu stejnou:)

u nás stanování letos asi nakonec neproběhne,ale on zas od mimina spává na Hrádku v karavanu,tak to je částečná kompenzace:)
Jarka. 53566
27.7.2011 11:58:48
Beo, to jo, letos už to bylo úplně v pohodě. Bylo tam dost lidí a dobrej terén na zdrhání, ale už se docela drželi u nás. Ale myslim, že jsem si za celou dobu lehla asi 2x a to tak max na 10min~t~Prostě se to nedalo, člověk byl pořád ve střehu a jeden z nás byl většinou s jednim ve vodě. Jako sama se 2 dětma bych to tam asi nedala, protože Alešek chtěl být neustále ve vodě, byly dost vlny a on nemá vůbec z tý vody respekt....
Hele, loni bylo Markétce rok a 3 mes. a řekla bych, že to bylo taky dobrý, ale bylo to hodně tim, že ještě 2x denně spala, takže třeba dopoledne prospala na pláži, byli tam navíc naši a brácha s přítelkyní, takže i když jsme malou museli pořád hlídat, protože na těch šutrech neměla ještě moc stabilitu, tak jsme se vystřídali a já měla pocit, že se docela válim~t~
A ještě napíšu něco ohledně našich a segry dětiček. nevim, možná je to všude stejný, ale já měla pocit, že celou dovolenou se jenom rvaly, třískaly, ječely, my do toho musely pořád zasahovat. Fakt v tomhle docela hrůza. Já už z nich byla šišku a včera jsme se zase sešly a oni si neumí normálně hrát~:( Pořád něco řešíme, bohužel se segrou máme dosti odlišné názory na výchovu, takže jsme občas narazily~t~

Raduš, dík za tipy, já to překopíruju a pošlu našim, at kouknou do mapy.

Alešek ve stanu nedávno spal. Tchánovci vytáhli takovej ten starej obří stan. Ležel někde v chatě x let, takže když ho dali dohromady a já tam vlezla, úplně se mi z toho smradu zamotala hlava~t~Ta stanovina, zatuchlina, možná i myšina, všechno dohromady...tak to fakt nedám ani za zlatý prase~t~
Bea111 57655
27.7.2011 7:22:30
tam co jezdí naši,tak jsou teda jen ty termály v poli a nikde nic,zbytek se musí autem...je to tak na 4 dny a ještě bych řekla spíš v partě,jinak je asi lepší být někde a do termálu se dojíždět vykoupat. Vím že jsou ještě Dijakovce

Jarko takhle ta cesta zní uplně idylicky,ale myslím že my nepojedem ani na přesrok,ale až budou Emině aspoň 2. a tam v pohodě? Market už je parťačka,tak to asi zvládala dobře co? Kámoška byla roční,taky v Itálii a říkala vopruz.

No stan jsem dřív milovala,teď už jsem v něm nespala hodně dlouho,pak už jsme případně přespávali v autě.no ale s dětma nás to taky čeká, červenec je na stanování lepší,jsou teplejší noci.

Fasol tak se chatička šikla:) a byli jste s dětma tam? to jsem nějak nepostřehla.

Niky gratuluju k rozvodu a přeju už jen klid a lásku:)

holky Danina tu taky nebyla dost dlouho~d~
raadka 49488
26.7.2011 8:33:31
Ahojky
Jaru od vás k moři je to teda super kousek!!!

hele my byli v Rajecký lesný, kousek jsou Rajecké Teplice, takový mini lázeňský městečko, ale bazeny akorát u hotelů, dá se tam jít i jako neubytovaný.
Je to v horách, tak i na prochajdy fajn a je tam KLID!!!!
Pak jsme byli v Nízkých tatrách a kousek od Liptovský Mary je Bešeňová, termály,a le voda hodně železitá, po půl hodině ve vodě si zničíš plavky, a i když máš nějaký šperky,a le je to tam prý pohoda, tam jsme nebyla
a pak jsou teda super a to je na jihu u Nových zámků.to je Podhájská, tam jezdí ty anši známý ze Slovenska každá rok. Pak je ještě moc faj Velký Měděr, ten je taky na jihu, dřícv se to jmenovala Čalovo, tam jsme byla a to bylo asi nejlepší

Splechtul, tak nápodobně, po výšlapu ještě letí na hřišti, i když před tím už má prý unavený nožičky a další třeba hodinu lítá po hřišti~b~

Jaru,nejsi zhejčkaná, taky stan moc nemusím,a le čeká mě to za 14 dní, i když jen na pár dní s dětma a bývalýma kolegyněma, je to teda jen kousek od nás, děti chtěj mermomocí do stanu

Nikolydys 53564
26.7.2011 8:19:46
Dobré ráno,

Jaruš zas tak rychlé to nebylo ~:( Ale jsem ráda, že to mam za sebou, hlavně tedy po tom co on tam zase předváděl za komedii....

Pepí je také lenoch, když má chodit, tak by nejraději byl stále na koni, ale když si veme kolo, tak to ušlápne
splechtulka & M+J+R 35354
26.7.2011 6:03:52
Jarko, Johana minulý týden chodila v rozmezí 8-12km. Byli jsme v Prášilech, takže jsme obešli jezera, byli v bavorsku na té jejich vysuté stezce atd. A v klidu to ušla, zvláštní ke konci mektala ale jakmile jsme došli do penzionu tak jsme šli na hřiště asi "dobít baterky".
Jarka. 53566
25.7.2011 21:08:01
Já ted čtu, že štěpánek dá 8km~8~, no to je mazec, to je neúpředstavitelný a to bych ani neriskla něco takovýho s nim podnikat, pač bych ho asi musela vláčet na ramenou~t~Raduš, to je teda dobrej~R^
Spaní pod stanem radši nekomentuju, nechci, abyste si o mně myslely, že sem rozmazlená~t~
Fasola 24539
25.7.2011 20:29:25
Beo - tak přeně takhle šplape i Albik...já nevím, jestli Ti malí chlapi jsou větší lenoši... Adinka byla ve 4 letech šikovnější

Na Dářku se pronajímá vždy celý kemp - půlka lidí je pod stany a druhá půlka má chatky - tj. minidřevěné budky, vlezou tam 2 pryčny naproti sebe (my měli 2)- bylo to lepší, daly se tam alespoň trochu sušit věci - ve stanech to měli drsnější
Jarka. 53566
25.7.2011 12:57:05
Niki, tak to čučim, to jde tak rychle?
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 37272  [Dalších 37092 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.