| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 37272  [Dalších 37082 >>]
Jarka. 53566
25.7.2011 12:56:09
Čau, já dnes byla u kadeřnice na barvu a oni jezdí už 5 let do Madarska a hrozně si to chválí. Maji teda svůj karavan.
S chozením je to u nás taky bída, tolik by určitě neušel. On hlavně řeší, proč Marketka se veze a on musí šlapat.~Rv
Raduš, jestli sem zajdeš, napiš prosím, kde jste přesně byli na tom Slovensku. Jsou tam i termaly? Naši zas někam vyráží v srpnu a láká je Slovensko, ale neví přesně kam, tak jsme je navnadila, že určitě musí na Slovensko~t~ a kam, to teprve zjistim.
Andreo, tak at to dobře dopadne, podle tvých představ~R^
Beo, v sobotu jsme vyjížděli v 13h a po 22h jsme byli doma, máme to od nás 618km. Ze začátku to bylo dost ucpaný a navíc jsme často zastavovali, takže se to dá rozhodně i za míň. Mě ta cesta přišla třeba oproti Chorvatsku jako brnkačka~R^ Děti nějakou dobu spaly, pak prudily, chvíli jsme něco hráli,pak koukaly na DVD, zas chvíli prudily a na závěr spaní - asi tak bych shrnula celou cestu.....
Nikolydys 53564
25.7.2011 12:50:53
Ahoj holky,

tak jsem se chtěla pochlubit, že nás dnes rozvedli ~:-D ~z~~z~
Bea111 57655
25.7.2011 11:51:51
jo to jsem chtěla,vilém je totální nechodič až těžký prudič,celý rok vydržel kˇnourat i po cestě ze školky,nevím jestli se tohle dá natrénovat,je hroznej prostě¨)¨

Fasol vy jste byli pod stanem? jinak maďarsko super a voda se dětem bude líbit,je teplá a mělká,vilda byl nadšenej,vlny občas taky ale malý,prostě je tam všechno dětský:)

Andrej Andrejka je šikulka~R^ vilda plave od mimina pod vodou,ale nad vodou mu to nejde,nedokáže pochopit systém nádech výdech.
na 1.8. držím pěsti
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
24.7.2011 23:03:57
Ahoj...
my se vrátili minulou neděli po týdnu z Liberce a docela super, holky si užily Babylon, zoo,i Ještěd akorát Kačka 3 dny horečkovala, ale nic k tomu a samo to přešlo.

Moře by mě lákalo, ale bude snad příští rok, teď mě čeká 1/8 1.soud o děti a výživné.

Zdatné chodce doma nemám, ale musím se pochlubit Andrejkou, která začala díky Pájině drezůře sama před 14 dny plavat, nejdřív pod vodou a tedˇzačíná i tempa nad hladinou.
Fasola 24539
24.7.2011 20:42:23
Radko a vzhledem k dobré zkušenosti s včerejším dobrým relaxem jsem si jej dnes zopakovala....~v~
Zrovnám koukám na "Blbce k večeři"...vidím to tak popáte, a je to skvělé ~t~

Beo - my jedem do Maďarska poprvé, tak moc nevím co očekávat. Hodně známých kolem nás už tam bylo a jsou nadšení, tak jsem R ustoupila a jedem tam taky.
Děcka zatím moře moc nemusí - raději se ráchají v bazénu....tento rok už jsem u moře byla...tak jsem rodinné radě ustoupila ~n~ a jedem k bazénům

Beo - na Dářku bývá na začátku července vždycky hnusně, proto tam učitelé z Báňské už několik let jezdí ten první týden kdy ušetří kvůli svátkům dovolenou - lidi kteří ji mají 40 dnů ročně ~o~
Lidi z matiky, fyziky, IT, životní prostředí - jezdili jsme spolu na vodu - ještě v dobách před dětmi. Teď už je to skoro dětský tábor.
Tento rok si to chlapi pochvalovali když skákali ze sauny do Dářka, že je úžasná zima, odpoledne bylo 9°C. V noci děcka spali v čepicích...
Bea111 57655
24.7.2011 20:06:31
Radko v Demenovský jsme byli taky:)

Jarko a kde v Itošce jste byli,já si tu cestu s nima zatím neumím vůbec představit.

v Maďarsku mi ani komáři nepřišli,no ale střik velký tam měli za 25~y~ já to nemohla pít,moc o vožíralo na pláži:) jinak jsme kupovali lahvinky výbornýho vína za 40 až 60 Kč.a jinak ceny jak tady.Vilém ujížděl na langoších:) my na těch jejich rybách.

jak jste to jeli Jarko dlouho? a Radko jak vlastně ta cesta vlakem.

Fasol na Dářku vždycky musí být hnusně aspoň pár dní~t~
raadka 49488
24.7.2011 12:21:49
Splechtul taky už jsme koukala po nějakých pevnějších botkách, maj teda docela dobrý botasky,a le už to není ono.
Štěpka je docela dobrej, už dá těch 8 kilásků,v mírnějším terénu, největši škrpály akorát lanovkou a když tam není tak tam nelezem.

Fasol to je dobrej relax!!
Fasola 24539
24.7.2011 12:10:06
Zdravím z Ostravy.
První týden jsme byli na Dářku na Vysočině, a vzhledem k děsnému počasí na začátku jsme spíše obrýželi hospody. Takže jsem byla několikrát ve Šrdlovicích a vzpoměla si na Vás - je to tam super!!!
Počasí se pak zlepšilo, tak už došlo na kola, lodičky, ale na raft jsem si netroufla :-)
Teď jsou děti s R u tchánů na celý ýden, tak to tady mám slamělé a včera jsem se celý den válela u filmů...opradvu opočinek :-)
V půlce srpna ještě jedeme do Maďarska.

Holky - něko tu psal, že prcek zdatně šlpape tůry....to jen Albík je tak děsný lenoch co ho hned "začnou bolet nožičky"...jít s ním na tůru není pro moje nervy
Nebo ještě nějaký čtyřleťák je taky pohodlný?
raadka 49488
24.7.2011 12:00:13
a hlásíme poslušně návraty ~t~~t~~t~

Jaru príma že jste si užili, taky jste teda mohli to teploučko ndovézt sem!!

Smíšku a teda obr gratulace ke studiu!!
smekám~;((
a co budeš studovat??

Kakul, bezdětný víkend ~t~ bude ~p~????
To je ale škodolibost,viď??

Vildovi gratulace k R. je to šikula~z~

Jarka. 53566
24.7.2011 10:44:49
Ahoj, tak já se taky hlásím~;) Přijeli jsme včera asi po 22h, takže jsme jen přendali děti do postelí a zalomili to. Dovča super, akorát nechápu, proč my se vždyckjy vracíme do tak hnusnýho počasí~:( Cesta v pohodě,když už se s dětma nedalo vydržet, pouštěli jsme pohádky.

Raduš, vítejte zpátky. Ty ceny na Slovensku jsou teda mnohem příznivější než v Itálii, tam bych taky hned vyrazila, takže Smíšku si užívejte.

Beo, takže dobrý? Švagrovci tam vyrážeji příští týden. A co komáři? Já teda beru vždycky odpařovač do zásuvky, tak jsme byli v pohodě, ale segra to tam kupovala, jinak by je ty italský komáři sežrali~t~ Co se týče počasí, tak to je sázka do loterie, my teda měli krásně, jen jeden den se nedalo koupat, ale aspon se dalo někam vyrazit na výlet. Ale včera byla bouřka celý dopoledne, takže jsme akorát zašli na oběd a vyjeli jsme, jinak bysme se ještě asi pováleli u moře a jeli bysme až někdy odpoledne....
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 37272  [Dalších 37082 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.