| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 37272  [Dalších 37072 >>]
raadka 49488
24.7.2011 9:10:30
Ahojky!
Tak my taky vydovolenkovaný, počasí naprd, ale příroda, výlety, halušky, hruškovice.......~b~~z~~g~
Smíšku,hele tam je restaurací víc než dost, ale většinou koliby a pizerky, s těma omáčkama teda nevím, jinak ceny dobrý,třeba halušky 400 gr za 3 Eura,pizza velka za 4 a děti jí měly na půl.
jediný co jsme dělala byli snídaně, jinak jsme vždycky jedli venku.
Moc si to užijte , je tam nááádherně~s~
Zajedte i do Demenovských jeskyní,skoro na vrchol Chopku jede lanovka,za Marou je Kvačianská dolina, výlet cca 8 kiláků, ale fakt užasný udolí s lidovou architekturou.
No je toho tam dost na kouká¨ní
Bea111 57655
24.7.2011 8:11:49
ahoj,
Kakul jak dopadl večer bez dětí, bude třetí?~t~

a kde jsou všici? už se vrátila Jarka z Itálie?

Splechtul Johanka je dobrá,Vilda neujde nic,furt prudí,že nechce chodit,neustále musíme něco vymýšlet,aby kus ušel,jak je s náma Beák,tak chce furt na koně.

Smíšku já myslím že tam budou vařit podobně,ale cenově nevím,Radka se snad ukáže.

My se vrátili včera z Maďarska a super,děti byly zlatý, první půlku týdne jsme tam byli sami,takže rodinná idylka,koupačka a tak,druhou půlku bylo šeredně,ale zas dojeli známí,takže se to dalo.teď teda netuším jak se zbavím toho prádla,vezli jsme i peřiny,deky a tak a teď se to tady na mě valí ze všech stran.
Jo a máme novinku,Vilda se tam naučil říkat r:)

Jeli jsme přes Brno,tak jsem si vzpomněla na Darsy a kolem Ranska,jestli pak tam Piiďa zase vegetí,mohla by se ukázat a něco nám napsat
Sm. 52782
20.7.2011 12:48:06
Ahoj, holky.
Tak ta Itálie naší Felinkou se nekonala, ale to už víte:-) Pas jsem ale našla - ten manželův, kde děti napsané jsou:-) Takže Slovensko, tedy jestli budeme zdraví...:-)

Radko, mám velkou prosbu - Dračice miluje halušky, zelňačku,... ale Míša má rád poctivou českou kuchyni - dá se v okolí Liptovského Mikuláše cenově dostupně najíst - Míša má rád polívky, omajdy,... nebo je lepší smrádkovi vzít navařené s sebou?

Všechny zdravím...jo a od podzimku bude ze mě studentka UK v Praze, to abych se nenudila:-)
splechtulka & M+J+R 35354
18.7.2011 8:50:22
Ahoj zdravíme květňata. Minulý týden jsme byli na dovolené v Prášilech na Šumavě a paráda. Sice jsme zažili tu vichřici ale dobrý. Johana chodila jako zdatný turista, vyšlápla toho docela dost. Ale příště už jim pořídím pohory, chodili v teniskách a to není nejlepší.
Pavlo to je dobře, že jsi se "zajela". Utíká to utíká, už jsem v práci přes rok.
Tenhle týden jsem do čtvrtka bezdětná, děti jsou u sestry, je to kousek, tak kdyby něco, tak jsme hned tam.
Přeji pěkný i když asi zamračený den.
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309
13.7.2011 19:49:37
Ahojky tady je nějak mrtvo ~2~.
U nás hektično. Chystáme tu předělávku bytu, děti prudí standartně, já chystám podklady co budu od září učit - hlava mi jde kolem.
Zítra jedu s Tomem ráno v 7 busem do Prahy - těším se jak malá. Tom pracovně a já budu od rána na ČM a on tam za mnou cca ve 3 snad dorazí. Chceme směr Ikea - mám tam vyhlídnutý něco do "nového" bytečku. Děti jedou poprvé na hlídání k tetě a budou tam do pátka dopolka kdy si pro ně vlakem pojedu. Vlastně budeme po druhé s Tomem za skoro 7 let sami doma přes noc ~t~. Z Prahy se vracíme busem až v 8 večer tak se nám pro děti už nechce. Popravdě si od nich velmi ráda odpočinu ~y~
Tak se všichni mějte fajn - pracujícím ať to v rachotě rychle utíká a dovolenkujícím a vám ostatním maminkám na rodičovské prima léto ~x~~x~~x~
Bea111 57655
4.7.2011 7:33:43
ahoj Pavlo,tak hlavně že si to sedá,ono někdy lepší,než bezvadnej start a pak jen rozčarování,tak jsem to měla v práci před Vildou já a teď mezi dětma vlastně taky. TAk držím pěsti.
Pavlína + Háňa 5/07 53101
4.7.2011 6:42:34
ahoj holky,
zdravím po dlouhé době a všem přeji krásné prázdniny. Počasí už se snad umoudří.
U nás se stále chodí do školky. Je otevřená do 15.7., pak zavřeno. Musím využít maximum. Protože co bude potom netuším. Jirka má 14. dní dovolené, z toho máme týden společný a zbytek kdo ví. Něco bude Hanka u ségry a něco v soukr školce. S babičkama počítat namůžeme. Je to děs ~:(. Máme tu dvě státní školky a loni se hezky prostřídali. Letos to ředitelka zrušila ~4~.
V práci dobrý, ale je to náročnější než jsem čekala (co se objemu práce týká i psychicky). Šéfka je dost náladová ~a~. Částečně už jsem vychytala kdy je to horší a kdy lepší. Na jaře jsem měla krizi. Každej den mi vytkla nějakou chybu a řekla bych, že mě chtěla vyhodit. No, neudělala to, já s tím taky nesekla a teď už snad lepší.
Dneska jsem doma, hádě jde na půlden do školky (já ke kadeřnici - po půl roce) a odpoledne jedeme k našim.
raadka 49488
3.7.2011 18:13:57
N eporkázání totožnosti,a le ověření občanství
raadka 49488
3.7.2011 18:13:02
Smíšku pořádek ve skříních ~R^
taky bych potřebovala

Já mám děti zapsaný v pase je to otázky chvilky na uřadě, ale letos jsme jim nechala pasy udělat.
Nejsou potřeba, ale kdyby něco, blbě se prokazuje totožnost.
je dobrý vzít ssebou bud rodný list nebo prokázání totožnosti, vystavuj na matrice na počkání.

y razíme za 14 na Slovesko-Fatra, Nízký Tatry,Liptovská Mara.
tak ted jen počasí at je ok
Bea111 57655
3.7.2011 16:35:30
Jarko nápodobně,u nás je ta domácnost katastrofa komplet~o~

je to blbý v cizině,že člověk se krom slovenska přece jen hpůř dorozumí

u nás dneska taky šílený,asi leje všude a koukám že na zítra už to bohužel taky změnili a má být stejně hnusně
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 37272  [Dalších 37072 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.