| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 37272  [Dalších 36652 >>]
irlev 29736
27.2.2011 13:59:16
Jarko, to je myslím v normě, Jirka má teda 103, ale je spíš vyšší mezi vrstevníkama (ve školce). Ono je to spíš v genetických dispozicích :)

Jeník má teda už 94, ale to je kolohnát :)
raadka 49488
27.2.2011 12:49:43
Ahojky!

tady je luxusně a já trčím v práci.

Jaru , tak vidíš že roste!!
Štěpka má něco přes metr, ale v aquaparku ho pašuju jako že je do metru, děti do metru to maj zadarmo.

Ale nejvíc mě dere že jsme mu na pdozim koupila 3 tepláky FROG a má je jak když čeká velkou vodu, nedá se svítit, musím pro větší
Jarka. 53566
27.2.2011 12:12:35
Zdar,
Darsy, ty bláho, ještě žes to připoměla, já to úplně pustila z hlavy.

Májo, tak jsi mě nahlodala a dnes jsme ho změřila. Já pořád žiju v domnění, že má tak těch 93cm, ale ted asi povyrostl, pač jsem naměřila 96-97. Nevim, kolik tak bývá v tomhle věku. ale asi je to snad v normě. Mě nebaví někde hledat v ňákých grafech, moc tomu nerozumim....~d~

L odjíždí na lyže a já budu trčet doma, nemáme hlídání, takže trpim jak zvíře~n~
irlev 29736
26.2.2011 16:42:09
Jarko, a kolik má Alešek?

Darsy 15856
26.2.2011 14:50:20
Ahoj holky :-)
Jarčo, no jsem asi prdlá, ale jsem ráda, že jsem došla až do 30tt. Lekníny datum porodu byl taková moje první meta ~f~

Jinak se holky připomínám s tou zálohou na Zbraslavice. Prosím posílejte na účet do cca 15.-17.3. Zatím mám od Věrky, Máji, Marty a Vendy.
Jarka. 53566
25.2.2011 13:39:38
Darsy 30tt, jo? Tak to teda musíš ještě pěkně vydržet~t~ do 42. ještě daleko~t~
Jarka. 53566
25.2.2011 13:37:12
Ahoj,
Beo, to bolení je hrozný, snad kapky pomůžou. Jsem ráda, že u Markétky jsem to nezažila. U Aleška to byla hrůza~Rv
Emkám taky vše nejlepší od nás. To tak utíká. Lekní, drž se s těma nemocema. Já jsem zvědavá, co řekně na růst nám...
Darsy, ten plánovač s těma barvama je bud na primalex.cz, maji tam už hotový palety barev. Já nakonec měla barvy jub.cz, pač pro ty primalex bych musela ject dál. A ten plánovač je tady taky. Tak malování zdar~t~
Darsy 15856
25.2.2011 11:07:52
Ahoj holky,

Lekníno, ráda tě tu vidím~x~ Dodatečně přeji Emkám všechno nejlepší a hlavně zdraví ~;((
Mrzí mě ty zdravotní problémy, snad se z toho brzy dostanou a Matyáškovi držím palce a tobě hodně síly to zvládnout~s~

Beo, nejspíš pak budu hodně čerpat z tvých čerstvých zkušeností. Myslím na vás ~6~ Musíte vydržet, nedá se nic dělat, a doufám, že ty kapky pomůžou a budete zase všichni spokojení ~p~

Andrej, super byt a zázemí ~R^ Jsem ráda, že to takhle dopadlo, určitě se ti ulevilo. Věřím ale, že komunikace s TM potažmo s tchýní musí být strašná, no muselo to být určitě na palici. Jsem zvědavá až pokecáme ve Zbraslavicích!

Dani, jak v práci? Jsem se pobavila nad popisem práce u TM :-)

Píďo, jak ti jde šití?

Jarčo, jestli čteš, mohla bys mi prosím poradit www stránky, na kterých jsi ladila váš obývák? My se rozhodli, že ještě Štěpánovi před porodem vymalujem pokojík a předsíň, tak bych se na to mrkla, jestli se s tím dá teda něco dělat~2~

Dneska jsem 30+0, příští týden jdu na poslední ultrazvuk a říkám si, že ještě minimálně měsíc musím vydržet. Ale už se těším, to je jasný.~f~

Danina+holčičky 73768
24.2.2011 20:48:47
Beo,přesně tyhle kapičky jsme měly taky,to vám určitě zabere a Emilka bude konečně spokojené miminko a ty si taky odpočineš.~;((
Bea111 57655
24.2.2011 15:49:26
dík holky, teď sem je po telefonu ještě narychlo objednala, zlobí jí to totiž i celý den a hrozně chudinka smrdí~a~
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 37272  [Dalších 36652 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.