Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
24.2.2011 11:39:00
Ahoj...
Lekníno i od nás Emkům všechno nejlepší, letí to strašně rychle. Matýskům k svátku také vše nej. Beo probiokapky nám hodně pomohly a dávala jsem je od 1 měsíce dávala jsem tyto ![]() tady v lékárně stojí kolem 600,- já kupovala úplně stejný v Polsku v lékárně za 240,- Dani doma už to proběhlo písnu Ti mail |
| piiidalka | 55854 |
|
|
24.2.2011 10:23:16
ahoj...Lekníno..přejeme taky hlavně hodně zdravíčka..fakt je to nejdůležitější!!
![]() Beo,ty neprospaný noci daj fakt zabrat..celej den je pak člověk jak praštěnej.. ![]() Radko,klíďo na mail pod nickem ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
24.2.2011 9:34:02
Beo,do probio kapiček určitě jdi,zrovna jsme o nich s Andreou mluvily v úterý,když u nás byly.Nám pomohly hrozně moc,Míša trpěla na ty prdy hrozně,ona probrečela celý den a půl noci,pak se to moc zlepšilo,ale jsou od dvou měsíců,já měla probiotické kapky od firmy Ferring-nevím jestli to píšu správně.Andrea mi ale říkala,že je Kačce dávala i dřív než jí byly ty dva měsíce.Ségra je malýmu taky dává a velké zlepšení.
Moc přeju,aby to zabralo a Emilka bude zlaté miminko. ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
24.2.2011 9:29:58
Ahoj holky.
Moc zdravím,právě jsem u P v kanceláři a tady totální veget,já přilítnu do práce a už mi leží první pacient na stole a tady kávička,internet,pohoda. Dnes mám totiž seminář v Bohdanči v lázních,ale začíná to až v 11,tak mám ještě čas. Andreo,moc jsem na tebe myslela od úterka,hlavně mi pak dej vědět,jak to dopadlo s manželem. No,a koukám,že Emka slavila,takže se přidávám ke gratulacím. ![]() A Matějům všechno nejlepší. Pavlí,super,ať se daří dál. Jinak Míša je po hodách 4 dny ve školce a dnes začla kejchat a teče jí z nosu,no já se z toho snad zblázním. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
24.2.2011 9:10:50
jo a Andrej super, že jste už mimo
![]() brzo Ti budu asi volat krz probio kapky, jakou jste měly zkušenost, my jsme na dnešek opět skoro nespaly |
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
24.2.2011 9:10:11
Jé Emkám samozřejmě též vše nejlepší k narozeninám a tobě Lekníno hodně síli vše zvládnout ♥
|
| Bea111 | 57655 |
|
|
24.2.2011 9:09:38
Přidávám se ke gratulacím pro Emka a přeju hodně zdravíčka jim i Tobě Lekní
![]() je teda masakr že se ti něco spustí až takhle pozdě, bohužel s tím mám teď čerstvou zkušenost. Držím pěsti ať se Ti brzo uleví ![]() Matějům taky vše nejlepší ![]() |
| Leknína+Emka02/2007 | 24525 |
|
|
24.2.2011 8:52:56
Holky, no letí to, Vaši bobínci budou mít 4 za chvíli.
Občas nakukuju a vidím, že se to tu hemží miminky a těhulkami a to je moc dobře ![]() ![]() ![]() Jinak-ty z vás které mám na FB ví, že obrovsky bojujeme z velkou nemocností. Nevivinuté plíce mojich malých nám začli dávat co proto zejména poslední rok- opakované záněty průdušek a Majdinka i zápaly plic, ale jinak jsou děti snad v pořádku. U Matyáška musíme sledovat růst, protože má jen 93 cm, a nějak se na dlouho zastavil. No a já chodím k psycholožce, protože jsem začla mít veliké problémy s myšlenkovými návraty k porodu a oddělení od dětí (zjednodušeně řečeno). Takže se k tomu vracíme cíleně ale řízeně. Je to náročné, snad mi to časem uleví od pocitu viny :-( Holčičky držím vám palečky at se Vám aří ve všem co vás potká, a vám i dětem hlavně zdraví!!! ![]() |
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
24.2.2011 8:44:18
Zdravím..
Matýskům vše nejlepší k svátku ♥ |
| raadka | 49488 |
|
|
24.2.2011 7:33:25
Ahojky!
Všechno nejlepší Matýskům! Píďo, jestli nakoukneš, prosím měla bych pro tebe něco na ušití,můžu ti někam písnout co? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.