| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 37272  [Dalších 36642 >>]
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
24.2.2011 11:39:00
Ahoj...
Lekníno i od nás Emkům všechno nejlepší, letí to strašně rychle.

Matýskům k svátku také vše nej.

Beo probiokapky nám hodně pomohly a dávala jsem je od 1 měsíce dávala jsem tyto

tady v lékárně stojí kolem 600,- já kupovala úplně stejný v Polsku v lékárně za 240,-

Dani doma už to proběhlo písnu Ti mail
piiidalka 55854
24.2.2011 10:23:16
ahoj...Lekníno..přejeme taky hlavně hodně zdravíčka..fakt je to nejdůležitější!!~x~

Beo,ty neprospaný noci daj fakt zabrat..celej den je pak člověk jak praštěnej..~6~

Radko,klíďo na mail pod nickem:-)
Danina+holčičky 73768
24.2.2011 9:34:02
Beo,do probio kapiček určitě jdi,zrovna jsme o nich s Andreou mluvily v úterý,když u nás byly.Nám pomohly hrozně moc,Míša trpěla na ty prdy hrozně,ona probrečela celý den a půl noci,pak se to moc zlepšilo,ale jsou od dvou měsíců,já měla probiotické kapky od firmy Ferring-nevím jestli to píšu správně.Andrea mi ale říkala,že je Kačce dávala i dřív než jí byly ty dva měsíce.Ségra je malýmu taky dává a velké zlepšení.
Moc přeju,aby to zabralo a Emilka bude zlaté miminko.~s~
Danina+holčičky 73768
24.2.2011 9:29:58
Ahoj holky.
Moc zdravím,právě jsem u P v kanceláři a tady totální veget,já přilítnu do práce a už mi leží první pacient na stole a tady kávička,internet,pohoda.
Dnes mám totiž seminář v Bohdanči v lázních,ale začíná to až v 11,tak mám ještě čas.
Andreo,moc jsem na tebe myslela od úterka,hlavně mi pak dej vědět,jak to dopadlo s manželem.
No,a koukám,že Emka slavila,takže se přidávám ke gratulacím.~x~
A Matějům všechno nejlepší.
Pavlí,super,ať se daří dál.
Jinak Míša je po hodách 4 dny ve školce a dnes začla kejchat a teče jí z nosu,no já se z toho snad zblázním.
Bea111 57655
24.2.2011 9:10:50
jo a Andrej super, že jste už mimo~R^

brzo Ti budu asi volat krz probio kapky, jakou jste měly zkušenost, my jsme na dnešek opět skoro nespaly
Bal+♂ 48244
24.2.2011 9:10:11
Jé Emkám samozřejmě též vše nejlepší k narozeninám a tobě Lekníno hodně síli vše zvládnout ♥
Bea111 57655
24.2.2011 9:09:38
Přidávám se ke gratulacím pro Emka a přeju hodně zdravíčka jim i Tobě Lekní~s~
je teda masakr že se ti něco spustí až takhle pozdě, bohužel s tím mám teď čerstvou zkušenost. Držím pěsti ať se Ti brzo uleví~x~

Matějům taky vše nejlepší~x~
Leknína+Emka02/2007 24525
24.2.2011 8:52:56
Holky, no letí to, Vaši bobínci budou mít 4 za chvíli.
Občas nakukuju a vidím, že se to tu hemží miminky a těhulkami a to je moc dobře~s~~s~~s~
Jinak-ty z vás které mám na FB ví, že obrovsky bojujeme z velkou nemocností. Nevivinuté plíce mojich malých nám začli dávat co proto zejména poslední rok- opakované záněty průdušek a Majdinka i zápaly plic, ale jinak jsou děti snad v pořádku.
U Matyáška musíme sledovat růst, protože má jen 93 cm, a nějak se na dlouho zastavil.
No a já chodím k psycholožce, protože jsem začla mít veliké problémy s myšlenkovými návraty k porodu a oddělení od dětí (zjednodušeně řečeno). Takže se k tomu vracíme cíleně ale řízeně. Je to náročné, snad mi to časem uleví od pocitu viny :-(

Holčičky držím vám palečky at se Vám aří ve všem co vás potká, a vám i dětem hlavně zdraví!!!~s~
Bal+♂ 48244
24.2.2011 8:44:18
Zdravím..
Matýskům vše nejlepší k svátku ♥
raadka 49488
24.2.2011 7:33:25
Ahojky!
Všechno nejlepší Matýskům!

Píďo, jestli nakoukneš, prosím měla bych pro tebe něco na ušití,můžu ti někam písnout co?
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 37272  [Dalších 36642 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.