| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 37272  [Dalších 36632 >>]
Fidora 73732
24.2.2011 7:11:34
Emkám přejeme vše nejlepší~x~~x~~x~ Zrovna včera jsem se dívala na fotky. Běží to neskutečně.
Andrej, super, super. Snad už konečně bude líp~s~
Pavlína + Háňa 5/07 53101
23.2.2011 21:25:42
Andrej super!!!

Emkám krásné 4. narozeniny ~R^
raadka 49488
23.2.2011 21:20:05
Milá Leni, zapomenout nejde!!
Byl to adrenalin~;)
Děti jsou kouzelný!!!!
tak pa na FB~z~
Leknína+Emka02/2007 24525
23.2.2011 20:12:48
Ahoj holky,
děkuji všem, které jsi mě pamatují a které mi byly před UŽ čtyřmi lety oporou!~x~
~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Emka dnes slavííí~z~~z~~z~ 4.narozeniny a já mám trochu pocit, že je to všechno tak dávno a zároven jakoby včera :-)
piiidalka 55854
23.2.2011 17:07:55
teda Andrej
no to zní skvěle...to je dobře..už aby sis odpočinula..myslím po duchu~6~
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
23.2.2011 16:09:11
Ahoj ...
Pavlí gratuluju k místu.
Marůdkům foukám bolístky.

A díky za držení palců, nakonec vše dopadlo ještě jinak mám byt 4+1(91m2) s garáží ve zděným baráku kousek od našich a stěhuju se, Pája začíná už příští středu v nové škole, školku mám taky zajištěnou, koně pro Paťulu taky. Hodně mi pomohli naši a brácha.
piiidalka 55854
23.2.2011 14:00:41
čus..

tak ten náš marod už je lepší..ale má ty angíny fakt hrozný..dneska měl ještě ráno teplotu,ale teď už vypadá líp..začíná zlobit..hlavně Ondráš mě poslední dobou tááák čílí~a~chodím s ním ven tak na hoďku,ale je těžce nevybitej...furt někde skáče a provokuje Matěje a pak ječej oba...vrrr..ještě tak tejden doma...mi nepomůže asi ani barva na vlasy..

Pavlí to je paráda...tak snad se nic už nevysejří!!

teda tam je taková kosa!!Já se tak těším na jaro..už aby bylo..to je venku s těma smráďátkama hned veselejší..už mi kvetou sněženky a lezou narcisky a hyacinty...tak šupšup..

jinak do školky se Ondra strašně těší..doufám,že mu to vydrží..už jen měsíc a budou mu 4roky..to je mazec~d~
Pavlína + Háňa 5/07 53101
22.2.2011 16:12:03
Zdravím :-),
mám podepsanou novou smlouvu !!!! Mám radost jako už dlouho ne ~R^. To teda trochu přeháním, ale fakt je mi tak nějak líp po duši.
Obě kolegyně se zdají OK. A hlavně mi šéfka vyšla vstříc s pracovní dobou. Ale zároveň se bojím abych si to nepohnojila a aby mě nevyhodila ~7~.
Hani je o 100% lepší. Zpívá si, povídá, zlobí, pije, jí a nemá teplotu. Netuším co měla za bacil, ale doufám, že už je za námi.
Kolo má Hani od loňska 14. Jenže loni jí bylo ještě velké. Takže jezdila spíš na odrážedle. Jízdu bez koleček určitě zvládneme letos v létě.
Bea111 57655
22.2.2011 8:55:31
ahoj,
Piiďo aha,já myslela že byl na krční a že mu dorostla:-) k tomu kolu, nevím jestli sem to tady už psala,asi jo, pořiď si tu vodící tyč, jde to s ní super, není to žádný násilný učení, jezdí s pomocí a pak najednou sami ani neví jak:)

Dani hory super, Miška je šikulka:)já doufám že kluci stihnou ještě párkrát vyjet, zatím byli jednou,to bylo ok a podruhý to nějak nezvládli zorganizovat, nejdřív sáňkovali a vilémovi se pak už na lyže nechtělo~a~
No a Dr. je teda dobrá, máš větší klid, že víš že se můžeš vrátit.

Pavlo jak Hani?

Všem marodům ať jsou brzo zdravý~x~
irlev 29736
22.2.2011 8:10:09
Pavlí, tak to sjem zvědavá, co se z toho Hanince vyklube, ale u angíny by nechtěla polykat, to je takový výrazný.

Danino, no bájo - všechny novinky takový pozitivní - práce, hory, Daneček :) Je to drobíneček, ale šikovnej :) I s tím spaním, no jak Květuš. To je nějaká nová lepší generace nebo co :)))))) Koukni ke mě na rajče, je tam Květy plno :)

My máme pro Georgína bmx a když mu bude malý, koupíme asi 14 nebo 16, u našich už má novou 20, ale ta je ještě fakt obrovská. Jeník bude drandit na first biku a uvidíme, jak se vypracuje během léta.

Danino, holky lyžařky, Míša je asi táhnutá Dájou, tak maká - ale ona i je taková šťastná povaha, do všeho jde :)

Pido, vy to máte fakt prokletý teda :(

Jarko, taky bych tu sedačku stáhla, ušetříš pětikilo :)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 37272  [Dalších 36632 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.