Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fidora | 73732 |
|
|
22.2.2011 7:34:15
Ahoj,
Danino, úplně vás na těch horách vidím. Super, že jste si to užili. Holky jsou šiklky. Pavlí, odchod dohodou Haničce přejeme brzké uzdravení.Píďo Matymu též ![]() My asi taky půjdem do kola, uvidíme, nejdřív asi zkusíme to malé co má po mě. Na odrážedle měla rovnovahu super, krásně se na něm vozila. Nechám jí pojezdit. Pak zkusím ten malý furtšlap a uvidíme co v květnu. Až přejou mrazy vyzkoušíme ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
21.2.2011 19:59:01
Ahoj holky.¨
Jsem moc ráda,že to tu zase žije. Pavli,to jsou parádní zprávy,moc jsem na tebe myslela a přála ti nějakou lepší práci,jsem ráda,že to vyšlo a takhle krásně na dohodu. Marůdkům přeju,ať se brzy uzdraví. Májo,jak bylo u rodičů,jsi určitě odpočinutá.A co Květuška? Daneček má 3 měsíce,váží 4,5kg a měří 56cm,jsou to stejné míry,jako měly holky na třech měsících,krásně to dohnal,jsem moc ráda. Dnes jsem v práci oznámla,že končím,paní dr. to vzala v pohodě,dokonce mi řekla,že pokud nebudu spokojená,tak se můžu vráit,to jsem nečekala vůbec. Jinak na horách bylo nádherně,počasí ušlo,sněhu plno a holky už krásně lyžujou,tak je to pohoda,i Miška jezdila sama na pomě,docela jsme s P koukali,byla mnohem víc učenlivá než Dája. Beo,doufám,že si Emlka dá brzy říct a bude spinkat celou noc,moje ségra zrovna včera psala,že jí malej spí i 8 hodin v kuse,to teda nechápu,ale moc jí to přeju a tobě samo taky. |
| piiidalka | 55854 |
|
|
21.2.2011 19:22:38
no to teda jsou šikulkové...ty vado bez koleček..já budu letos učit Matěje a už teď se na to psychicky připravuju...on je na to fakt úplně mimo..to Ondra jezdí líp...ale naučí se to,jen to bude fuška..
|
| piiidalka | 55854 |
|
|
21.2.2011 19:20:59
Pavlí,Matýsek měl teď taky skoro tři dny teploty,než přiznal,že ho bolí v krku
ale já tu teplotu přičítala k těm zubům,ale byla k angíně..Ale v krku ho začalo bolet fakt až po třech dnech..dneska mu teplota skoro neklesla...dvakrát spal-je slabej jak muška po zimě![]() no Beo,oni mu brali nosní mandle..ty krční mají oba jen strašně velký-ale ty se berou fakt jen když je to nezbytný..minulý týden jsme kvůli tomu byli na alergo,ale ještě nejsou výsledky:-( teď se chudáček vzbudil a má 39,ale je takovej hodně nemocnej na první pohled ![]() teda Jarko ta sedačka naštve!To bych jí být tebou vzala zpátky...ikdybys jí dala za 1800-pořád 500doma navíc.. |
| raadka | 49488 |
|
|
21.2.2011 16:39:12
Beo ¨jasně chlub se!!!
Jsou to šikulové |
| Bea111 | 57655 |
|
|
21.2.2011 13:20:43
Vilda taky jezdí bez koleček, od podzim:) se musím taky pochlubit:)
Pavlo super že tě pustili, tu angínu nevím jestli jen tak poznáš,ale stěžovala by si na bolení v krku. Piiďo tyjo a ta mandle vám teda vůbec nepomohla,nebo teda dorostla? Jarko díky, člověk slyší rád,že v tom není sám ![]() zkus sedačku na mimáč nafotit a uvidíš kdo ji prodá dřív jo a to kolo, my koupily 12 (14 nevím jestli je) a už by v pohodě snesl tu 16, když budou mít kolečka tak to v pohodě zvládnou, pamatujete na Mišku od Daniny, jaký měla velký kolo aby mohli šlapat bez šlapek tak musí dostat na zem no |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.2.2011 13:13:20
My máme taťku dneska až v Mostě, už aby byl doma, jel teda už včera, ale bylo namrznuto jak prase, tak jsem měla bobky. My jeli do rak na lyže a večer sem jen vyzvedla děti u našich a jak jsem na ně byla sama po tom lyžování, tak padla na hubu a spala jak mrtvá
![]() Jo, Beo, neboj, ono se to u těch miminek hrozně mění. Já pořád všude vykládám, jak malá pořád jen jedla a spala, ale přitom si uvědomuju, že byly dny, kdy usínala jen na mě, já skroucená v polosedě a ona na prsou a běda, jak jsem se hla!!! Nebo pak měla období, že jsme jí uspávali tak, že měla v postýlce to lehátko a my jí v něm uhoupávali do bezvědomí ![]() Jó, ale na to horší už člověk pomalu zapomíná.....Dobrý je, že můžeš Vildu někam odlifrovat. A výčitky rozhodně neměj. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.2.2011 13:06:37
Nebo ted nevim, jestli nema 14 ty kola, ale to jsou asi ty nejmensi.
|
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.2.2011 13:06:10
Pavli, koukni, jestli tam nemá ty bílý čepy. Tak vidíš, pěkně ti to vyšlo, že tě bez problémů pustí
![]() Raduš, mě nabízela kolegyně po dvojčatech, že bude prodávat kola. Tak ho asi koupíme a dáme k narozkám, i když možná ta 16 pro něj bude ještě velká, nevim, ale menší kupovat nechci.... |
| raadka | 49488 |
|
|
21.2.2011 12:59:50
Jaru to s tou sedajdou teda nakrkne!!!
Pavlí ty teploty jsou nepříjemný, angína, no ty děti většinou nejedí, bolí je v krku, Elda třeba i blindí, jak má oteklý mandle tak jí to dráždí. Kydž by jsi jí se koukla do krku, může mít čepy na mandlích. Jaru právě koukám po větším kole, má to BMX,teda růžový po sousedovic holčičce, ale učel splnilo dokonale. ale sedačka už výš nejde, tak něco většího. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.