Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavlína + Háňa 5/07 | 53101 |
|
|
21.2.2011 12:42:02
ahoj holky,
jak poznám angínu? Červený krk a bolí? + teploty? Hanička má pořád ty teploty. Teď v poledne 39 . Ale na žádné bolení si nestěžuje, nesmrká, nekašle, jen je hodně unavená. Nejí, nehraje si, leží pod dekou. Dávám jí Nurofen, jinak nic. Ptala jsem se i v lékárně a řekly mi jen ten sirup. Stejně asi zítra zajdeme k dr., pro jistotu. V práci mám výpověď dohodou, naprosto bez problémů. Šéfka byla překvapená když jsem jí to řekla. Zřejmě se mnou i byly spokojení. Nechala jsem si otevřená vrátka. Jako důvod jsem uvedla problémy s hlídáním dítěte. Zítra jedu do té nové práce, podepsat papíry. Akorát si hned musím domluvit směny podle Jirky, aby jsme se vystřídali doma s hádětem. Počítám, že minimálně tenhle týden budeme doma .... |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.2.2011 12:37:57
Splechtul, jak teda jedeš na ten srazík? Jedeš autem ve stejný den jako my nebo později?
Ty jo Píído, zase angína? U nás je už od minulýho týdne zavřená školka, protože lehli všichni včetně kuchařky a učitelek. Já jsem odvezla do bazáče tu autosedačku po Aleškovi a docela mě dostala ta majitelka, pač mi řekla, že jí za víc jak 1500 prodávat nebude, takže dostanu tak 1300 a ted koukám na MMB, že se tam prodávaji za 1900 minimálně. A já jí mam v super stavu, jenže už se mi jí odsad tahat nechce ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
21.2.2011 12:33:20
Pavlo, tak to je super s tou prací, to ti přeju
![]() Hele, raduš, tak to je Štěpánek šikula, to abych pomalu začala taky přemejšlet o kole, snad se to taky naučí sám ![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
21.2.2011 11:23:38
Píďo !! Angína
![]() to snad ne!!!!! No jo bez koleček,vloni na jaře začal na odrážedle, přes léto vypiloval stabilitu, na podzim přesedlal na klasický kolo a za jedno odpolko zvládnul jízdu.Jezdí už parádně.Proti holkám je šikula, to byly buchty. Ted už frajeří a blbne,čekám až si natluče kokos, prý řeže zatáčky. Dneska v tom mrazu jsem teda kolo odmítla tak vytáhl odrážedlo, ale blbne na něm neskutečně,hodinu jezdil a ted zapadl do pokojíku a ani mě nechce |
| piiidalka | 55854 |
|
|
21.2.2011 10:01:38
ahoj..
Fidorko,no to jsem čuměla ![]() ![]() Pavlí,tak držím ![]() Radko a to jezdí Štěpán bez koleček? tak u nás začaly dneska jarní prázdniny a reakce našeho Matýska?ANGÍNA a atb na 10 dní..to mi neříkejte,že to nedělá schválně ![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
20.2.2011 20:00:35
Ahojky
Pavlí to je super zpráva, gratuluju k práci! Hanince pofoukání, at to nic není Píďo , já si myslím že se chytneš, velký plus podnikání doma, nemusíš platit nájem já až vymyslím kde je nějaká díra na trhu, tak se vrhnu na podnikání ![]() U nás nic novýho, sláva a Ťukám že všechno běží jak má. Děti lítaj na kole jak šílenci, mráz a sněžení je fakt nerozhodí, mladej na kole už jak drak, odrážedlo leží v koutě. V práci tak nějak furt stejný, moc to neřeším, hlavně že je výplata na učtě jak má, ale že by mě to tam nějak uspokojovalo, to ne. Štěpak už má svůj pokojík, hraje si tam, ale spí furt u Eldy v pokojíku a v noci leze k nám, já utíkám,spí stylem mořské hvězdice a já bych ráda klidný spánek, tak je u nás každou noc takový škatule hejbejte se tak zase čauky, jdu zítra opět do prac,procesu |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
20.2.2011 19:17:37
Pavlí, gratulujuuuuuuuuuuuu, to je krásná novina! Moc Ti to přeju. Najít dobré místo je dneska sakramensky těžká věc!
|
| Pavlína + Háňa 5/07 | 53101 |
|
|
20.2.2011 19:11:44
ahoj holky,
naše hádě rozšířilo řady nemocných . Má teplotu (kolem 38), nekašle, nesmrká a v krku ji nebolí. Tak čekáme co se z toho vyklube .Naštěstí má Jirka odpolední. Takže se v hlídání vystřídáme. Zítra se jdu do práce domluvit na odchodu. Ráda bych dohodou ihned. Pokud nebudou souhlasit budu muset dát výpověď s 15ti denní výpovědní lhůtou. Na dnešek se mi o tom zdálo. Naštěstí celkem positivní sen. Májo užila sis u rodičů dvě miminkovské holčičky ![]() ? Věřím, že Emilka i Květuška jsou k uňuchňání .Fidorko uklízet se může pořád. Malá si odpoledne vytáhla modelínu. Štěstí, že ztvrdne a dá se vydrolit z koberce a vyluxovat. |
| Fidora | 73732 |
|
|
20.2.2011 18:17:50
Beo, neboj to se srovná. Dej tomu čas, je jasný, že je to děsně náročný a vyčerpávající. Ale vydrž
![]() Májo, tak jste si to u vašich užili. Já teď posbírala hračky a než jsem přispěla jsou rozházený všechny dvd ![]() |
| Fidora | 73732 |
|
|
20.2.2011 18:14:59
Píďo, no tak jsi musela koukat, jak vyrostl
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.