| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1429  [Dalších 1169 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
18.11.2009 22:18:47
Ahojky, tak jsem chtěla vložit fotku dortíka, ale nějak mi to nejde ~;((, nemůžu to dát na rajce.net ~;((. Tak třeba se to povede jindy.
Jojo, miminka už máme dvě ~t~. Jedno vlasatý a jedno plešatý. Tak to vlasatý občas nechce mít v postely, že prý je "auví", asi jak ho šimraj ty vlasy ~t~. Dneska teda vyhodil i to plešatý a i pejska a spí tam sám. Jinak přesně jak u vás Dani, dokáže si tam vzít dvě panny, auto, motorku, pejska a pořád to přerovnává a pak se snaží lehnout. Ale on spí ještě v postýlce, takže pak jdu a vyndavám mu všechno, krom těch panenek. A kočár jsem chtěla koupit už Lukajdovi a měla jsem taky zákaz ~t~. Tak jsem to u Mišáka ani nezkoušela, ale naštěstí máme v baráku neteř, takže kočárky půjčuje ~t~. Jinak s tím čůráním-to jste teda borci, opravdu, ta noc, to je super ~R^~R^~R^
daniela Králová 82794
18.11.2009 13:55:13
ahojte

tak nám po 3 týndech jede net-KONEČNĚ!!!!!!!já už měla absťák~t~

Koblajz velikánská gratulace k miminkovi.~x~~x~~x~.jak vzal velikej bráška malýho??

valsi ten dortík je pěknej,fakt moc.

já byla dneska objednat dort pro Dádu,ten má v sobotu (6 let) a Sebánek v pátek (2)-tak tomu ho udělam.jenom jednoduchej z piškotu a ze smetany a s ovocem.takže oslava bude v sobotu,s dvěma dorty~2~přijdou k nám ještě 4 děti,kamarádi Dády a i Sebánka.a možná ještě ze sousedství další dvě děti.z toho jeden chlapeček co měl 2 roky v září,tak aspoň jedno děcko co je jako Sebík malinkej.co prckové dostali nebo dostanou??my malýmu dáme velikou knihu co jsou v ní malinký knížky.a od babiček lego,lego,lego...hrozně ho teď baví.jo a od sousedky sebánek dostal(už)nový holinky.on v nich strašně rád chodí~:-D

no a mě to nedá,musím se pochlubit....seba je bez plín.kompletně i v noci.budil se suchej asi 2 týdny,tak sem ho nechala bez a zatím už asi měsíc bez nehody.ráno se vzbudí a utíká na nočník ,sám, a mě nechá spát.~s~.jinak přes den si říká a několikrát se šel sám beze slova posadit na nočník,ale jak teď nosí punčochy,tak ty si stáhne,ale na slipy zapomene,tak seděl ve slipech a čural do nich~t~~t~.jsem se tomu musela smát,prďola malej.

jo a myslim že Mirka tu psala,že má Mišák rád panenky,my taky~t~.už máme 3 miminka.jedno ještě po mě a dvě dostal od kamarádky.spí s nima,se všema,občas si vezme do postele kousky lega a k tomu svýho mazlíka plyšovou opici.ještě že je malej a má velkou postel,jinak by se tam už nevešel.~:-Dakorát tatínek je proti panenkám.tak jsem mu říkala ať ho nechá,že aspoň nebude jako on,co neví co s miminkem~y~.já bych mu klidně sehnala i kočárek,ale mám zákaz,tak si ho aspoň pujčuje jinde.

tak se omlouvám za román.ahoj
Valsi 82350
17.11.2009 18:50:50
Ahoj holky,
tak uz mame dneska taky po oslave. Od babicky a dedy dostala mala panenku s vybavenim (nocnik,plinku,dudlik pribor...) a od nas hromadu knizek a tri male natahovaci hracky do vany. Protoze mala nemuze nic v cem jsou cerstva vajicka tak jsem "dort" vyresila koupenym korpusem na ktery jsem udelala pudink s ovocem a zele :-) Nez jsem ho zalila tim zele tak vypadal docela pekne ale pak se to moc nepovedlo~a~ Prikladam fotku aby jste videly, ze to neni zadna slava ale radost to udelalo :-))))

17.11.2009 12:16:31
Astruš, taky hezky oslavte a ukažte se :-)
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918
17.11.2009 11:00:01
Přicházím popřát Danielce malé včelce k narozeninkám!!! vše nej nej, hlavně zdravíčko,prima rodiče a úžasného sourozenečka co za pár chvil vykoukne!~x~~x~~x~ KRÁSNÉ NAROZENINY!!
Včelko ještě jednou díky za uvolnění pokoje~R^~p~PŘED 2 ROKY~:-D
Držím palečky, ať je vše tak jak má být~p~~k~HODNĚ ŠTĚSTÍ!!~x~
Zase někdy ahoj-listopadka A.
Všem ostatním přejeme,krásný, pohodový život s drahouškama!~z~
brabenec+Adélka 72965
17.11.2009 9:54:11
Přidávám se s velkou gratulkou!!!!~x~
Ať se Adámkovi daří a nic mu neschází:-)
Oslavencům přejeme další rok plný legrace a her a zdraví~k~~2~~;)
My už jsme se rozhodli pro druhé a pracujeme na tom.Jen mnou zmítají takové ty myšlenky-zvládnu to?jak to veme Adélka? a přitom se už těším až zase budu mít bříško.Tak ono to nějak dopadne:-)
Mějte se hezky......

koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
17.11.2009 7:44:52
Holky děkujeme moc.malej je docela hodnej.v noci se budí až po 4 hod. a přes den po 3 hod.byli jsme včera v poradně a za 2 dny jsme přibrali 240g což si myslím že je super!pěkně papá.Včelko at tě to taky uběhne a at máš krásné a zdravé miminko.~s~
16.11.2009 22:15:02
Fůůj, mám tam chybu-S BABI
16.11.2009 22:13:25
Tak hezky oslavte :-). Já musím vložit dortík. Mně se líbil, tak snad se mi povedl. Škoda, že neumím vložit klip. Natáčela jsem sfoukávání svíček a byla sranda. Z babi se převrátila židle, tak to máme zdokumentovaný :-).
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
16.11.2009 22:13:09
Jé, Koblajs, máš to za sebou! To letí! Adámkovi přeju krásný život! A Vítečkovi prima bráchu.
My až za 6 týdnů.
Zrovna peču Dani čokoládovýho dortíka na zítra.
Všem oslavenečkům krásné narozeniny přeju!
A my si to taky užijme, vždyť jsme se přeci jen před těma 2 roky pěkně nadřely ~:-D~; než je přivedly na svět. Já, ač těhule, popíjím červené ~k~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1429  [Dalších 1169 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.