| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
18.11.2009 22:18:47
Ahojky, tak jsem chtěla vložit fotku dortíka, ale nějak mi to nejde
, nemůžu to dát na rajce.net . Tak třeba se to povede jindy. Jojo, miminka už máme dvě . Jedno vlasatý a jedno plešatý. Tak to vlasatý občas nechce mít v postely, že prý je "auví", asi jak ho šimraj ty vlasy . Dneska teda vyhodil i to plešatý a i pejska a spí tam sám. Jinak přesně jak u vás Dani, dokáže si tam vzít dvě panny, auto, motorku, pejska a pořád to přerovnává a pak se snaží lehnout. Ale on spí ještě v postýlce, takže pak jdu a vyndavám mu všechno, krom těch panenek. A kočár jsem chtěla koupit už Lukajdovi a měla jsem taky zákaz . Tak jsem to u Mišáka ani nezkoušela, ale naštěstí máme v baráku neteř, takže kočárky půjčuje . Jinak s tím čůráním-to jste teda borci, opravdu, ta noc, to je super ![]() ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
18.11.2009 13:55:13
ahojte
tak nám po 3 týndech jede net-KONEČNĚ!!!!!!!já už měla absťák ![]() Koblajz velikánská gratulace k miminkovi. ![]() ![]() .jak vzal velikej bráška malýho??valsi ten dortík je pěknej,fakt moc. já byla dneska objednat dort pro Dádu,ten má v sobotu (6 let) a Sebánek v pátek (2)-tak tomu ho udělam.jenom jednoduchej z piškotu a ze smetany a s ovocem.takže oslava bude v sobotu,s dvěma dorty přijdou k nám ještě 4 děti,kamarádi Dády a i Sebánka.a možná ještě ze sousedství další dvě děti.z toho jeden chlapeček co měl 2 roky v září,tak aspoň jedno děcko co je jako Sebík malinkej.co prckové dostali nebo dostanou??my malýmu dáme velikou knihu co jsou v ní malinký knížky.a od babiček lego,lego,lego...hrozně ho teď baví.jo a od sousedky sebánek dostal(už)nový holinky.on v nich strašně rád chodí![]() no a mě to nedá,musím se pochlubit....seba je bez plín.kompletně i v noci.budil se suchej asi 2 týdny,tak sem ho nechala bez a zatím už asi měsíc bez nehody.ráno se vzbudí a utíká na nočník ,sám, a mě nechá spát. .jinak přes den si říká a několikrát se šel sám beze slova posadit na nočník,ale jak teď nosí punčochy,tak ty si stáhne,ale na slipy zapomene,tak seděl ve slipech a čural do nich![]() .jsem se tomu musela smát,prďola malej.jo a myslim že Mirka tu psala,že má Mišák rád panenky,my taky .už máme 3 miminka.jedno ještě po mě a dvě dostal od kamarádky.spí s nima,se všema,občas si vezme do postele kousky lega a k tomu svýho mazlíka plyšovou opici.ještě že je malej a má velkou postel,jinak by se tam už nevešel. akorát tatínek je proti panenkám.tak jsem mu říkala ať ho nechá,že aspoň nebude jako on,co neví co s miminkem .já bych mu klidně sehnala i kočárek,ale mám zákaz,tak si ho aspoň pujčuje jinde.tak se omlouvám za román.ahoj |
| Valsi | 82350 |
|
|
17.11.2009 18:50:50
Ahoj holky,
tak uz mame dneska taky po oslave. Od babicky a dedy dostala mala panenku s vybavenim (nocnik,plinku,dudlik pribor...) a od nas hromadu knizek a tri male natahovaci hracky do vany. Protoze mala nemuze nic v cem jsou cerstva vajicka tak jsem "dort" vyresila koupenym korpusem na ktery jsem udelala pudink s ovocem a zele Nez jsem ho zalila tim zele tak vypadal docela pekne ale pak se to moc nepovedlo Prikladam fotku aby jste videly, ze to neni zadna slava ale radost to udelalo )))![]() ![]() |
|
|
17.11.2009 12:16:31
Astruš, taky hezky oslavte a ukažte se
![]() |
| ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 | 39918 |
|
|
17.11.2009 11:00:01
Přicházím popřát Danielce malé včelce k narozeninkám!!! vše nej nej, hlavně zdravíčko,prima rodiče a úžasného sourozenečka co za pár chvil vykoukne!
![]() ![]() KRÁSNÉ NAROZENINY!!Včelko ještě jednou díky za uvolnění pokoje ![]() PŘED 2 ROKY![]() Držím palečky, ať je vše tak jak má být ![]() HODNĚ ŠTĚSTÍ!!![]() Zase někdy ahoj-listopadka A. Všem ostatním přejeme,krásný, pohodový život s drahouškama! ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
17.11.2009 9:54:11
Přidávám se s velkou gratulkou!!!!
![]() Ať se Adámkovi daří a nic mu neschází ![]() Oslavencům přejeme další rok plný legrace a her a zdraví ![]() ![]() ![]() My už jsme se rozhodli pro druhé a pracujeme na tom.Jen mnou zmítají takové ty myšlenky-zvládnu to?jak to veme Adélka? a přitom se už těším až zase budu mít bříško.Tak ono to nějak dopadne ![]() Mějte se hezky...... |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
17.11.2009 7:44:52
Holky děkujeme moc.malej je docela hodnej.v noci se budí až po 4 hod. a přes den po 3 hod.byli jsme včera v poradně a za 2 dny jsme přibrali 240g což si myslím že je super!pěkně papá.Včelko at tě to taky uběhne a at máš krásné a zdravé miminko.
![]() |
|
|
16.11.2009 22:15:02
Fůůj, mám tam chybu-S BABI
|
|
|
16.11.2009 22:13:25
Tak hezky oslavte
. Já musím vložit dortík. Mně se líbil, tak snad se mi povedl. Škoda, že neumím vložit klip. Natáčela jsem sfoukávání svíček a byla sranda. Z babi se převrátila židle, tak to máme zdokumentovaný . |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
16.11.2009 22:13:09
Jé, Koblajs, máš to za sebou! To letí! Adámkovi přeju krásný život! A Vítečkovi prima bráchu.
My až za 6 týdnů. Zrovna peču Dani čokoládovýho dortíka na zítra. Všem oslavenečkům krásné narozeniny přeju! A my si to taky užijme, vždyť jsme se přeci jen před těma 2 roky pěkně nadřely ~; než je přivedly na svět. Já, ač těhule, popíjím červené ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.