| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
16.11.2009 13:39:04
koblajs,
GRATULACE velikááááááááááááá ![]() jinak my slavíme tuto sobotu (2) i s dědou (60) ![]() |
| HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 | 89683 |
|
|
15.11.2009 21:05:10
TAK TĚ TADY PĚKNĚ VÍTÁME A PŘEJEME TI JEN TO DOBRÉ!
A MAMINCE HODNĚ SÍLY! A NA VÍTEČKA BYCHOM ZAPOMĚLI-BUĎ VELKÝ BRÁŠKA ! ![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
15.11.2009 20:16:51
Jasně Valši budu informovat.zatím je to takové chaotické ale snad až si uděláme nějaký režim tak to bude lepší.
![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
15.11.2009 19:06:07
Koblajs, gratuluju k miminku
![]() . Hezky si prďouska užívej. |
| Valsi | 82350 |
|
|
15.11.2009 17:57:09
ahoj Koblajs,
tak gratuluju ....pekne to mas nacasovane ze obe deti mas ve stejne rocni obdobi (kvuli zdedenemu obleceni a tak) ![]() Tak prosim davej o sobe obcas vedet at mam informace jak se to zvlada...at vim co me ceka kdyby nahodou u nas taky doslo na druhe ![]() ![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
15.11.2009 12:24:57
Ahojte holky.nebyla jsem tu dlouho.nebylo moc času.ale chci vám oznámit že se 9.11.narodil Adámek a měřil 51cm a vážil 3150g.porod byl rychlý ale za to intenzivní,ale oba dva jsme vpořádku.jinak oslavu Vítečka jsme moc neměli jelikož jsem měla před porodem.ale určitě jí budeme dělat a pak dám foto.jinak až se dostanu z toho všeho tak se určo ozvu.tak se tu mějte.
|
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
7.11.2009 11:33:33
ahojte všichni,
moc ráda bych všem listopadovým dětičkám popřála VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninkám, pěkně to oslavte a nezapomeňte se pochlubit fotečkou s dortem;-) my budeme slavit později, ale určitě pak napíšu ![]() |
|
|
4.11.2009 9:24:48
Ahojky, tak se jdu pochlubit
![]() . Už mám nové auto!!! Sice na něm ještě taťka musí něco udělat, ale už je doma-jupííí. Pořád jsme pokukovali po něčem malém pro mě, že to stačí a nakonec jsme z toho vybírání koupili Škodu Octavii combi ![]() . Opravdu malinké autíčko ![]() . To se musím smát. Ale je to naše společné auto, protože jsme nakonec usoudili, že dvě nepotřebujeme, protože taťka jezdí do práce služebním a to rodinné bychom užili jen tak o víkendu na výlety a na dovču a to se nevyplatí platit kvůli tomu povinný ručení a aby tady stálo. Takže máme jen jedno. Je napsané na mě ![]() , tak mám radost. Je to vlastně úplně jedno, na koho je napsané, všechny věci jsou prostě NAŠE, ale udělalo mi to radost, když mi taťka přede mě položil klíče a všechny smlouvy a pojistky s mým jménem-tralala.. . Nejvíc ho i užiju s dětma. Včera ho přivezl a chodil tu a ze srandy říkal, že doufá, že ho nechám někdy svést ![]() . Je krásná-černá. ![]() ![]() ![]() No a včera jsem byla znova u dr., protože Mišulka se nezlepšoval, tak dostal jiný ATB, ještě jedny léky mu změnila, zjistila, že má exém, takže něco na to, rentgen plic (všechno v pořádku), kašle totiž ukrutně a možná půjdem na alergo, až se vymarodí pořádně. Dneska vypadá líp . Předtím měl ATB, co mu vůbec nepomáhala, takže pět dní zbytečnýho užívání penicilinu. Teď má Klacid, ten měl i loni a dostal se z toho. Tak držte palce, tomu našemu malému oslavenci, ať je brzy dobrej. Dortík budem dělat, až mu bude úplně dobře, aby si oslavičku užil. Chtěla jsem s nima jít dneska do haly, aby to měl jako k narozkám, že by se vycachtali, ale musí to počkat. Hlavně, ať už je zdravej, protože to, co do něj dávám všechno za léky, to je děs. Já jsem si to všechno vyfotila a zkusím vám sem dát foto, co jsem koupila teď, co marodí. Zatím nás to stálo 700,-Kč a to ještě půjdu pro jeden Klacid za 97,-. Jak to dělaj maminky, které na to nemají? Dostávají léky pro děti zadarmo? Třeba moje mamka musí s bráchou žít za tyhle peníze skoro týden. Ale mamka ani brácha skoro nemarodí. Fakt nevím, jak to můžou dělat maminky, které na to nemají? To těm dětem nekupují ty léky? |
| HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 | 89683 |
|
|
3.11.2009 12:59:06
HOLKY TAK SI PĚKNĚ ZAVZPOMÍNÁME A PŘIPRAVTE TY NEJJJ OSLAVY!!
ZDRAVÍME I VŠE TĚHULKY A NEMOCNÉ DĚTIČKY! ODPO JDEME VYBRAT PROKŮPKOVI DÁREČKY,URČITĚ NĚJAKÉ AUTO,POČITADLO:))A SNAD NÁS TAM JEŠTĚ NĚCO OKOUZLÍ! MĚJTE SE A PIŠTE! |
|
|
2.11.2009 21:40:58
Ahojky, tak je to právě dva roky, co jsem se modlila, abych dneska neporodila
. Na dušičky . Jsem se pořád ujišťovala, že na dušičky se nerodí ![]() . Za dva dny budou tomu našemu cvrčkovi dva roky . Chudínek je nemocnej. Bere antibiotika a ještě pár věcí k tomu. Už jsme byli u dr. v pátek a pořád je špatnej. V noci se budí, musím dávat Nurofen, má teploty . Dneska večer vypadal tak dobře a pak spadl na hlavu, sedl si na kraj sedačky a přímo na hlavu po zádech. V tu chvíli hned vařící, plakal, spocenej. Jsem z toho špatná . Pořád ho chodím kontrolovat. Už ať je zdravej. V pátek jdeme na kontrolu, ale zatím mi přijde, že to nějak trvá, že ty antibiotika nezabíraj . No uvidíme. Takže jsme pořád doma a už je to dlouhý. Ale to je jedno, hlavně, už ať je v pořádku. A jak se máte vy? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.