| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1429  [Dalších 1149 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
27.10.2009 21:14:49
Kolbino, já budu dělat dorta taky doma. Udělám nějakej čokoládovej a posypu ho hodně gumovejma medvídkama a lentilkama a těma hovínkama barevnejma na dorty. Myslím, že to Mišák nejvíc ocení, že tam bude "bombóóó" :-). Ale třeba teď koukám na jedlé papíry na dorty. To bych chtěla udělat v létě Lukajdovi. Tady je ukázka, je to krásný

http://www.ukocicek.cz/katalog.php?typ=549&kategorie=61039

Mají jich tam víc, ne jen Medvídka Pů. Teď zjišťuju, kde se to dá sehnat nejlevněji.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
26.10.2009 23:59:00
Zdravím po delší době:-)
je to fajn, číst tu jaké dělají děti pokroky a co je u vás nového atd...
My jsme začali chodit do mateřského centra, kde máme 2krát týdně cvičení. Je to tam super, malý si to tam oblíbil.
Jinak lezou nám dolní trojky, horní už konečně máme venku. Pomáhá nám Kamistad gel.
Ondrášek se teď rozpovídal. Umí pojmenovat všechny členy rodiny už i jmény. Říká babi Ela, děda Pepa, teta Ola atd... umí se představit jako Ondra a teď ho pomalu učím ukazovat 2 prstíčky, jakože bude mít 2 roky. Hodně toho opakuje,, musíme dávat pozor na pusu.
Dneska mě překvapil. Ráno jsem mu dělala bílou kávu a vždycky trochu jednu třetinu zaliju vodou a zbytek mlékem a on se podíval do hrnku kde ještě nebylo mléko a řekl mi MLÉKO jakože tam patří:-)
Je to super tento věk, jak jsou ti prckové všímaví.
Včelko taky gratuluju k holčičce. Já bych dala asi Karolínku;-)

Kolbina 51833
26.10.2009 16:18:43
Ahoj vsem,
prosim o radu/recept na narozeninovy dort. Syn ma zacatkem listopadu 2.roky a chtela bych udelat (stejne jako k 1.narozeninam) dort domaci, ne kupovany. Jenom nemam zadnou inspiraci.
Diky vsem za tipy a pripadne fotografie.

25.10.2009 16:56:18
Jak tu píšete o zubech, tak jsem si vzpomněla, že jsem vám chtěla napsat, že už se Mišulovi klubou pětky. Nahoře je má už celý vylezlý, jen ne tak dlouhý, jak budou ~t~. Jako že ty plošky už jsou venku, ale ještě poporostou. Před čtyřma dněma ještě neměl pětky dole a teď se mi ho nechce znásilňovat ~t~, abych se koukla. Hrajou s taťkou fotbálek. Mišák drží svoje "mimi" za nohu (nosí s sebou jako miláčka všude panenku) a sedí taťkovi na klíně a Luky hraje. Musím říct, že jsme poprvý v životě narazili na draka, kterej nám lítá. Tak chodíme pouštět na pole. Pouští ho i Luky i Mišák. Teď až bude svátek, tak jedeme s kamarádkou (má tři děti) do Phy na courandu. V Lidlu prodávaj lístky na ten den a jeden stojí 149,-Kč a je to i zpáteční kámkoli po ČR, tak jedem do Phy "mašinkou". Jsem zvědavá na Mišulu. Kluci se hrozně těšej. No jinak se máme dobře, já si nemůžu kluky vynachválit. Jako zloběj, ale mně už vyhovuje tenhle věk, že už to nejsou mimina, ale to už jsem tu říkala víckrát. Zlatý vztekání, oproti řevu miminka ~t~. Jak jste na tom vy? Taky zvládáte tohle období lépe? Kluci si pěkně hrajou, povídáme si, čteme knížky a už jsou parťáci. Tak doufám, že mám do puberty pokoj ~t~~t~. Ahoooooj
brabenec+Adélka 72965
22.10.2009 19:49:26
Jééé,tak to jsem ráda,že to nemáme sami~:-D
U nás je taky hlavní věta KDE JE?Kde je táta?V práci.Kde je?V práci.Kde je táta?Opakovat 10krát.Pak kde je pán?(potkali jsme ho venku-cizího pána).Doma.Kde je?Opakovat 10krát.ááááááááááááááááááááááááááááááááá.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
21.10.2009 21:55:06
Tak my jsme furt marodní,teda jen smrkáme a kašlem,ale už je to ubíjející a Tomášek si nechce nechat kapat do nosu a odsáváme s velkým křikem...strašně ho tím zdržuju od hraní...začal ted strašně moc kreslit teda dělat písi,písi...jak říká...s tím mluvením je to u nás stejné...všechny teda ted krásně zdraví dobrý den,ale jinak má slova tak zkomolené že někdy se i zaseknu co říká a nechce moc říkat názvy,pořád jen říká co co dělá jako auto,řekne brm,brm,vláček hu,slon hu,ale sebe oslovuje Tom....já nepoužívá vůbec......barvy jsou všechny modrá...a nejčastější otázka která ho moc baví je Kde je......babi,děda,mami,Tom...atd..vezme si knížku co jsem nechala udělat s fotkama a říká kdo tam je a pak je Kde je?
K té posteli...my ji kupovali ve Zlíně v nějakém nábýtku je to postel z masivu a taky se mi zdá že se na ní dá dokoupit ten nástavec na druhou postel,madraci jsme vzali taky od nich,nějak středně drahou..už nevím přesně.Mě se třeba líbí jméno Terezka a napsanou jsem měla Aničku,ale to chtěl můj!~t~
Jinak nám asi taky ted lezou zuby,míslým že vrchní trojky obě,tak dneska jak byl malý protivný,tak jsem mu dala i Panadol sirup......jinak má ted období že vůbec nechce ven,jestli je to tou zimou nebo tím že si fakt doma sám vyhraje a čučí na pohádky nevím,hlavně obléct ho je kumšt,teda pokud nejdem zrovna k babičce...no a kočárek nepoužíváme už vůbec,právě jsem přemýšlela že ho dám už do sklepa,že tady jen zavazí.
Jdu si zapálit a spát,zítra do cvičení večer a víkend škola...to zas bude.Mějte se..páááááá~x~ ~:-D
20.10.2009 9:33:42
Tak možná ta lampička zatím nebude nutná. Luky si dneska na záchod svítil medvídkem a pak s ním i přišel ~R^. Je to kamarád, takže se s ním nebojí a neutíká celej vystrašenej k nám do postele ~R^~s~~s~
19.10.2009 20:53:32
Jojo, drahý jsou :-(. My se půjdem kouknout sem do Elektro Hájek a uvidíme. Ale tenkrát jsme tam sháněli lustr do pokojíku a měl to taky drahý :-(. No uvidíme. Dneska jsme dali Lukáškovi do svítícího medvídka baterky, tak se snad už tak bát nebude. Jo a ta školka v přírodě stojí tak stejně jako u nás. To bude všechno stejný. A octávka nebude, prej je to rozmlácený víc, než to vypadá na fotce. Sice za ní chce 55 000,-Kč, ale dalo by se do ní tolik peněz, že se to nevyplatí. Takže budu jezdit zatím tím mým žroutem :-).
daniela Králová 82794
19.10.2009 13:41:23
to je pěkný jak je z tebe nadšená řidička~:-D...

ty lampičky jsou teda krásný,je drobet dražší než bych za lampičku chtěla dát.~y~ae myslim že i mejm klukum by se dost líbili.
19.10.2009 10:53:34
http://www.kouzelne-hracky.cz/lampicky/
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1429  [Dalších 1149 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.