| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1429  [Dalších 1139 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
19.10.2009 10:52:33
Jo a ještě je dobrý, že bychom pro tu Octávku jeli do vesničky v jižních Čechách, kam jezdíme na dovolenou za těma známejma. No to je úplně super. Máme je moc rádi, tak bychom tam mohli přespat a pokecat. Koukali jsme jak blázni, že ten servis je pár metrů od toho, kam jezdíme. Tak papa
19.10.2009 10:48:12
Včelko, gratuluji k holčičce ~s~. Až půjdeš rodit, nech chlapa doma a nahlaš si to "svoje" jméno a je to ~t~~t~. Jsem potvora :-).
Dani, Mišák si říká taky "já". Na Lukyho volá "Uky, Uky" ~s~~s~. Je to krásný. A taky nic moc nemluví. Teď začal dělat to, že se ptá: "Půjdeme tam?" Já řeknu, že jo a on ukáže jinam a já že ne a tak to pořád střídá a já "ne" a "jo" a on se tomu směje. Dneska ukazoval na cizí auto, když jsme vylezli ze školky a říká: "moje?" a já ne. A on na naše a "moje?" a já jo a tak to pořád střídá a tlemí se. Dělá to teď pořád.
Včera jsme byli kupovat s Lukajdou dárek k svátku :-). No mně se hned zalíbil takovej ten fotbálek, jak ho mají po hospodách. Jak se to ovládá těma tyčema a na každý tyči jsou tak tři fotbalisti. Tak jsem začala do Lukyho hučet, jak je to úžasnej dárek a on že ho nechce. Pak se začal líbit i taťkovi, tak jsme mu oba vysvětlovali, že je moc fajn. A on furt že ne. No už jsme se s taťkou viděli, jak večer hrajem my :-). Tak jsme to tak objížděli a nakonec si vybral jako od nás auto na dálkový ovládání Ferrari a jako za korunky od babiček a tet ten fotbálek :-). Tak máme s taťkou radost :-). Ale i Luky má nakonec radost, jezdí jak blázen autem a hrajem, je nadšenej. Teď mu ještě musíme koupit lampičku do pokojíku, protože se začal bát, tak aby si mohl rozsvítit, když se v noci vzbudí. Nevím, jestli to pomůže, snad jo. No i kdyby ne, tak lampička je vždycky dobrá. Budí se k ránu, tak by to mohl s lampičkou dospat. Jinak chodí totiž k nám. Zkusím sem hodit odkaz, jaký lampičky se mi líběj. Jsou na zeď.
Jo a jinak jsme prodali to naše drahocený auto Opla Omegu a máme koruny a taťkovi se líbí jedna Octávka, ale je rozbouraná, tak by na tom musel dělat, ale hlavně prej žere hrozně málo oproti tomu autu, co s ním jezdím teď a ještě naftu, takže by to byla paráda. Ale teď je po bouračce, airbagy vylítlý, bouchlá zepředu i zezadu, tak by to chvilku trvalo, ale bylo by fajn jezdit za pár kaček. Jen bych se o ní bála, to teď o tu stařešinu se nebojím, už jsem nabrala trochu plot a sousedům jsem pořád hejbala popelnicí, když jsem couvala :-) a nedávám moc pozor, když couvám třeba do svahu, tak to neřeším a opřu se klidně zadkem do toho svahu :-). Tak s tímhle autem bych už nemohla, tak to nejsem moc nadšená :-). Ale jako do aut nebourám, to fakt do těch zrcátek koukám, když parkuju :-). Sousedi řekli, že jim je jedno, že jim vždycky otočím popelnici, že stejně není jejich, ale techn.služeb, tak to je fajn ~t~. Ale už jsem se naučíla zajíždět i bez jejich popelnice, tak taky dobrý. Ale je fakt, že tohle auto hrozně žere. Holky, jsem nadšená řidička ~t~ a celkem bych se tím chtěla živit po mateřský. Rozvážet pro nějakou firmu třeba po Čechách. Bylo by to fajn. Tak se mějte, jsem se zase vykecala, tak máte co číst ~t~~t~~t~
daniela Králová 82794
19.10.2009 9:57:32
už na to kašlu ja to neumim sem dát.tím se omlouvam.papa
daniela Králová 82794
19.10.2009 9:56:02
tak taky nichttp:
//www.net-nabytek.cz/default.aspx?intLang=0
daniela Králová 82794
19.10.2009 9:52:26
hmm tak tzo na tu postel se nezobrazí tak zkusim jinak.www.net-nábytek.cz
daniela Králová 82794
19.10.2009 9:50:38
ahoj

tak gratluju k holčince.a jméno vymyslíte neboj~;)mě by se líbila třeba Leonka.
jinam my mame jenom palandu bez spodku,jelikož spodek mame.je to tahle http://www.net-nabytek.cz/produkt/202_patrova-postel-aja-v--vysoka-vyvysena-postel.aspx.
ale na tech strankách si určitě vyberete,mají i takový rozdělávací na dvě postele.no a matraci jsme koupili taky tam.sice dražší ale zase kvalitní a bude jí mít dlouho.

s tím papkáním to máme stejně.mame malý kovový příbory a těma jedí oba kluci,teda Seba jen vidličkou nebo lžící a pomáhat to neexistuje!!všechno je JÁ.sám neřiká.mam dojem,že on totiž neřika vubec s,c,š,č,ž.když je nějaký slovo kde ty písmenka jsou,tak ho řekne ale dá tam jiný písmeno.třeba místo tučňák-tukák,žába-ďába,koš-ko,flaška-flafka...ale asi to nem chci moc brzo,aby to řikal.~d~

holky říkají si vaše děti jménem??Sebanek ne.on si říká JÁ.a když se ho zeptam jak se jmenuje tak mi řekne paní,nebo kluk a řehtá se u toho, a ted začal řikat že je Tomík..to teda nevim kde vzal,nikdo okolo nás se Tomík nejmenuje~d~možná to má z prasátka Pepiny.~t~~t~
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
18.10.2009 22:25:15
ahojte!
buďte všichni zdrávi!

nevim, jestli už jsem vám psala, budu mít druhou holčičku ~s~.
Teď vymýšlíme jméno a snad se ani nedohodnem ~o~

Přemýšlíme o koupi velký postele. Nechám se ráda inspirovat a poradit si.
Danuš, koukla bych na tu palandu na internetu, od jakýho je výrobce? Zatím bysme jí teda používali rozloženou, ale pak se bude v pokojíčku každý místo hodit. Nebo bych brala nějakou samostatnou dřevěnou, se zábranou.
Gábi, tys nám tu ukazovala fotku, jakou má Tomík krásnou postýlku. Moc se mi líbilo, jak jsi mu to tam vyzdobila, vypadalo to tak útulně, rovnou skočit do peřin. Povlečení se mi moc líbilo. Co to bylo za výrobce? A jak vlastně s matrací? Kdopak poradí?
To bude asi od nás jeden z dárků - hodně praktickej, taky přemejšlim, co jinýho, aby to nebyly zase nějaký blbovinky, co jich je tu po bytě až až.
A příbor kovovej - líbí se mi od Tescomi - pro děti. Dani používá jen jednu vidličku - ta je ještě, když já byla malá a pak velkej příbor nebo plastový. Papká už hezky sama, snaží se, nabírá si to teda i rukou na lžíci, ale jak jí chci pomoci, tak hlásí SSAAAMMMAAAA ~l~.
Taťka hlásí, ještě se naučit sama si zavazovat tkaničky a může jít do školky. Samozřejmě přehání!
daniela Králová 82794
17.10.2009 12:43:18
ahojda

platili jme 2100 kč za týden.se vším všudy,takže jídlo,ubytování,doprava.

no my taky kočárem jezdíme,tam kde je to daleko.třeba do města pěšky by jsme místo normálních 15 minut šli asi 4 hodky~t~.ne že by to nedošel,ale zkoumali by jsme každej papír,šutr,vajgl....ale když jdeme jen kousek o sámošky jdeme pěšky.

my jdeme odpol.až se prcek vychrupne vedle k sousedum.kluk měl 6 let,tak bude dort,chlebíčky,víno.....~v~~w~~x~

paa
16.10.2009 21:38:31
Tak to je fajn, že je malá zdravá ~s~.
Dani, to jsem zvědavá, jestli pošlem toho našeho prďolu, jak se mu to bude líbit. Kolik jste platili?
Jsem sama doma, tak si jdu pustit nějakej českej film Gympl a pak chrnět. Zítra přijdou přát Lukáškovi k svátku. Sice ho má až v neděli, ale oslavička bude zítra. Tak upéct buchtu, udělat občerstvení a tak, ať si to užije :-). Už se těším na narozky, až budou kluci mít. Zkusím péct nějaké pořádné dorty. Teda nic těžkýho, ale aby se to klukům líbilo. Takže Léňo, Ty jsi tu pár měsíců zpátky hořekovala, že nikdo nějak nejásá z vaší rodiny nad Tvýma dortama. Tak mi pak budeš dávat recepty :-).
Jo a někdo se ptal na kočárky, jak jezdíme. Tak nějak jak kdy. Já teď dost to auto, ale když ne auto, tak zase jezdíme. Pěšky to bylo na palici. Mišulu zajímal každej kamínek a kytička a vždycky na to není čas. Tak prostě někdy pěšky, někdy kočár. Papa
daniela Králová 82794
16.10.2009 20:30:49
ahojte

Valsi,tak to je dobře že je malá zdravá.

Mirko.Sebánek už na tom očko byl je to asi 14 dní nebo 3 týdny.ale taky jen náhodou.byly jsme s Dádou že má hnusnou zelenou smrdutou nudli u dr. ta si rovnou objednala malýho na očko.řikala že mají vždycky jen jedno balení,to je na 10 dávek a aby to nevyhodili,naobjednaj si tak přesnej počet dětí,který ho mají dostat.~2~

no my se před pul hodinkou vrátili z bazénu,děti si to užili,ale teda jen jsme došli,rychle najíst napít a do postele.Sebánek byl hotovej a už spí.zato Dáda furt mluví a mluví....musí mi to všechno za ten týden povykládat.~t~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1429  [Dalších 1139 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.