Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Valsi | 82350 |
|
|
16.10.2009 17:57:23
Ahoj holky,
tak dneska jsme byly rano u doktorky a mala ma moč i krev v poradku ..takze je zdrava tak nevim Dr. rikala ze to muze byt nejaka ta rychla viroza nebo zuby ![]() Jinak pak jsem bezela jeste se sebou k zubari ..nebyla to zadna hruza ale mam depku z toho jak mi ty zuby jdou do haje a pokazdy mi nekde nejakej kus odpadne ![]() ![]() A na preockovani jsme byly 1.zari (prvni davku mela mala koncem unora).....kdyz ted koukam do toho ockovaciho prukazu tak uz toho ma pichnuto hromadu...porad doufam ze je to pro ty nase drobecky to nejlepsi ![]() A k tomu pocasi ja teda nejasam....ja rada teplicko ![]() ![]() ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
16.10.2009 14:22:49
Teda na tom přeočkování byl Mišák
![]() ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
16.10.2009 14:20:56
Ahojky.
Valsi, brzy se vylečte. Luky dneska nebyl ve školce, včera mi učitelka říkala, že dost kašle, tak ať kapičky, nebo dr. Tak jsem jí řekla, že s ním dneska půjdu k dr., ať ho omluví. Nakonec jsem nešla, nasadila jsem Stoptusin a až se začnou uvolňovat hleny a místo toho suchého bude mít zahleněnej, tak dám Mucosolvan. Všechno doma máme . Tak snad bude moci v pondělí do školky. Mají zrovna v pondělí keramiku a on jí miluje. Už se těším, až bude nosit výrobky. Už prej dělali ježečka na talířku a teď strom a na něm jablíčka a kocoura, jak na ta jablíčka leze. Budeme to tu mít vyzdobený . Takže mi ani neva, že je ošklivo, alespoň nás to netáhne tolik ven a může se vyléčit. Teda mě to ven láká, já to prostě miluju. Loni jsem si koupila nepromokavou bundu. Sice jsem do ní investovala nějakou korunu, ale můžu jí nosit celej rok. Je totiž slabá a není v ní vedro, ale v zimě v ní není zima. Takže jsem jí nosila i když v létě lilo, jak byly ty povodně, tak jako pršiplášť . Nosím jí teď na podzim a v zimě můžu bejt venku jak dlouho chci a je mi krásně teplíčko. No takže mě to hrozně láká, venku prší, já nazuju nepromokavý boty, bundu a procházím se-jéééééééé . Venku není moc lidí, hezky se mi dejchá. Super ![]() .Včera jsem byla na přeočkování "spalničky, neštovice, příušnice". Holky, byly jste na tom s dětma? Mišák tu první vakcínu dostal v 15.měsících a měla jsem si volat teď v září na přeočkování a dr. mi do tlf řekla, že nejsou celostátně vakcíny, že se přeočkovávat zatím nebude a ať si zavolám koncem září. No tak jsem tam šla nějak začátkem října pro recept na Natrium fluoratum na zoubky a zeptala jsem se a sestřička říkala, že dostali 10vakcín a že jsem se zrovna trefila, tak nás hned pozvali na zítřek. Jak jsou na tom u vás dětští doktoři? Mají tuhle vakcínu? No a teď jsem si uvědomila, že jsem to sem mohla napsat Dani, ať si tam skočíš. Tak to se omlouvám, to jsem si vůbec neuvědomila. Nebo taky se na vás dostalo? Lucinko, to musí bejt hrozný bez tepla. Já si pamatuju, když měnily plyn, to jsem bydlela ještě u našich a chodila snad na základku. Nebo na střední. A my měli doma vafky na plyn, takže zima, sporák na plyn, takže žádný vaření a karmu na plyn, takže žádná teplá voda. Bylo to hrozný. A dělali to-jak jinak-v zimě. Tak ať je všem, co je něco bolí, brzy dobře a co mají zimu, tak teplíčko . Mějte se |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
16.10.2009 13:39:05
ahojky
tak to je síla teda.já to viděla v telce a tak...ale tady u nás v Děčíně je prostě jenom mokro a prší a je zima.jinak nic jinýho.tak ať vám honem začnou topit.je to děs když neni teplo a teplá voda.držte se. Valsi co u dr.?jak jste dopadli? brabenec je to blbý se zubama.měla jsem v puse taky něco takovýho a bylo to asi na 3 týdny.odvrtat,nechat otevřený,zadělat arsenikem na vatě,znovu vyndat a pak zaplombovat.no ted mam tu plombu vypadlou ale nebolí to vubec,tak nikam nejdu. ![]() jo a dneska se mi vrátil Dáda.je nadšenej moc se mu tam líbilo a na jaře jede znova řikal.má medaili ze dřeva,plyšáka od Mikuláše(jo,když sněží musí chodit Mikuláš) a nemá kalhoty má je kluk z jejich pokoje.tak snad je doma najdou a přinesou v pondělí do školky.jinak přivezl všechno a hlavně se VRÁTIL![]() ![]() .no a my před 14 dny objednali tu palandu,tedy jen horní,a včera jí přivezli.takže měl příjezd s překvapením.![]() ![]() je z toho uplně odvázanej.papa |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
16.10.2009 11:49:52
Ahojte holky, zdravím ze Vsetínska, tady je kalamitní stav. Už druhý den jsme bez tepla a teplé vody. Předevčírem jsme byli i bez proudu. Všude plno sněhu. Mazec!!! Naštěstí proud už jde tak si topíme elektrikou, ale stejně je to boj, zadek umývám malému v ledové vodě. A teď dostal rýmu bobek a to byl v noci přioblečený. Tak snad už se to tu dá brzy všechno dohromady a hlavně ať už se oteplí a ten sníh sleze, ještě ho přece tak brzy nechceme...
|
| Valsi | 82350 |
|
|
15.10.2009 13:41:40
Ahoj holky,
taky jsme nemocne...mala ma uz 2.den horecku a zda se mi ze ma jednu tvar a ucho cervene (tak snad je to od zubu..kdyz nema zadne jine priznaky).No zitra rano s ni jdu radeji k doktorce. Me bylo asi pred 2dny strasne blbe...bolel me celej clovek a pak jsem zvracela...ted uz jsem ok jen slaba. |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
15.10.2009 10:11:04
sněží,fučí vítr jak blázen.......
![]() ![]() ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
14.10.2009 18:59:36
Ahojky,
zima je tedy šílená ,ale snad příští týden to má být lepší.Adélka má k tomu rýmu,takže jsme zalezlé doma a to je děs...Na dnešek jsem skoro nespala,bolel mě zub,takže ráno jsem byla totálně hotová,protože mi ani brufen nezabíral a zubařka mi řekla,že tam mám zánět a nechala mi to otevřený a v pátek,pokud to bude O.K. tam jdu zase.To se vždycky nakupí...nejdřív jsem byla nachcípaná,když jsem se z toho jakžtakž dostala,tak Áďule rýmu,teď ten blboun zub.Ach jo ![]() No ale zase když to není nic horšího si říkám,že to nějak zvládneme.Ale je to na hlavu.Člověk nemá na nic náladu ani chuť. Tak snad bude líp ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
14.10.2009 12:42:07
Ahojky holky...dlouho jsem tu nebyla nějak nestíhám....my chceme asi k Vánocům koupit také to odrážedlo kolo a nějaké lego duplo...jinak co u nás nového...začali jsme chodit zase do plavání a do berušky,to je takový kroužek,trvá dvě hodiny a cvičí se tam,zpívá,dělají se tam různé věci na rozvíjení jemné motoriky a tak různě,taky už tam chodí hodně děti bez plinek,ale u nás zatím nic...Tomášek když to chytnu tak se bez problému vyčurá i vykaká,ale neřekne si vůbec.Trochu víc se mi rozkecal,třeba začal ted sám od sebe zdravit Dobrý den...zní to legračně...pomalu ho ted budu učit jíst sám,dneska jogurt,ale lépe mu to šlo levou,tak uvidíme,ale jinak to měl všude.....v sobotu jsem byla u Leni po škole a Kačenka je tak šikovná a hodná holčička.....pá všem a ať není taková kosa,to je hnus.už jsu zas nemocná
![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
12.10.2009 13:24:22
no u nás jeli jen předškoláci.ach jo,už tam jsou.večer budu mít cukání tam zavolat.ale jo,určitě je to dobrý pro ty děti.už jsou přece velký i když jsou malý.rozhodně je lepší,když jede s dětma a učitelkama co zná,než kdyby jel na tábor kde nezná nikoho...a myslim že když to zvládne v pohodě, stoupne mu o 100% sebevědomí. ha vzbudil se prcek a chce čurat,pa
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.