Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
12.10.2009 10:01:15
Dani, taky naše školka má v plánu školky v přírodě. Uvidím, uvidím
. Úplně se mi svírá , když čtu, jak o tom píšeš. Ale určitě to těm dětem dává něco dobrého . Mějte se |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
12.10.2009 9:12:49
ahojte.
tak to se teda má ta kamarádka ![]() .no já bych dětičky tak po sobě nechtěla,ale když to příroda zařídí....![]() k těm palandám.taky jsme mysleli že pořídíme takovou co se pak muže rozdělat na dvě postele,ale máme už Dády postel a nevime kam s ní.a vyhazovat se nám nechce,je dobrá s úložákem,nepoškozená.takže jí šoupnem pod tu horní co jsme objednali.a spát na ní bude Sebík a nahoře Dáda.ten už je velkej. no a právě před hodinou nám Dáda odjel do školky v přírodě .smál se a mával a vypadal spokojeně.tak snad to zvládne.a já taky.přijede v pátek na oběd.holky já bez něj ještě nikdy nebyla tak dlouho.max.2 dny a to byl kousek ode mě u babičky.jeli do Doks k Mácháči.do sportovního centra.sice je hnusně,ale program mít budou.jenom teda čekam co večer.je to můj tulínek a večer se rád mazlí.(jinak mi ani pusu nedá).jo a Sebík ten jeho odjezd obrečel.chtěl takýýýý. |
|
|
11.10.2009 22:06:33
Ahojky, tak mi dneska porodila ta kamarádka, co má děti blízko u sebe. Takže se povedlo přesně 10,5měsíce od sebe. První mají světlovlasou holčičku podobnou tatínkovi a teď tmavovlasého chlapečka podobného mamince. Jéééééé
![]() ![]() ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
8.10.2009 8:32:17
ahoj Lenčo,
včera jsme byli na návštěvě u známých,mají 2letou holčičku a čekají druhé mimi a tak jim koupili právě dvoupatrovou postel s tím, že ze začátku tam bude spát ta starší sama a mimi v postýlce a pak půjde starší spinkat nahoru a mimi dolů ![]() Ale co je hlavní, z té dvoupatrové postele se dají udělat dvě. No úžasné, viděla jsem to poprvé a fakt mě to zaujalo;-) Jinak co se týká těch nočníků, tak jsem četla, že v dnešní době se to děti naučí v průměru před druhým rokem;-) Jo Mirko, auto je to nejlepší přibližovadlo. My bydlíme skoro v centru, tak s ním nevyjíždím často, ale když chci za město nebo do jiného města tak jedině autem;-) A hlavně na ty velké nákupy jednou za týden. Jinak ještě hodně používáme kočár. Co vy?? |
|
|
7.10.2009 21:59:46
Jo, klíííííd
))). Já ještě ani nočník nezkouším ). Ale fakt začnu, to jako joo. Ale dneska jsem si všimla ve sprcháči, že se Mišule zarazil a přestal blbnout a kouknul se na pindíka. Tak říkám: "Budeš čurat?" Řekl: "Jo" a začal. Tak to je fajn. Chvilku to ještě nechám a pak na to vlítnem . Tak uvidím. U Lukajdy jsme od prvního dne byli bez plíny. Ale každý dítě je jiný. Děkuju všem za gratulace k řidičáku. Je to parádní věc-takhle jezdit. Včera jsem byla s klukama v plavecké hale a vždycky to bylo na hrozně dlouho. Dostat se do školky, pak celkem přes celý město, přestupovat a pak zase všechno zpátky. Teď jsem všude za deset-patnáct minut. Parádní. Ale i jezdím autobusem a chodím pěšky. Abychom si zase všude nevozili zadek . |
| Lenčča | 67896 |
|
|
7.10.2009 9:53:28
Už jsem dlouho nepsala, nějak nestíhám. Nejdřív chci pogratulovat k řidičáku. Já jezdím už 10 let, ale s parkováním mám pořád problémy a taky se bojím jezdit přes Prahu. S plenkama to u nás vypadá pořád špatně, asi jsme nějaký opožděný. K narozeninám plánujeme asi nějakou kuchyňku. Chtěla bych spíše dřevěnou, protože ty plastové jsou většinou hrozně nízké a není v nich moc prostoru na nádobí. Ještě se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s palandou. Protože my plánujeme k ježíšku, ale klukovi je 4,5 roku a nevím, zda to ještě není brzy, aby spal nahoře. Bojím se aby nespadl. U těch postelí píšou většinou od 7 let. A Verunka také zatím spí v malé postýlce, tak to bude velká změna pro oba. Dneska jdeme do mateřského centra vyzkoušet aerobik pro nejmenší, tak jsem na to zvědavá, jak budeme spolupracovat. Zatím se mějte krásně.
|
|
|
6.10.2009 14:00:01
Tak to jsem ráda, že to malé tak jde;-)
Klidně to zkus venku bez plenky, bude bývat větší zima, tak zavčasu ať se to naučí. U chlapečků mi to přijde venku jednodušší, ale asi to je jen na zvyku. My doteď všude s sebou bereme náhradní převlečení, hlavně slipečky tak držím palečky )Jak se tu řešily ty nápady na dárek ke 2 roku, tak my určitě budeme malému pořizovat dětskou pilu a vrtačku a ještě asi nějaké to nářadí jako šroubováky, kladívko apod... V létě jsme mu koupili malou sekačku na trávu Vikinga a maximálně si s ní vyhrál, hlavně když viděl dědu nebo tatínka jak seká s tou opravdovou, tak rád napodoboval.A ještě něco na kreslení a tvoření přiměřeně k věku. |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
5.10.2009 16:48:40
Lucko tak děkuju za radu.
![]() Adélka si už říká,že chce čůrat i dělat bobek ![]() .Bylo pár pročůraných tepláčků a i teď se občas stane "nehoda" třeba když je zabraná do hraní,ale jinak si už uvědomuje,o co jde.Tak jsem ráda.Sice jsem to ještě nevyzkoušela ven,to se mi nějak nechce v tý zimě.Ale možná když se budeme zdržovat někde blízko domova,tak bych to mohla risknout.Protože když jsme venku,tak se zastaví a že chce čůrat a to je pak vidět,že jí to už přijde divný do plínky.ale taky to neřekne vždycky.Tak už normálně plínku má jen ven a na spaní.Paráda.. ![]() ![]() |
|
|
4.10.2009 17:20:23
ahojte holky,
taky gratuluju k řidičáku;-) mám takový zlepšovák, Valsi ty jsi tu psala, že ti malá v autosedačce neposedí... my jsme vyndali opěrku hlavy u spolujezdce (Ondrášek má sedačku vzadu vpravo)a sedák trošku položili, takže malý se dívá hezky dopředu a vidí i na semafory, ty on zbožňuje a hlavně vidí dobře po směru jízdy, je moc spokojený. Hlavně když s ním jedu sama je to fajn, že má rozhled a je klid. Už máte všichni špičáky??? Nám teprve rostou... takže žádné klidné noci:-( Jinak plenky máme na noc a na odpolední spinkání ) A TV nás baví jen ráno u mlíčka, pak už ne... taky hodně čteme a prohlížíme obrázky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.