| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1429  [Dalších 1119 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
12.10.2009 10:01:15
Dani, taky naše školka má v plánu školky v přírodě. Uvidím, uvidím :-). Úplně se mi svírá ~s~, když čtu, jak o tom píšeš. Ale určitě to těm dětem dává něco dobrého :-). Mějte se
daniela Králová 82794
12.10.2009 9:12:49
ahojte.
tak to se teda má ta kamarádka~s~~s~.no já bych dětičky tak po sobě nechtěla,ale když to příroda zařídí....~x~

k těm palandám.taky jsme mysleli že pořídíme takovou co se pak muže rozdělat na dvě postele,ale máme už Dády postel a nevime kam s ní.a vyhazovat se nám nechce,je dobrá s úložákem,nepoškozená.takže jí šoupnem pod tu horní co jsme objednali.a spát na ní bude Sebík a nahoře Dáda.ten už je velkej.

no a právě před hodinou nám Dáda odjel do školky v přírodě~n~.smál se a mával a vypadal spokojeně.tak snad to zvládne.a já taky.přijede v pátek na oběd.holky já bez něj ještě nikdy nebyla tak dlouho.max.2 dny a to byl kousek ode mě u babičky.jeli do Doks k Mácháči.do sportovního centra.sice je hnusně,ale program mít budou.jenom teda čekam co večer.je to můj tulínek a večer se rád mazlí.(jinak mi ani pusu nedá).jo a Sebík ten jeho odjezd obrečel.chtěl takýýýý.

11.10.2009 22:06:33
Ahojky, tak mi dneska porodila ta kamarádka, co má děti blízko u sebe. Takže se povedlo přesně 10,5měsíce od sebe. První mají světlovlasou holčičku podobnou tatínkovi a teď tmavovlasého chlapečka podobného mamince. Jéééééé ~s~~s~~s~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
8.10.2009 8:32:17
ahoj Lenčo,
včera jsme byli na návštěvě u známých,mají 2letou holčičku a čekají druhé mimi a tak jim koupili právě dvoupatrovou postel s tím, že ze začátku tam bude spát ta starší sama a mimi v postýlce a pak půjde starší spinkat nahoru a mimi dolů:-)
Ale co je hlavní, z té dvoupatrové postele se dají udělat dvě. No úžasné, viděla jsem to poprvé a fakt mě to zaujalo;-)

Jinak co se týká těch nočníků, tak jsem četla, že v dnešní době se to děti naučí v průměru před druhým rokem;-)

Jo Mirko, auto je to nejlepší přibližovadlo. My bydlíme skoro v centru, tak s ním nevyjíždím často, ale když chci za město nebo do jiného města tak jedině autem;-) A hlavně na ty velké nákupy jednou za týden. Jinak ještě hodně používáme kočár. Co vy??
7.10.2009 21:59:46
Jo, klíííííd :-)))). Já ještě ani nočník nezkouším :-)). Ale fakt začnu, to jako joo. Ale dneska jsem si všimla ve sprcháči, že se Mišule zarazil a přestal blbnout a kouknul se na pindíka. Tak říkám: "Budeš čurat?" Řekl: "Jo" a začal. Tak to je fajn. Chvilku to ještě nechám a pak na to vlítnem :-). Tak uvidím. U Lukajdy jsme od prvního dne byli bez plíny. Ale každý dítě je jiný. Děkuju všem za gratulace k řidičáku. Je to parádní věc-takhle jezdit. Včera jsem byla s klukama v plavecké hale a vždycky to bylo na hrozně dlouho. Dostat se do školky, pak celkem přes celý město, přestupovat a pak zase všechno zpátky. Teď jsem všude za deset-patnáct minut. Parádní. Ale i jezdím autobusem a chodím pěšky. Abychom si zase všude nevozili zadek :-).
Valsi 82350
7.10.2009 13:43:18
kliiid dyt my jsme taky s nocnikem pozadu ~t~~t~
Lenčča 67896
7.10.2009 9:53:28
Už jsem dlouho nepsala, nějak nestíhám. Nejdřív chci pogratulovat k řidičáku. Já jezdím už 10 let, ale s parkováním mám pořád problémy a taky se bojím jezdit přes Prahu. S plenkama to u nás vypadá pořád špatně, asi jsme nějaký opožděný. K narozeninám plánujeme asi nějakou kuchyňku. Chtěla bych spíše dřevěnou, protože ty plastové jsou většinou hrozně nízké a není v nich moc prostoru na nádobí. Ještě se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s palandou. Protože my plánujeme k ježíšku, ale klukovi je 4,5 roku a nevím, zda to ještě není brzy, aby spal nahoře. Bojím se aby nespadl. U těch postelí píšou většinou od 7 let. A Verunka také zatím spí v malé postýlce, tak to bude velká změna pro oba. Dneska jdeme do mateřského centra vyzkoušet aerobik pro nejmenší, tak jsem na to zvědavá, jak budeme spolupracovat. Zatím se mějte krásně.
6.10.2009 14:00:01
Tak to jsem ráda, že to malé tak jde;-)
Klidně to zkus venku bez plenky, bude bývat větší zima, tak zavčasu ať se to naučí. U chlapečků mi to přijde venku jednodušší, ale asi to je jen na zvyku.
My doteď všude s sebou bereme náhradní převlečení, hlavně slipečky:-) tak držím palečky:-))

Jak se tu řešily ty nápady na dárek ke 2 roku, tak my určitě budeme malému pořizovat dětskou pilu a vrtačku:-) a ještě asi nějaké to nářadí jako šroubováky, kladívko apod... V létě jsme mu koupili malou sekačku na trávu Vikinga a maximálně si s ní vyhrál, hlavně když viděl dědu nebo tatínka jak seká s tou opravdovou, tak rád napodoboval.
A ještě něco na kreslení a tvoření přiměřeně k věku.
brabenec+Adélka 72965
5.10.2009 16:48:40
Lucko tak děkuju za radu.~;)
Adélka si už říká,že chce čůrat i dělat bobek~z~~b~.Bylo pár pročůraných tepláčků a i teď se občas stane "nehoda" třeba když je zabraná do hraní,ale jinak si už uvědomuje,o co jde.Tak jsem ráda.Sice jsem to ještě nevyzkoušela ven,to se mi nějak nechce v tý zimě.Ale možná když se budeme zdržovat někde blízko domova,tak bych to mohla risknout.Protože když jsme venku,tak se zastaví a že chce čůrat a to je pak vidět,že jí to už přijde divný do plínky.ale taky to neřekne vždycky.
Tak už normálně plínku má jen ven a na spaní.Paráda..~t~~t~
4.10.2009 17:20:23
ahojte holky,
taky gratuluju k řidičáku;-)
mám takový zlepšovák, Valsi ty jsi tu psala, že ti malá v autosedačce neposedí... my jsme vyndali opěrku hlavy u spolujezdce (Ondrášek má sedačku vzadu vpravo)a sedák trošku položili, takže malý se dívá hezky dopředu a vidí i na semafory, ty on zbožňuje a hlavně vidí dobře po směru jízdy, je moc spokojený. Hlavně když s ním jedu sama je to fajn, že má rozhled a je klid.
Už máte všichni špičáky??? Nám teprve rostou... takže žádné klidné noci:-(
Jinak plenky máme na noc a na odpolední spinkání:-))
A TV nás baví jen ráno u mlíčka, pak už ne... taky hodně čteme a prohlížíme obrázky.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1429  [Dalších 1119 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.