Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
4.10.2009 13:03:52
ahojda
npsala jsem dlouho ale čtu pořád.nějak nestíham.prcek mě vysiluje spí čím dál míň.jde spát přes den po 12 tý a v pul druhý je čilej a pak jde až v osm večer.do toho Dáda a tak....ale musim tu Dádu veřejně pochválit.je úplně suprovej.přestal dělat u všeho scény je rozumnej nechá si vysvětlit,ve školce ho strašně chválej jak maluje a uklízí a je rychlej a hbitej .snad mu to vydrží.no v lednu jdeme k zápisu,bude velkej školák.Sebíno je taky OK.přes den bez plíny,hlásí bobky a čurání.bývá suchej i po odpol.spaní.takže máme jednu plínu na den.v noci spí a já taky. apřes den si pěkně popovídáme.líbí se mu knížky a panenky.hlavně miminka v kočáru(jasně i auta).a dvd se nevyhýbá-pepina ,mašina Tomáš ,krtek,dětský filmy,všechno se mu líbí. to kolo odrážedlo je super.my takový udělali Dádovi.sundali jsme řetěz,šlapky a drandil taky.ted jezdí na kolobrndě.venku mezi sebou kluci závodí.jeden na koboce(koloběžka)druhej na mokoce(motorce). jo koupili jsme palandu.tak čekáme kdy přijde.už se těším jak se jim tam bude spinkat.pořídili jsme jenom horní.dolní bude gauč velikej co na něm ted spí Dáda. jinak blahopřeju k řidičáku. ![]() ![]() zatim ahoj zase snad někdy napíšu. |
| Valsi | 82350 |
|
|
4.10.2009 11:50:52
ahoj holky,
jo strasne to leti...rostou uplne pred ocima. Tohle kolo uz jsem taky okukovala ..ale asi poridime az na jare. S nocnikem u nas porad zadna zmena ..obcas se povede vycurat..bobek porad jen do plinky ![]() K narozeninam zvazuju poridit takovej ten prenosnej DVD prehravac (abych ji treba zabavila pri jizde autem..to mi nechce v klidu sedet a knoura a vykrucuje se ze sedacky). Musim dekovat ze ji nic nerika koukani na telku...ani pohadky ani vecernicek (radeji si chce s nama prohlizet knizky) ale jedine na cem ujizdi je DVDecko s Housenkou Julii..je to takove reklamni od Pampers (k necemu jsme ho dostali asi pri nakupu)....nevite kde se daji sehnat dalsi dily ? |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
1.10.2009 16:28:32
Valsi, tak jestli Tě to uklidní, tak náš Mišula by tam řval taky
![]() . Nedá bez mě ani ránu. Včera jsem byla po dlouhý době pryč večer (zaplavat si) a řval a řval, že chce mámu. Léňo, tak to muselo bejt hrozný, pro tu mamku, to je hnusnej zážitek-blééé. My jsme dneska koupili Mišákovi (k svátku, měl ho v pondělí) toto: ![]() Ale zatím na to má krátký nožičky, tak na tom drandí tady Lukíno. Ale jak ty děti rychle rostou, tak myslím, že za chviličku to bude používat taky ![]() |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
30.9.2009 14:41:12
Ahojte holky,tak já Vás uklidním, mám řidičák už 11 let a nervy mám pořád. Trochu té pokory je zapotřebí. Moje mamka je a byla strašná suverénka. Její první jízda co dostala řidičák podle toho taky dopadla. Měla zavést strýcovo skoro nové auto k němu do práce a cestou zavést své 3 děti ( + já v břichu) do školy. Ujela asi 150 m k první zatáčce, kde se prej potkala s kamiónem, strhla volant a převrátila auto na střechu. Od té doby neřídí, jen blbě kecá do řízení ostatním.
Nejhorší řidiči jsou chlapy, i když si oni myslí opak. Někdy se možná může zdát žena za volantem trochu nejistá, ale ať si chlapy zkusí jezdit pokaždé s jinou obuví. Jinak už přemýšlíte co koupite k 2. narozeninám? |
| Valsi | 82350 |
|
|
30.9.2009 13:11:04
Ahoj Mirko,
jo taky mam pocit ze bych jezdit nemela kdyz mi to nejde (a jsem taky nervak)...ale proste jezdit potrebuju :-( Do miniskolky chodime v Usti do Jungle (kavarna/herna)...je to cca na 2,5hod skupinka 10ti deti(ruzne stare) s pani ucitelkou si kreslej, zpivaj a tak...jako ze bez rodicu (zatim vsichni zustavame za dverma na kafcu kdyby ditko vyvadelo dlouho tak ho vezmou za rodicem...byly jsme i s dneskem 3x a pokazde mala jecela...takze jsem ji nafasovala zpatky :-( |
|
|
30.9.2009 10:51:03
Valsi a taky Tě někdy napadá, že prostě na tu silnici nepatříš? Já mám občas takový ponurý myšlenky, že bych řídit neměla, ale tady sousedka mi říká: "Hele, stejně jednou budeš chtít a potřebovat jezdit, tak prostě jezdi teď." A musím říct, že má pravdu. Tak prostě jezdím a čekám, až to přejde
. |
|
|
30.9.2009 10:40:10
Teď to tu čtu po sobě a vypadá to, že jsem projela na červenou, ale ne!! Až když zase byla zelená, tak jsem to rychle rozjela
. No a to je teda mazec s těma pneumatikama a rozbitým oknem ![]() . To si vás vyloženě někdo vyhlídl , ne? Já jezdím zatím takovou stařešinkou, že říkám, klidně ať auto ukradnou, ale nechaj mi na zemi autosedačky . Ty byly snad dražší jak to auto-chichi... |
|
|
30.9.2009 10:35:44
Jojo
, to já jezdím, až mi přijde, že právě moc. Tak jsem zmírnila a dneska jsme jeli do školky autobusem a zpátky hezky procházkou, protože se mi po tom začalo stýskat. A paráda. Pak jsme přišli na zahradu a sbírali ořechy, tak to bylo fajn. Odpo pojedu autem, protože jdeme s kamarádkou ven, tak abych stihla hřiště. Já už cejtila takovej vyloženě tlak, jak jsem jezdila denně 2-3x. Teď si chci vorazit. Včera jsem jela do tý nemocnice a to mám celkem přes celý město a jela jsem to poprvý a hroznej kopec jednu chvíli, tak jsem se bála, že se to přede mnou v tom kopci zastaví a já se nerozjedu, že někoho ťuknu, jak se mi to rozjede zpátky, než zabere plyn, ale dobrý, nakonec mi to chcíplo ještě před kopcem ![]() , takže všichni stačili z toho kopce odjet a měla jsem ho celej pro sebe ![]() ![]() . Ale měla jsem z toho nerva 3dny, co jsem věděla, že tam pojedu. A pak zpátky, to zase musím přejíždět tři pruhy, na docela krátkým úseku, tak taky mazec, ale nakonec červená, tak jsem na to pak dupla a předjela všechny ![]() a zvládla projet všechny tři pruhy . Jsem hroznej nervák, kdyby jsem neměla ty nervy, tak by to pro mě bylo jednodušší. Jo a u nemocnice většinou bývá místa tři p.dele ![]() a zrovna včera tam bylo jedno jediný, tak jsem to tam narvala-uff. Nějakej dědula koukal, jestli jsem mu tam nechala dost místa, tak jsem si říkala, ať je rád, že jsem mu to neodřela . Hrozně pak tím ztrácím sebedůvěru, když někdo kouká, jak řídím. Jsem celkem od rány, ale při řízení bych se nedokázala hádat vůbec, jak si nevěřím. Ať už je to za mnou a já zase jsem ten klidnej člověk . A do jaký miniškolky chodíš? My začínáme s Mišulou od příští středy mateřské centrum. Je to na dvě hodiny, ale jsem tam celou dobu s ním. S Lukínem jsem chodila taky. Tak papa |
| Valsi | 82350 |
|
|
29.9.2009 21:37:30
Ahoj Mirko,
ja jezdim ale taky se porad bojim..porad v tom rizeni nemam jeste jistotu. Jeste jsem nemela zadnej karambol ale obcas pri vyjizdeni treba z parkoviste mam pocit ze je to o milimetry takze jen tak tak :-( nemam vubec odhad kde je konec auta (jak do sirky tak do dalky). Ted jsem zase par dnu nejela protoze nam jeden den nekdo propichnul pneumatiku a dalsi den vytriskal okynko a uz se zase bojim (zkousela jsem na meho chlapa neco v tom stylu jestli nas zitra nekam hodi autem ale neproslo to..prej se mam hodit sama )Takze ti reknu to stejne co slysim kazdy den doma...jezdit jezdit jezdit ![]() ![]() PS: zacala jsem chodit s malou do miniskolky..byly jsme teprve 2x a pokazde brecela takze nic moc...ach jo ja se ji nezbavim :-( |
|
|
29.9.2009 20:42:05
Ahojky, jak se všichni máte? Dani, chodíš sem ještě? Co prckové? Mišulka má ode dneška rýmu :-(. S Lukajdou jsou parťáci
? Včelko, jak pokračuje těhotenství? Já se byla dneska podívat na sestřenku, narodil se jí Lukášek . Je úplně malinkej -45cm. Už mi tento měsíc odrodila jedna kamarádka, teď sestřenka a už čekám jen na tu kamarádku, co má teď desetiměsíční holčičku. Tak je 38týden těhu a bude mít za chviličku CHLAPEČKA !!!! Já se tak těším, až uvidím a povozím si ten maxi kočárek . No a v prosinci mi budou rodit ještě dvě kamarádky . To je mazec . To bude dětiček . Valsi, jak jezdíš? Já mám hrozný nervy a strach, ale jezdím, no . Skoro každý den. Tak ahooooooj |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.