| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1429  [Dalších 1099 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
21.9.2009 11:14:54
Ahojky, jdu se sem pochlubit :-). Už mám v ruce řidičák!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže dneska večer budu projíždět město :-). Zatím sama, ale ráno už vezu Lukajdu do školky ~R^. Hrozně se těším. Papa
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
17.9.2009 13:56:42
Jejda omlouvám se. Brabenec to je pro tebe, přepsala jsem se. Nevím proč jsem napsala Valsi~:-D
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
17.9.2009 13:54:48
Ahojte holky, zdravím po dlouhé době.
U nás jedna novina. Jsme bez plenky!!! Máme ji jen na spaní.
Valsi měli jsme stejný problém. Protože jsem ho začala učit v létě, tak byl malý pořád nahatý a chodil si na nočník sám podle potřeby a šlo to stejně jako u vás. Ale musel se naučit volat, protože věčně nemůže chodit nahatý. Učili jsme ho to tak, že jsem mu řekla, aby zavolal MAMI AA až bude chtít čůrat nebo kakat. Když nezavolal a počůral se tak jsme ho v tom nechali chvíli a pak mu to začalo vadit a to se opakovalo tolikrát, že si to prostě začal sám hlídat a volat. S kakáním to bylo podobné, když se pokakal, umyla jsem mu zadek pod chladnější vodou, aby si to zapamatoval. Je to osvědčené a u nás to taky zafungovalo. Chce to trpělivost a zásobu náhradního převlečení. A hlavně, když už se do toho pustíte tak ať to platí všude stejně, jak doma tak u babiček, na procházce, prostě kdekoliv... držím palečky ať to zvládnete brzy.
brabenec+Adélka 72965
16.9.2009 19:58:19
Ahojky,
tak u nás Adélka doma lítá v tričku a ponožkách a chodí suprově na nočník.Jen nevím jak dál,protože když jí dám kalhotky,tak nočník jde stranou,je zapomenut a čůrá do kalhotek.
Máte nějakou radu prosím??????~n~
Leňa + Dave a Kačka 32846
16.9.2009 13:08:44
Ahojte.
Minulý týden jsme byli na dovolené v Itálii. Celé prázdniny jsem se těšila a zároveň bála, co bude zase Kačka vyvádět. Dokonce jsem uvažovala, že ji necháme doma s babičkou. K mému úžasu byla jak vyměněná a chovala se jako nejhodnější dítě na světě. Bohužel už jsme zpátky a je zpátky i čertice a možná je trošku vzteklejší. Ubytování jsme byli v domku s oplocenou zahradou, kde si děti krásně vyhrály. Večer usnula v kočárku během 2 minut. Na pláži lítala, zahrabávala se do písku, stavěla hrady, sbírala mušle, pouštěla draky, no bájo. Takové obří pískoviště. I v moři se jí líbilo, plavala v kruhu a mávala na lodičky a helikoptéry, které lítaly těsně nad mořem. Jeden den jsme strávili v zábavním parku. Katyna nebojácně procházela všechny atrakce. Cirkus a lachtani ji moc nebavili.
Ještě musím napsat jednu hlášku našeho Davídka, když jsme byli v supermarketu v Itálii, Davídek z ničeho nic volá: Tatínku ryyyychle než TO utečeeeeee!!!!!! Tatínek se šel podívat, co TO tam ten Davídek vidí. A on to byl černočerný černoch.
JInak u nás nočník stále nehrozí. Jediná novinka je spaní v postýlce. Šlo to suprově hladce. Zase jedině já jsem trošku nešťastná, že už v posteli nikoho k mazlení nemám.
Valsi 82350
14.9.2009 15:02:35
Ahoj holky,
tak k ridicaku gratuluju (sice pozde ale prece ~t~ )
Jen jsem vas chtela vsechny zase jednou pozdravit a napsat co je u nas noveho...prihlasila jsem malou do jeslicek (zatim jen na "obcas" abych neprisla o materskou)...jsem zvedava jak to zvladne (je to hroznej mamanek a neni zvykla byt nekde bez nas). Dneska jsem s ni byla na zkousku v soukr. miniskolce a ...vydrzela tam beze mne asi hodinu (coz je uspech...sedela jsem za dverma a pila kafe a cekala kazdou minutu kdy ji vyvedou ven ze janci ~n~) a az pak zacala brecet (ale az kdyz videla jine deti jak tam brecej). Takze docela uspech~z~
7.9.2009 10:15:21
Ahojky, jak se máte? Já už se těším, až mi přijde ta kartička, že můžu řídit auto ~t~~t~. U nás: víkend jsme si pěkně s Lukáškem užili a teď si zase užívám Mišulky. Lítá mi tu s traktoooorem jako bláááááááásen :-) a já do toho vařím. Dneska dělám zapečené kuře (potřu ho česnekem se solí, dám do pekáče s červeným zelím, cibulí a zaliju kečupem a dát péct) a bramborový knedlík. Polévku udělám brokolicovou, recept jsem si našla na netu. Mějte se hezky a pište ~o~~o~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
4.9.2009 20:40:51
Ahojky a děkuji za gratulace :-). Už s taťkou vybíráme auto pro mě (teda spíš taťka vybírá, neb je automechanik, tak přesně ví, jak co odchází na které značce auta a kolik co stojí-jako náhradní díly). Zatím vyhrává tohle auto

Teda ne přímo tohle, co je na obrázku, ale prostě tenhle typ a rok výroby.
No, u nás jinak se změnil režim díky školce. Ráno vstáváme brzy a pak s Mišákem procházka ze školky. Doma jsme kolem 7.40hod a tak všechno máme brzy hotové. Dneska jsme šli hned do Tesca nakupovat. Je to nezvyk, ale je to příjemné. Mám moře času na Mišulu a pak mooooře nálady a chuti a síly na Lukajdu. Beru ho ze školky ve 14.30hod a i on si mě víc váží. Dříve byl protivnej a znuděnej a pořád vzdoroval a teď je v pohodě. Ulevilo se mi i ohledně jídla. Dříve mě trápilo, že nechce jíst a dneska to nemusím řešit. Ani se neptám, jak jí ve školce. Myslím, že tam jí líp, když vidí děti. Učitelky nic neříkají, že by nějak nejedl, tak jsem v pohodě. I chce, abych mu ráno četla, co budou mít k jídlu :-).
Tak se mějte hezky, jdu uklízet a dám si červený :-). Ráno nemusíme vstávat, tak se těším :-).
Leňa + Dave a Kačka 32846
1.9.2009 11:35:51
Ahojte.
Miry gratuluju k řidičáku.

Dlouho jsem tu nebyla. Můj počítač okupoval synáček, když Kačka odpoledne spala a večer jsem vždycky, padla a spala s děckama. Tak mám toho hodně co dočíst.

Dneska jsme byli s Káčou na cvičení. Zase se předváděla a neposlouchala. Prostě dělala jen co se jí líbilo. Sbírání balónků, navlékání kroužků, závody a dráha. Zato básničky, skákání na velkém balónu se jí nelíbilo. Příště na cvičení nebudem, protože jedem na dovolenou a v Nekky se to nenahrazuje. Pouze můžem místo sebe poslat náhradníka. Gabi nechce se ti zajít příští úterý v 9:30 na cvičení?

Davídek šel dnes poprvé do velošů. Ráno mu bušilo srdíčko, ale jako správný veloš nebrečel. A já taky ne. Když šel poprvé, tak jsem brečela hodně.

Tak zatím pa~x~~x~
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
31.8.2009 14:53:46
Miru gratuluji k řidičáku!!!!
Jsem ráda že se vám naše fotoalbum líbí,nevím teda co je na mě až tak pěkného či obdivuhodného,ale díky.Pááá a můžete kukat častěj...páá~b~
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 1429  [Dalších 1099 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.