Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
31.8.2009 14:51:13
Ahojky, tak řidičák bude za 14dní
, takže jedny nervy už mám za sebou. Pa |
|
|
30.8.2009 22:42:12
Ahojky, taky jsem zkoukla fotky Gabi a máte je parádní
![]() .Já jdu chrnět, zítra ráno v osm dělám závěrky autoškoly. Teď mě čekaj pekelný tři dny. Zítra ty zkoušky, úterý jde Lukíno poprvý do školky, tak se budu držet, abych nebulila a ve středu máme poslední rozloučení s babi. Chjo, chci to mít všechno už za sebou a najet na normální život zase. Tak papa |
| HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 | 89683 |
|
|
29.8.2009 21:50:24
GABČO VČERA JSEM MRKLA NA VAŠE FOTEČKY A BYLA JSEM PĚKNĚ PŘEKVAPENÁ:))
TOMÁŠEK KRÁSNÝ ,SVATBA TAKÉ,ALE CO TY HROZNĚ SES MI LÍBILA HLAVNĚ TY:))OBDIVUJI TOTIŽ VŠECHNY ODVÁŽNÉ OSŮBKY CO SE VŠEHO TÝČE,U TEBE ZMĚNY ÚČESŮ,BARVY,NÁPADY.... NO JSEŠ DOBRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK VŠEM MAMINÁM PŘEJI TAKY HODNĚ RADOSTI ZE SEBE,SEBEVĚDOMÍ,LÁSKU,POCHOPENÍ... ZASE BRZO PA! ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
26.8.2009 11:10:15
Zdravím všechny. Já můžu říct, že kočárek pouze vozíme v autě kdyby něco, ale skoro ho nevyndaváme. Po nákupech i na procházky chodíme pěšmo, jen když chceme někam daleko, nebo potřebuju rychle a v klidu, tak použijeme kočárek. Když jsme byli v zoo měli jsme ho s sebou, ale téměř celou dobu šla sama. To Vašík chtěl od táty nosit, že ho bolí nožičky. Ale možná že to bude tím, že nosí ortopedické boty. A Verunka už je teď dostala taky. S tím spaním jsme na tom docela dobře - ale alespoň jednou za noc se ještě budí na čaj - napije se a spí. Musím se také pochlubit, že Verunka poprvé spolu s Vašíkem spala u babičky bez maminky.
A v pohodě. Jsou tam od pondělka a už se mi stýská. Jo a ten bazén už je v poho - dala jsem tam větší dávku sava a je to čisté. Tak se zatím mějte, musím něco dělat. ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
25.8.2009 21:49:52
Miruš mi kočár taky už skoro nepotřebujeme.Dneska teda když jsme jeli k paní doktorce,tak kupodivu neprotestoval..to jsem mu to nějak vysvětlila,ale jinak je mami toto ne...dupdup..
.....s tím spaním ti závidím,ale věřím že je to tím starším braškou...vidím to na Tomášovi...jak je se starším klukem...holky moc nebere...nebo pravda nemám moc kámošek ze starší holkou ,ale třeba jak jsme byli s Leňou,tak Davídek došel za Tomáškem a chytl ho za ruku a řekl ať s ním jde do lesa a Tomášek šel a ani mě nehledal a pak ještě když jsme odcházeli tak volal Daví pojď...a bez křiku sedl na kočár a šli jsme domů(k autu) čučela jsem |
|
|
25.8.2009 20:50:29
Ahojky mamulky
. Tak se jdu zase ukázat . Máme změny: za prvé Mišule spí celou noc bez probuzení. Od té doby, co začal spát s bráškou v pokojíku sám, tak už se nebudí. No Lukajda spal sám od 4.měsíce -ehmm... No a za druhé: asi už můžem uklidit kočár. Malej do něj už po dvakráte nechtěl ani náhodou. Chce chodit sám a jak ho tam chci posadit, tak řve a stoupá si. Ale nosit nechce. Opravdu si všechno odchodí. To je kilometrů a prostě šlape. Luky by se vozil ještě dodnes, jak byl lenorka, takže je to pro mě takový zvláštní, že moje rok a třičtvrtě starý dítě chodí samo. A jak pěkně . Tenkrát, když byl Lukíno malej, tak kamarádka měla dvouletou holčičku a ta taky pěkně chodila a já jsem to vůbec nemohla pochopit a teď to mám doma. Potkáváme děti velký v golfkách-kamarádka vozí chlapečka, kterýmu teď budou tři a Mišák jde pěšky. To jsem z toho jaksi na větvi. Vždycky jsem se divila, jak to ty maminky ty děti učí a trénujou a ono je to v těch dětech. No ještě že jsem fakt nekupovala jinej kočár, jak mě chytaly ty choutky . Teď bych spíš chtěla nějakej pěknej batoh, nebo tašku přes ramena-pohodlnou a pěknou, abych to hezky mohla nosit. Takže větší a aby pěkně držela, když tlačím Mišulu na odrážedle nebo všelijak se ohýbám . Tak se mějte, jdu si dělat testy, v pondělí dělám závěrky v autoškole....... |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
25.8.2009 11:25:46
Ahojky holky....právě jsme došli z očkovaní(přeočkování)spalniček atd. poprvé Tomášek zabrečel,ale spíš kvůli tomu že si chtěl hrát z vláčkem a my jsme ho drželi...máme prý dělat vše stejně jako vždy,tak uvidíme kdy se dostaví naše známa reakce na očkovaní v podobě rýmy
![]() Jinak jsme Vám ani nenapsali...byly jsme s Leňou a děckama ve Zlíně v kavarně Slunečnice kde obsluhují postižení a je tam velké prostranství na hraní pro prcky a super...fotky mám na mých stránkách...http://picasaweb.google.cz/dabinka69........mrkněte co nového u nás. Za 14dní jdeme na svatbu,tak se moc těším,popijem s rodinou a zas je všechny uvidím....jinak Tomášek žuchle čím dál tím víc a ještě jak jsem říkala že ho dám do jeslí ted od zaří,tak jsem to vzdala,až od ledna,ještě je mi ho líto,opustit ho bobánka ![]() ....rozumíte mi,že??![]() Krásný den holky...pááááá![]() ![]() |
|
|
23.8.2009 20:46:49
Ahojky, my máme teď novej bazén-velikej. Staraj se o něj ale babi s dědou, tak moc neporadím. Vidím jen, že pouštěj pískovou filtraci
))))).Jinak chci říct, že si teď teprve to mateřství užívám. Máte to taky tak, nebo vám víc vyhovovalo mímo? Mně to takhle úplně úžasně vyhovuje. Lukajda je rozumbrada velikej. Baví se se mnou pořád o něčem, pořád něco chce vědět. Je to fajn. Není moc mazel, ale to mi vynahrazuje Mišule, kterej je takovej ten klasickej tulínek a mamánek. Chodí ke mně a obejme mi hlavu a přitulí se. Nebo přiběhne a chytí se mě za nohu a směje se a tulí se k ní, že mi jí skoro rozmačká . Taky pořád něco chce vědět, ale po miminkovským . Normálně mě baví i se s Lukajdou hádat, jestli bude jíst nebo ne . Vůbec mě to neobtěžuje jako dřív. Pořád blbnem dohromady a je to fajn. Je fakt, že na pohodě přidalo i to, že jsem se vrátila do tý ložnice a že jsme tam sami . Člověk, když už má vedle sebe toho chlapa, tak toho tak nějak využije ![]() ![]() . Tak se mějte |
| Lenčča | 67896 |
|
|
18.8.2009 13:21:53
Ahojky! To je fakt, že to vedro je ubíjející. Zrovna jsem v práci v kanclu a nedá se tady skoro ani dýchat.
Taky bych jela na dovču, ale nejsou peníze (budeme snad kupovat zahradu) a manžel si nenajde čas! My máme ten nafukovací bazén - mám tam chlór, nalila jsem tam savo, sbírám síťkou a vysávám. Podle testrů je voda ok, ale je jak brčál. Tak ještě zkusím nalít chlór šok a když to nepomůže, tak už to asi předčasně vypustíme a budou se koupat jen v malým. Tak zatím ahoj. |
|
|
17.8.2009 16:41:15
Ahojky všichni. Jsme doma z dovči. Bylo hezky, fotky nějaký jsou. Dám je sem, až je budeme mít v počítači. Lukajda se asi tři dny před odjezdem naučil jezdit na kole bez koleček, tak toho hned využíval
a chtěl jezdit sám. Když jsme jezdili po frekventovanější silnici (byly to jen krátké přejezdy, jinak většinou cestičky v lese), tak ho měl taťka za sebou na tyči. Mišule si hovil ve vozíku. Bylo to parádní. Jeli jsme tři rodiny, tak jsme se nenudili. Jezdíme ke známým, pronajímaj baráček a jsou moc fajn. Nemůžu si vynachválit a klidně bych tam jela hned znova .Jinak Mišule už jakžtak pochopil, co má a co nemá dělat. A když dělá lumpárnu, tak mu řeknu, jestli chce "bacanou", tak vždycky řekne, že ne a už to nedělá. Směje se u toho. Já jsem se vrátila do ložnice . Co se narodil Lukíno, tak spal s náma v ložnici a jak se narodil i Mišák, tak jsem s nima šla do pokojíku spát. Tak teď dva dny spěj sami v pokojíku a já v ložnici. Maj pokojík v jiným patře, takže jak Mišák brečí, tak to mám docela kus. Včera i dneska jsem k němu šla jednou. Dneska jsem dokupovala zase nějaký oblečení a holínky a bačkory Lukáškovi do školky. Už mu to za 14dní začíná. Tak jsem na něj zvědavá. Mějte se hezky. Já si docela užívám, Lukíno přestal trucovat a Mišák taky celkem poslechne, tak dobrý. Jen to vztekání je mazec ![]() . Dneska se mi předvedl v T-Mobile . Si asi lidi říkali, co mám za rozmazlínka uvztekanýho . Ahooooooooooj |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.