| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1429  [Dalších 1079 >>]
brabenec+Adélka 72965
17.8.2009 16:01:03
~t~Tak to máte super s tím nočníkem.Áďule teď když byla nahatá tak si taky došla asi třikrát po sobě-bavilo jí to.
Jakože taky neřekne bůchví jaký přednes básničky a cízí by jí asi rozumněl každý třetí slovo,ale člověk žasne,jak se vyvíjejí.Třeba paci paci jsme neříkali jak dlouho a pak vzala knížku,kde jsem jí to četla a začala to odříkávat trochu zkomoleně celý.
Jeli jsme v metru a bylo tam ukrutně narváno a nad ní stál nějaký pán a ona mu ukázala na rozkrok (asi to tak vyšlo) a řekla:"táta".Uf..Nebo jela jiná holčička s kočárkem busem a Adélka si ukáže na sebe a řekne Áďa a pak na holčičku a řekne hočika a jsou představený~b~
No čekají nás asi zážitky jak začnou brebentit~t~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
17.8.2009 14:35:38
Jinak já už ty vedra taky nějak nemusím. Vyhovuje mi kolem těch 22 stupňů. V autě nemám klimatizaci a okýnko se bojím otevírat kvůli malému. Takže opravdu nerada v těch vedrech někam cestuji. Navečer si občas vyjedeme na kolech. Jinak se chodíme koupat k našim, nebo jsme na hřišti, nebo chodíme krmit kačenky atd..

Na nočník mi malý chodí, ale musí být nahatý, aby věděl, že si má sednout když cítí potřebu. Ještě pořád si sám dopředu nezavolá, takže když někam jdeme tak má plenku. Ale vidím to nadějně a do těch 2 let si myslím, že to zmákneme. On už tak celkově je rozumný a cokoliv mu vysvětlím. Jen to vztekání. To je boj!!! Jakmile mu nevyhovíme tak si lehne na zem a řve.

Mluvení je taky čím dál lepší. Opakuje všechna jednoduchá slova.Básničku neřekne to ne, ale prozpěvuje si různé melodie a pár slovíček co si z písničky pamatuje:-))
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
17.8.2009 14:27:54
Ahoj Lenčo, a jak se staráte o bazén? vysáváte ho a dáváte do něj nějaké chem.prostředky? modrou skalici? my máme bazén u rodičů a někdy je nejlepší vzít kartáč a ručně vydrhnout, potom vysát a je zase pěkný;-)
brabenec+Adélka 72965
17.8.2009 10:37:11
Ahoj,
Adélka je každé odpoledne taky v bazénku.Už jsou ty vedra docela únavný.Aspoň pro mě teda.Ven se jít nedá,tak jí dám na balkon malý bazének a chvilku se tam cáká,pak jí baví vylízat ven a zase dovnitř,takže vody je víc venku než v bazénu,ale aspoň to vedro líp zvládne~b~
Nočník-to je kapitola sama pro sebe.Teď se jí začalo líbit,že když už se trefí do něj vyčůrat,tak si to jde sama vylít do záchodu,ale to je tak jednou z pěti.Čtyřikrát se vyčůrá úplně mimo.Na to jak je docela šikulka,tak tohle teda nám nejde.Za léto udělala obr pokrok.Jak v mluvení,tak pití ze skleničky,zpívá,umí pár básniček,ale nočník nee~n~
No snad se do dvou let povede.
Teď nevím jestli tady na rodině nebo jinde jsem četla článek,že 5,5letý klouček má ještě plínky a že ho maminka nechce nijak stresovat nočníkem~a~
Tak to nevím,asi ani nechodil do školky.Tam s plínkama děti neberou si myslím.
No do školy snad už půjde bez pampersek~t~
Zatím se mějte krásně~z~~c~~c~~z~
Lenčča 67896
16.8.2009 20:25:53
Tak jak se pořád máte? My si hrajeme na dvorku, chodíme na zmrzlinu, nebo jezdíme plavat k babičce. To je náplň našich dní. Plavat jezdíme k našim, protože máme bazén zelený a nevím co s tím. Už jsem tam nalila savo, ale nic moc. Poraďte mi, co s tím! A co pořád děláte vy? Ten větší chce jít pořád do školky. Už se těším, až půjde a bude trochu klidu. Verča pořád ještě nechodí na nočník. Ráda bych, kdyby už se to naučila. Zatím se mějte!!~j~
Valsi 82350
10.8.2009 21:21:06
Ahoj holky,
my mame dneska taky nejakej blbej den co se tyka urazu ~n~
Nejdrive se Anu pri jizde na te odstrkovaci motorce pichla o kytku (Agave na zahrade u sousedu v kvetinaci) asi pul centimetru od oka~n~~n~ no a ted odpoledne ji pokousal a poskrabal zakrslej kralik ~n~~n~
doufam ze se ji o tom nebude v noci zdat~n~
Lenčča 67896
10.8.2009 8:35:14
Ahojky! Co se týče úrazů, také se nám to často daří. V sobotu si děti hráli v autě a Vašíkovi jeho kamarádka přibouchla prst do dveří. Měl ho i trochu nateklý, ale už je to v poho. Zlomený to není. Ve dvou letech si rozsekl obočí a když jsem s ním jela na pohotovost, ještě mi doktor vynadal, že ho nehlídám, nadával do prdele atd. Asi jsme ho zdržovali. Verunka ještě nic neměla - zatím. Tak se zatím mějte. Musím běžet někoho přebalit. ~t~:-©
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
7.8.2009 22:18:33
Tak poslední pozdrav z Děčína :-). Zítra ráno odjíždíme. Budem fotit a vložíme ty naše dva chlapáky. Mějte se moc hezky. Ahooooooooooooooj
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
6.8.2009 22:33:24
Ahojky, jojo Gabi, já vím, o čem mluvíš. Problém je v tom, že my ženský bychom chtěly být milovány pořád. Ale jak tak zjišťuju, tak je to často všude stejné, jako to mám doma a tudíž považuji náš stav za normální. Dneska mě třeba chlap nasral, ale už si to tak neberu jako dřív. Spíš čekám, až vychladnu a až on bude v pohodě a pěkně mu vysvětlím, čím mě vytočil. Dá se s ním celkem pracovat. Že zamilovanost odchází po půl-roce jsem taky někde četla, takže už to neřeším :-). Ale jak jsem psala, všude je jiná situace, tak třeba to máme doma docela dobrý, proto se to dá zvládnout. Vidíš, a já myslela, že vy to máte doma dobrý. Jak jsi psala, že si chodíš sednout jednou týdně, tak jsem měla pocit, že máš tolerantního muže. Ten můj hází rypáky, i když chodím cvičit. O tom, chodit si sednout každý týden, to si fakt můžu nechat zdát. Tak jsem si říkala, že to máte fajn a já zase toho nejhoršího :-). Bane, nejhoršího ne, ale... Víš, jak to myslím, že?
Tak a hlásíme úraz. Švára nechal na dvorku motorku na stojánku. A jak je to zadní kolo ve vzduchu, tak Lukíno si s ním točil a Mišánek k tomu přišel, já si toho nevšimla a Mišule strčil prstík na to ozubený kolo, jak na něm je řetěz a vzalo mu to prstík dovnitř, začal brečet, tak jsem koukla, vidím prst v kole, tak jsem to protočila zpátky, prstík fialovej, krvavej, od šmíru, tak rychle umýt, desinfekce a jeli jsme do nemocnice. Bála jsem se, že o ten prstík přijde. Naštěstí na rentgenu nic, tak mu to ovázali, ošetřili a na převaz a kontro jdem v pondělí, ale budem na dovče, tak musíme jít tam, takže buď Třeboň nebo Budějovice. Ale hlavně, že to bude dobrý. Možná mu teda sleze nehtík, i když dr. říkal, že ne, ale myslím, že jo. Je to děs, už nás na tý chíře znaj. Buď jsem takový střevo, nebo fakt dva kluci a na zahradě je zkrátka mazec. Jsou to všechno takový okamžiky-chjo. No tak jdu spát, mějte se...
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
6.8.2009 13:16:02
Ahojky..
Lenčo tak to já bych už byla asi v Kromclu v blázinci být v tvé situaci...opravdu.Mám někdy i tak nervy na pochodu,že to malý odskáče,ale už se hlídám.
Mě s malým pomůžou naši,tchýně malého vidí jednou za měsíc...od září bude pořád doma,bydlí asi 20km od nás,tak jsu zvědavá jak se bude angažovat,kor když ted chci začít studovat pátek sobota co 14dní,mezitím se chci vrátit ke svému koníčků,modeláži nehtů a do toho učení...tak jsu zvědavá.
U nás teď zas dobrý,ale nějak mi po tom všem připadá že ta láska vůči manželovi ve mě je snad jen 4x do měsíce jeden den....to se pak Miru blbě na něčem pracuje,ale drřím to kvůli malému...něco ženské vydržíme,né??
Dneska nemáme cvičení,ale jedu s kámoškou a s mamkou na Nedvědi...miluju je...moc se těším.~b~~b~
Tak pá..konečně nejsou takové pařáky,tak jsme pořád venku,bud hrajem fotbal,nebo na hřišti za barakem na skluzavce...tak páá~y~
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1429  [Dalších 1079 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.