Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
6.8.2009 9:10:10
Valsi, třeba tu:
http://filmfoto.osobnosti.cz/jak-se-kroti-krokodyli-132842 ale to chce vidět i v tom filmu, jaká je živá, divoká a veselá. ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
6.8.2009 8:31:11
ahoj Vcelko,
to schvalne juknu nekde na netu jestli nejsou z filmu fotky (sice jsem ho videla ale nejak si holcicku nemuzu vybavit) ![]() Jeden chlapecek rika Anulce "Harry Poterova" ![]() ![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
5.8.2009 23:43:35
Ahojte !!!
Byli jsme dneska v Zoo a Dinoparku, až stáhnu fotky, tak vložim, máme krásný zážitky. Aňulka mi připomíná jednu holčičku z filmu Jak se krotí krokodýli (Flórová - brejličkatá blondýnka - takovej veselej rošťáček) - ta je teda starší, ale tak nějak si jí představuju, že by mohla vypadat. Vážně Valsi. Jsem pako. Brabenečku - my zas máme "dýjen" - přeložim - dobrý den Sranda s nima.Přeju, ať máte všechny doma pohodu! |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
5.8.2009 7:39:31
Tak s hlídáním to mám to samý.
Teda manžel je docela v pohodě a na Adélce strašně visí,takže když je doma,tak si s ní hraje nebo jdou ven na hoďku. Ale babičky nefungujou.Máma tada bydlí daleko-150km-ale tchýně po narození Adélky prohlásila,že bude hlídat až bude malý rok a vidí ji jednou dvakrát za dva měsíce-než si u nás vypije kafe.A ještě hraje uraženou,že k ní Áďule nechce.A to bydlí 15min od nás a je v důchodu. S Davidem jsme si říkali,že je nám líto,že Adélka nemá babičku,jako jsme měli my.Takový ty opravdový. No nic nenaděláme... ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
4.8.2009 21:44:54
Ještě k těm chlapům - ten můj si myslí, že když chodí do práce, splnil všechny povinnsti k rodině a tím to hasne. S dětmi si hraje tak hodku za týden, když náhodou přijede domů dřív a oni ještě nespí. A mě se nevěnuje vůbec. Třeba teď také ještě není doma. Už si tedy konečně našel čas a jel s námi do zoo. Tedy když jsme ráno vyráželi, tak jsme se chytli, že z toho skoro zase nic nebylo.
My máme sice domek, ale zahradu asi 2 m2 a mrňavou terasu, takže doma docela nuda - zvlášť, když vím, jak to děti venku baví. Často jezdíme k rodičům a mé sestře, která má děti - 6 let a 0,5 roku. I když na hlídání moji rodiče nejsou. A tchýně o nás nějak nemá zájem - viděli jsme ji naposledy na Vánoce. Tatínek taky nemá čas. Takže bez dětí ani ránu, moc si od nich neodpočinu. A občas by to bylo potřeba. Závidím maminám, které mají hlídací babičky a můžou si občas odpočinout nebo doma pořádně v klidu uklidit. Ale co alespoň se nenudím. ![]() Zatím se mějte a všem pěkný zbytek večera. ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
4.8.2009 18:03:51
Tak po delší době jsem si vás dočetla.
Byly jsme s Adélkou na měsíc na "dovče" u ségry.Má o tři měsíce mladšího kloučka,tak jsem se těšila,jak si budou hrát a my povídat......Spletla jsem se.Áďule první týden chytila angínu-tři dny horečky 38-39,nechtěla jíst ani pít.Dostali jsme antibiotika,takže přez týden nemohla na sluníčko-bezva. ![]() Když se z toho vyhrabala,tak jsme jeli ke známý do Tábora a tam chytla dvě klíšťata.Jedno vzadu na krku a druhý na zadečku.Naštěstí se jí tam neudělal žádný flíček,krásně to zmizelo,tak jsem ráda. Pak jsem zjistila,že jí nedělá dobře jízda autem...My auto nemáme(k neuvěření,ale fakt ne) a jela naposled v loni jako mimi v pohodě a teď při každé jízdě blinkala,ale těsně než jsme dorazili do cíle.Tak jsem jí na cestu domu koupila homeopatika Coculine a krásně to zvládla.Byla ospalá,tak půl cesty prospinkala,ale jsem ráda.Kynedril jsem jí cpát nechtěla.Zdá se mi to docela silný na tak malý pískle. ![]() No a s bratrancem to byl boj.Nejdřív si nechala všechno vzít-Pavlík vždycky nutně potřeboval to,co má v ruce,aby to za 5vteřin zahodil-ale pak jí to přestalo bavit a začala se bránit a došlo to tak daleko,že se bránila jen když se přiblížil na metr a třeba ani nic nechtěl ![]() Když jsem se těšila jak si bude na zahradě hrát bez omezení Chtěla být tam,kde na ní nebylo vidět-za barákem,viset na plotě,koukat do otevřeného okna do sklepa....takže kafe jsem pila v poklusu a zhubla jsem skoro 4kg.No a samozřejmně když jsme přijeli do Prahy,tak jí je to tu všechno těsný,je protivná a mrzout.Snažím se s ní být co nejvíc venku,ale je to prostě jiný.Na zahradě jí bylo očividně líp. ![]() Jinak nočník zkoušíme,ale má ze mě legraci.Posedí,to jo,ale když se nic nepovede,tak ji vypustím a Adélka poodběhne,vyčůrá se a začne v tom dupat jako v louži ![]() Ohromná švanda...Naučila se docela dávat dohromady věty.Když jsem s ní byla v Tesku a platila jsem na kase,tak říkám pokladní děkuju a nashledanou a z košíku se ozvalo naseanou!!!To jsem jí ještě neučila,ani mě to nenapadlo,ale ona prostě odposlouchá a pak povídá.Stejně začala říkat bobou noc a bobý den.... No překvapujou dětičky. Tak jsem se vypsala.... Užívejte si teplíčko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pááá |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
4.8.2009 14:12:03
K tý svíčkový byla sekaná a knedlík!!!! Ne brambor. Jo a večer budeme grilovat, tak jsem si koupila švestkovou omáčku místo hořčice a kečupu. Budou klobásy, většinou si dávám ty bílé, malinké. Ty mi chutnaj nejvíc. Hlavně to nepřipomíná žádný zvíře-chachacha. Jo a něco mě kouslo, tak mám flek na noze jek kolo od vozu, tak jsem nechala 150,- v lékárně za mast a prášky. Dala mi nějakou levnější formu Fenistilu. Jmenuje se to jinak, ale je to taky gel. Vždycky, jak mě něco ďobne, tak mám takový flekance, že to úplně i bolí, když na tu nohu došlápnu a mám to na lýtku. Tak ahoooooj
|
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
4.8.2009 14:05:41
Ahooooooojky, tak Dani jsem vás zase dneska viděla
. Tebe a kluky. Zase z autoškoly . Tak to jsme měli doma podobné. Teda on mi tolik nevyčítal moje chyby, ale spíš si myslel, že nic nedělám. Už jsem mu i přestala říkat, jakou kamarádku jsem kdy viděla, nebo se kterou byla venku. Jakmile jdu ven s klukama a s náma nějaká kamarádka s dětma, tak mu přijde, že se flákám a jen krafu. Když budu sedět s jeho mamkou na zahradě, tak to bude v pořádku. Jenže, to já moc tak nejsem. Ale teď už mu to tolik nevadí, že nesedím doma na zadku. To spíš dřív, mám pocit, že mu pořád někdo z baráku říkal, že jsme pořád s klukama pryč a byly z toho problémy. Dneska už mu radši nikdo nic neříká (asi), protože vážně už jsme málem šli od sebe. Ale i já jsem na tom měla svůj podíl. Tak jsem se hodila do klidu, nic mu nevyčítám, dávám mu najevo, že ho mám ráda a tak nějak splňuju to, co se ode mě žádá. Je to takový obchod mi přijde, ten celoživotní vztah. Člověk se musí hodně snažit, aby to vydrželo. Hlavně co vidím kolem sebe, že dneska se málokdo snaží, aby rodina vydržela. Každej si spíš jde po svém, i když už jsou v tom děti. To jsem se ale rozkecala .Dneska jsem dělala k obědu svíčkovou z pytlíku . K tomu sekanou a brambor a dalo se to . Tak se mějte |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
3.8.2009 23:46:01
Tak s chlapem to mám stejné jako vy...v poslední době jsme se hodně hádali hlavně teda večer, když je největší klid v domě...hrůůůza! Taky většinou dělám všechno špatně a on mě pořád připomíná jen moje chyby a když začnu já co mi vadí na něm tak neposlouchá, je mu to fuk. Mrzí mě to. A taky mi začíná hodně poroučet. Co jsem na mateřské tak se cítí být něco víc. Žádná práce za mnou není vidět a on si pořád myslí, že nic nedělám a užívám si to. A je toho víc....ale z toho prožijeme i třeba hezký víkend a ani jednou mi nic nevytkne. No jo už vidím co je to manželství...
|
| daniela Králová | 82794 |
|
|
3.8.2009 14:37:10
zdarec
Valsi foto je super.božíí. už nevím kdo možná Gabi si psala že je Sebík vysoký.myslim že není.má 80cm....v tom bazénku je málo vody ale díky za pochvalu.![]() s těma chlapama je to děs.jsem teda ráda že to nemám doma jenom já,ale stejně proč se chovají jak sobecký blbci.u nás teda víkend v pohodě bez hádek(no taky jsme spolu byli jako rodina jenom v neděli),ale jinak se vždycky pomalu děsím co bude až budeme muset trávit společně čas.nikdy není nic podle jeho představ a vždycky za to můžu já!!!!jenže já už se mu přizpůsobovat nebudu a jedu si svuj program...no a to je taky špatně že jo...do teď jsem dělala všechno jak chtěl a taky to bylo blbě.tak ať se sebere a jde(to jsme mu taky řekla)a on že nejde ![]() no je to mezi náma divný.jako teda dobrý,ale divný.s tím masem to mi teda nevadí.ale je fakt že kupuju taky už porcovaný.ale odpor k tomu nemám.ale co OPRAVDU nemůžu ani vidět,ani jíst a ani cejtit jsou vnitřnosti ![]() .jak hotový uvařený,tak syrový.brrr uplně mám husinu při představě kusu jater.![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.