Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
3.8.2009 12:47:25
Fotka je parádní
![]() ![]() . Já nebýt líná na ten počítač, tak sem dám taky nějakou. A to jsem pár chtěla dát, ale jsem prostě hrozná . Budu se muset polepšit.U nás dneska není na koupání. Ale je doma taťka, tak děti visej na něm, tak je to parádní. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
3.8.2009 8:10:29
Ahojky....
jééééééé ta fotka je bezva.Zkusím zase nějakou taky vložit. No my používáme ty flašky z těch ochucených vod...co netečou.Kubík apod.Avent už mi nechce a taky nám začal téct. Miruš...s tím křupaním kostí a kloubů to mám stejně..já nikdy!nestříhala,neporcovala kuře a když to někdo dělá,tak musím být hodně daleko.Ale jest maso mi problém nedělá. ![]() ![]() Dneska určitě koupák...je tady pařák už ted! ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
2.8.2009 17:05:14
Ahoj holky,
tak takhle spokojene je nase ditko na trampoline ![]() ![]() (uces takhle normalne nema..to dela staticka elektrina jak se decka valej na tramposce ![]() )![]() |
|
|
2.8.2009 9:12:36
Fuj, měja jsem tam hrubku "z kola".
|
|
|
2.8.2009 9:12:06
Jo a tu lahev mám s kola. Je asi třičtvrtě až litrová, nevím přesně. Já to tak střídám, někdy litrovou termosku, někdy tuhle flašku, někdy Avent hrnek, ten největší, ale nedoporučuju, jako každej Avent teče a kěkdy jen Lukáška flašku na kolo. Ale teď nejvíc ta moje na kolo, jen v ní je brzy to pití teplý v těch vedrech. Takže nejlepší je termoska, ale zase těžká
. Ale kočárek to uveze . |
|
|
2.8.2009 9:08:48
No nejlepší je, uvědomit si, že jsou to opravdu jen chlapi a že až se dostanem do práce, tak ty nároky na ně trošinku asi klesnou, než když je ženská celej den doma a chce o hodně víc, než když se dostane mezi lidi. Trochu tolerance od obou a myslím, že se to dá. Nechci bejt chytrá
![]() , ale dost mi to pomohlo. A to jsme měli ooooobr krizi. Až se dneska divím, že můžem normálně fungovat. Tak ale hlavně všude to není jako u nás, ty příčinou problémů, tak radit se moc nedá.Já jsem začala zase potírat olejem, ale jen tam, kde se mi zdálo, že je to třeba a tedy ručičky, celý paže od ramen až dolů, ale jen z vrchu a obličejík. Jinak má všude kůži dobrou, tak to nechávám. Dneska budu vařit květákovou polívku a upeču kuřecí stehna (dolní a vrchní) vždycky to nakoupím, takovej mix, aby si každej vzal, co chce. A k tomu brambory, dám na ně nasekanou pažitku, ať to máme jak v restauračce a zeleninovou oblohu nebo okurkovej salát. Holky mně je pořád tak divně, když vůbec pomyslím, že budu péct ty části zvířat. Jsem hrozná. Pak to jím, ale mám z toho divnej pocit. Žít s někým, kdo by taky nechtěl jíst maso, tak by to bylo parádní. Ale takhle je to takový divný, když jsem vychovaná na mase a pak ho kolem sebe mít a nejíst. Třeba u ryb mi to vůbec neva. Jak kdybych je nebrala jako živý, ale už třeba ty blbý kuřata, jak vidím celý ty nohy, tak je to divný. No nedejbože třeba stříhat nůžkama to celý kuře na díly. To už dávno nějak nemůžu, proto kupuju takhle aspoň díly. Jak to křupe, když se třeba trhá tomu kuřeti ta noha s kloubu-fuuuuj. Vadí vám to taky některý? Nebo jsem dělala teď vejpečky s chlupatejma knedlíkama. A už u toho krájení masa jsem věděla, že to nebudu moct jíst. A taky jsem fakt nemohla dát do pusy ani kousek. Tak jsem jedla jen ty knedlíky. Včera jsme byli jezdit na kolech na Sněžníku (když píšu kde, tak je to pro Danu ). Bylo krásně. Chlap vzal Lukajdu za sebou na tyč. To je taková spojovací tyč mezi kolem dospělého a dětského a já měla Mišulu ve vozíku a užili jsme si to. Tak se mějte hezky, už se těším na dovču. |
| HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 | 89683 |
|
|
1.8.2009 21:52:35
Očička se klíží,ale už jsme tu zase dlouho nebyli:((
Všem krizím hodně štěstí,malým mrzoutkům úsměv na tvářičkách a netrapit maminky! Včera jsme zažily šok-Prokůpek si u babičky v koupelně stříkl do oka čistíci prostředek -cody!Dopadlo to vše dobře-pořád oči na stopkách!!!!!! Pořád ještě kojím ráno a před spaním,zoubky máme už dávno všechny,vstekání nám taky docela jde,nejhodnější jsme venku a u babičky. Čištění zoubků-pasta je nejlepší:)),kakáme do nočníku po každém obědě,sám si hlídá jestli už tam něco má ,no velká legrace.Asi koupíme to malé prkýnko a začneme na WC.Teď nám dost dlouho trvalo uspavání večer,tak jsme přešly na čtení pohádek a je to supr!!!!! Hrozně málo,ale pijeme:((,víc nám chutná z hrníčku,ale ten ven moc nenosime!Máte holky nějakou supr láhev na výlety hlavně velkou? S mluvením taky nic moooc,ale vše rozumíme,chceme pomáhat a vše si pamatujeme:))))Papaní mám taky docela jde. Holky olejíčkujete ještě pořád po koupání? Jo droďovka mňamky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK SE VŠECHNY MĚJTE A PIŠTE,FOŤTE A MĚJME SE RÁDI! ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
1.8.2009 9:28:11
Tak můžu potvrdit, že s chlapama je to fakt hrozný.
My taky máme krizi, teď už je to trochu lepší, ale ještě tak před 14 dny jsem se chtěla rozvádět. A na dovolenou naštěstí nejedem, protože nevím, co bych tam s ním týden dělala. Nemáme si moc co říct. ![]() My budeme dneska plavat jen v bazéně. Ale taky dobrý. Včera jsme byli v zoo a bylo to fajn. Verunka překvapila, jak dlouho vydržela jít. Při cestě domů oba spali. ![]() Tak pa! |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
1.8.2009 8:10:08
Holky tu pomazánku co dům dá doporučuji,dělávala nám ji babička když hlídala 6vnoučat a mám ji moc ráda.
S těma chlapama všude stejné ![]() ,taky jsme se po minulém víkendu málem rozváděli...jak jsme byli na té vodě..malý celý víkend u babičky a super a já se těšila jak si to užijem a můj drahý se tak střískal že jsme spadli už na prvním jezu![]() ..pak pokračovali v pití a celou cestu jsme spolu nemluvili,pak v kempu jsme se tak dohádali že jsme jeli domů,ještě ten večer.Hnus.![]() Dani Sebík je veliká šikula...taky je vysoký.No s tím plavčíkem je to tak,že u nás Toma na jídlo či kokino ven z vody nedostaneš. ![]() Pěkný víkend ![]() |
|
|
31.7.2009 20:01:30
Neboj, to se spraví. Všude je občas peklo. I my jsme měli pěknou krizi. Teď tak měsíc dobrý, ale předtím jsem už málem vzala děti a šla pryč. Bylo to hrozný
![]() ![]() a hlavně dlouhý a ubíjející. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.