Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
31.7.2009 14:31:39
a užijte si dovču.náš tatík má až poslední týden v srpnu,ale ani mi to nevadí.nějak si teď nerozumíme.
![]() ![]() ![]() |
|
|
31.7.2009 14:30:12
jojo v Děčíně na Starým městě.Malšovice prý údajně neotevřou už,protože to tam měli podruhý vytopený.bahno,kameny tráva v bazénech.tak jezdíme do Děčína.no dětem se tam líbí mooooc,ale ty ceny
.Dáda přišel na to že mu chutnají langoše.do teď o nich nevěděl,tak má moje peněženka záhul![]() ty brambory si ukládám a při nejbližší příležitosti udělám.děkuju. ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
31.7.2009 14:23:23
Ahojky v pátek. Tak dneska je taťka poslední den v práci-huráááááááá. Pak má dovču. První týden budeme doma a užívat volna a doufám budem podnikat nějaký akce
. Má totiž práci na dvorku-staví přístřešek (no spíš garáž) na auto, tak snad nebudem sedět jenom doma a čučet na něj, jak tam něco plácá . A příští sobotu jedeme do jižních Čech. Už se těším. Byli jsme tam loni.Valsi, na to vzpomíná právě hodně lidí takhle na tu drožďovku s neoblibou. Já zase milovala, jak tam voněla, už když jsme přišli. Snědla bych jí za všechny děti ![]() ![]() . Mně se taky líbí ta, co dům dal . A ty Nivea ubrousky pak už za tu cenu opravdu jdou. A hlavně oni jsou fakt nejlepší. Proto jsem je u Lukajdy kupovala. I vlastně Pampersky jsme kupovali. Pak už mě to nějak všechno přešlo a teď u Mišáka už kupuju všechno nejlevší. Když to teda k něčemu stojí. Ale mít prcek problémy s pokožkou, tak bych taky nešetřila.Dani, to jste tady ale byli v Děčíně na koupálku, že jo? Vypadá to tam hezky. Taky bych měla s těma klukama vyrazit. Ale teď už do dovči ne. Ale úplně jsi mě nalákala těma fotkama .Jo a Mišule se začíná vztekat čím dál víc. Dupe nožičkama, ječí a pak si sedne nebo lehne na bříško a brečí-krokodýlí slzy. A vařila jsem včera franc.brambory. Ale místo uzeniny jsem trochu osmahla kuřecí na cibulce (sůl, červená paprika, mletej kmín), brambory jsem nekrájela na plátky, ale protlačila je tím kolečkem, jak když se krájej na bram.salát, promíchala jsem to s tím kuřecím a šťávou, co to pustilo, dala jsem tam trochu vody s feferonek a asi dvě feferonky (chtěla jsem tam totiž dát nakládanou kapii, ale neměli jsme) a navrch jsem nalila smetanu smíchanou se strouhaným sýrem. Byla to mňamka, ale pálilo to, takže nic moc pro kluky, pro ty by byla opravdu dobrá ta kapie. Ale pro ty, co mají rádi ostřejší, to fakt bylo mňam-mňam. Máme ještě dneska a zítra budu zapíkat mleté s cuketou a kaší. Ještě jsem to nedělala, mám recept od kamarádky, tak pak napíšu. Zapéká se to i s tou kaší, že prej hezky zrůžoví a je to taky dobrý. Dneska jdeme na oslavu známých, co jsou tady kousek, maj dvě holčičky, tak si rozumněj s těma našima klukama. Berem morče s sebou, máme holku a oni kluka, tak uvidíme, jestli už budou chtít mít děti. Minule nechtěli . Ale pusinkovali se a ten jejich té naší přisunoval misku se žrádlem, byla to sranda. Od té doby, co viděl Lukajda, že Terezka nosí všude morčátko s sebou v kleci, tak nosíme to naše taky . Tak ahooooj |
|
|
31.7.2009 13:59:19
něco z koupáku
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
31.7.2009 13:51:38
ahoj holky
tak jsem koukala na pomazánky jak jste tu psaly a zkusim taky .hlavně ta co dům(lednice)dá mě zaujala.rybičkovou děláme taky,ale malej mi jí moc nechce.Dáda a já jí máme rádi.prcek má rád nejvíc stejně paštiku a pomazánkový máslo s pažitkou. jinak čůrání je už asi týden v pohodě.akorát si nestáhne pořádně kraťasy,tak doma běhá pořád v tričku.no a na koupák chodíme taky,taky nechce z vody,já teda nestraším plavčíkem,to mě nenapadlo,myslím že to stejně na něj nezabere,ale lákám ho z vody na bonbon.to jde pokaždý ![]() s tím cirkusem.my byli na Jo-Joo když tu byl a i když malej jinak neposedí,tak tam seděl jako přilepenej,tleskal a hulákal jak na lesy .ale je fakt,že děti měli volňásky ze školky.tak by mě tolik nemrzelo,kdyby jsme museli odejít.no,dneska tu je krásně,ale není vedro,takže plavat nejdem.až zítra. jo a mámánka mám taky,ale od lidí co zná dobře se ohlídat nechá(kamarádky,babičky...)jen mě nesmí vidět odcházet tak pa mějte se kráááásně |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
31.7.2009 10:03:51
Ahojky...ženské...fůůůj to je pařák zas hned po ránu.
Od pondělí jsme bez dudíku a super...sice noci jsou takové neklidnější,ale jinak už docela v pohodě...unesla nám ho sova....víte ta která vylítá jak zaleze sluníčko a bere ty nezbedné děti...tak si místo Tomáška vzala zatím jen dudlík.... ![]() Většinou si už ani nevzpomene,ale dneska ráno se vz¨budil a říká mami uuu(jako sova)dudu...pomlka a říká není a šel pryč ....začal i tento týden bez problému čurat na nočník,když ho posadím,ale říct to si neřekne.Konečně jsme zdravější,tak jsme byli včera na koupaku a dneska půjdem určitě taky...když nechce z vody...což je normální,tak jediné co zabírá je že by se pan plavčík zlobil a poslal by nás domů... ![]() ...já vím hlavně mi neříkejte že se strašit nemá...já jen tak lehce,jinak prostě by se asi u vztekal a vysvětlování v tom jeho začátečním amoku nemá smysl...stejně mi říkááá nenenene,toto nene![]() Je u nás cirkus,chtěli jsme v neděli jít,ale asi nepůjdem,máme dojem že to budou vyhozené peníze...poněvadž Tomášek neusedí a aby mi po 10minutách řekl to jeho toto ne mami,tak zas tak bohatá nejsu ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
31.7.2009 8:24:08
ted jsem si teprve vsimla ze pisou ze ty Rybilka ubrousky jsou k dostani vyhradne v lekarnach....tak proto jsem na ne nikde nenarazila :-(
Ale nevim jestli si je koupim...prece jen ty ubrousky pouzivam obcas na oblicej a ruce a ty Rybilky predpokladam budou napustene necim proti opruzeninam tak nevim jestli by to bylo to prave orechove ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
31.7.2009 8:21:49
Ahoj Mirko,
taky uz jsem koukala na ty ubrousky Rybilka, ale zatim jsem je nevidela nikde v obchode tak jsem jeste nezkousela (krem taky pouzivame a taky spokojenost). My pouzivame ty Nivea (nechci riskovat kdyz ma mala ten atop.ekzem a ty Nivea mame vyzkousene ze ji delaj dobre)...kupuju je kdyz je akce za cca 149,- za ty 3 ks (tak to jeste neni tak strasny). Jinak jak tu resite ty pomazanky tak ja bych treba do te drozdove nesla...mam na to nepekne vzpominky jak jsme to museli jist ve skolce a dokud jsme to nesnedli nesmeli jsme jit od stolu ![]() ![]() jeste ted kdyz cejtim drozdi tak je mi zle ![]() ![]() Skoda ze skoro ve vsech pomazankach co pisete je vajicko (to mala nesmi)...nedavno jsem mela v ruce casopis kde byla hromada sikovnejch pomazanek..kdyz to najdu tak to sem vlozim. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
30.7.2009 23:15:57
Gabi, tak to jsem ráda, že chutnala
. Většinou když řeknu "drožďová pomazánka", tak každej ohrnuje nos. Už jste někdo měl ty vlhčený ubrousky Rybilka, jak tu běží reklama? Já totiž používám mast Rybilku na obě děti a spokojenost veliká, tak si říkám, že bych zkusila i ty ubrousky. I když jsou jen na prdýlu. Jinak kupujem v Tescu ty jejich za 38,-Kč. Kde jsou ty časy, když jsem kupovala Nivea ubrousky. Za Lukajdy stály 89,-Kč a to jsem u každýho ubrousku přemejšlela, jestli ho opravdu potřebuju a nebo jestli už ho mám vyhodit nebo ještě se bude hodit (když byl teda použitej na pusinu ). U těch levných to neřeším.Jo jinak malej je mazánek-mamánek. Já si nechávám od Rodiny.cz posílat takový povídání a dětech každej měsíc a teď k tomu 20.měsíci tam psali o separační úzkosti. Prej jí ještě děti v tomhle věku často mají. Odchod maminky je hodně bolí a pláčou. Přejde to. Tak dobrou |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
30.7.2009 12:48:26
Ahojky...tak já naštěstí asi začala brzo se vším,takže malý je zvyklý že ho uspává i tatínek,ale většinou jen kdy nejsem doma a nebo potom chce oba,u babiččky spí v pohodě...bez problému jde ven s dědou,s taťkou,s tetou i s babičkou,dokonce mi dá pusu a řekne pápá...když však odcházím já a on zůstává doma,tak to se většinou raděj vypařím.Ale to není moc často.
![]() My včera byli na výletě na kolách...super...ujeli jsme 22km a zastavili se v Kvasicích na hřišti na kofču a zahrát fotbal,akorát tam měli průlezky a klouzačku,takže jsme odjížděli z obrovským křikem...dneska pojedem na koupák...tak počítám že to dopadne stejně ![]() ![]() ![]() Miruško ta pomazánka z droždí bylo super!!!Mňam. ![]() ![]() ![]() Pááá pěkný víkend...plánujem o víkendu jít do cirkusu a asi na nějaký hrad nebo tak...uvidíme.Mějte se. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.