| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 1429  [Dalších 1039 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
30.7.2009 9:19:04
holky díky za recepty~;)
Lenčo jo, taky mám mamánka:-) ještě jsem nebyla nikde přes noc bez něho a když si vyrazím někam tak musím být doma na uspávání. Tulí se ke mě celou noc. Zatím mi to nevadí, protože je ještě malý, ale do budoucna si snad zvykne spávat i u babičky.
Manžel má zítra taky volno po dlouuuuhé době, takže my jsme naplánovali cyklovýlet...ještě to zááleží na počasí.
Lenčča 67896
29.7.2009 8:37:36
Tak my snad už pojedeme v pátek konečně do zoo. Konečně se manžel utrhne z práce. ~z~ Doufám, že mi ve čtvrtek večer neřekne, že nemá čas jet. Verunka má hrozně ráda zvířata, tak jsem zvědavá na její reakce.
Také máte doma takového mamánka jako já? Nenechá se pochovat ani od babičky, kterou vidí skoro každý den. K tátovi jde jen výjimečně. ~j~ Beze mě zůstane jedině, že tam bude i brácha a neuvidí mě odcházet. Je to děs. Nechce ani spát jinde než doma, nebo se mnou v posteli. Poraďte mi co s tím! ~x~
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
28.7.2009 20:45:19
Máslo pravé, jen na osmažení cibulky. Když zesklovatí, tak to droždí-rozpustí se, hned vejce a míchat a míchat. Dělám to na malej plamínek. Jo a zapomněla jsem napsat minule, že když je to fakt jen jak míchaný vejce-myslím konzistencí, tak se dá "naředit" mlékem. Ale jen po malých částech přidávat, aby byla pomazánka hezky vláčná.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
28.7.2009 18:01:11
Ta drožďová pomázanka je bez tvarohu nebo másla??
Já teda používám pomazankové máslo místo másla...lepši se natírá,nemusí se už moc dochucovat a je ~d~~b~

Pomazánka co dům dá...po babičce...moc ji mám ráda...malému jsem ji ještě nedělala,ale už přiště určitě dám...
Máslo a vařené žloutky utřít,přidat lžičku hořčice,pak nastrouhat tvrdý sýr,nějaký měkký salám,okurky tak nějak aby byla pomazánka příjemně kyselkavá,potom nastrouhat bílky a nakonec osolit...~w~Množství všeho podle toho kolik oho budete chtít dělat..přiměřeně~t~

My máme radi rybí-tuňákovou...jen tuňáka ve vlast.šťávě,pomaz.máslo,vajíčka,sůl,cibule najemno,dochutím trochou majonézy nebo tatarky na zjemnění~b~
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
28.7.2009 17:52:12
Ahojky...
Valsi,my tohle máme už za sebou...3-4dny horečky,pa začal do toho soplit a kašlat,takže Nurofen po 6hodinách,do toho pořád kapky do nosu a 3denně 2,5ml Mukosolvanu pro děti...malý už jen kašle a trošku soplí,ale ono to počasí tomu nepřidá...právě jsme povečeřeli...udělala jsem krupici a protože jsme včera svařili merunky s cukrem..tak jsem je do toho zamíchala a trochu granka a mňam...dobrota.
Jsu sice ještě na antibiotiku,ale už je mi líp.
To vztékání máme taky ve velkém,lehání a vřeštění...no masakr...nervy na pochodu~q~~q~
Počasí celý den dnes bylo pod mrakem a ted vypadá že večer zaprší,ale to mi neva...bude se líp spát...Dneska jsme rozdělali postýlku~n~...jak to uleťelo...
Valsi 82350
28.7.2009 8:38:36
Ahoj holky,
tak noc u nas priserna...mala uz zacala nudlat a pokaslava...ja se na to vy.....~n~~n~~n~
Valsi 82350
27.7.2009 20:54:24
Ahoj Mirko,
no rizeni jsem nevzdala ale asi je to diky me drahe polovicce ...on me totiz doslova nuti jezdit~o~ (kdyby to bylo na me tak asi nejezdim~d~)

Jo jinak ze vcerejska na dnesek v noci mela mala horecku..takze celou noc chudacek nemohla poradne spat a brecela a chtela se nosit ...zatim zadne jine priznaky nema tak nevim cim to je..uvidime tu dnesni noc~a~
Doktorka ji prohledla a rekla ze ji v krku nic nevidi ale ze ted zase radej nejake virozy tak mozna to je ono ~a~
Sama jsem nejaka vycerpana takze jdu spat. pa
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
27.7.2009 14:01:06
Tak to je dobře Valsi, že jsi to nevzdala. Bála jsem se, že jak jsi popisovala ty první nervy, že řídit nebudeš. Znám pár ženských, co si udělají řidičák a pak si stejně sednou za volant jednou-dvakrát a pak to nechaj a nejezděj. Tak paráda ~R^~R^.
Luci, já jsem právě dělala zatím tu drožďovou a teď budu dělat jakoby budapešťskou (smíchám tvaroh, trošinku majolky nebo bílý jogurt,cibuli, vařené vajíčko a trošinku přisolit a třeba červenou papriku-koření). A pak mám uzený rybičky a ty smíchám taky s tvarohem a troškou másla a pár kapek citr. šťávy. Jinak zatím jsem moc nevyčetla, pořád ten net nestíhám. Jo ale někdy dělám tvaroh s majolkou (bílej jogurt), pažitka a sůl. Taky máme rádi. Když narazím na nějakou dobrou, tak napíšu ~;). Ta drožďová, to se dá cibule na kostičky zesklovatět na másle, pak se nadrobí droždí (3kostky) a když se rozpustí, tak nalít 4-5rozkvedlaných vajec, sůl a třeba i trochu pepře, jak kdo chce. Ten pepř je tam psanej, ale kvůli dětem jsem dala malilinkato. Tak ahoooooooj
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
24.7.2009 13:09:43
Tak u nás počasí docela v klidu. Pořád pařáky, obloha bez mráčků, až včera večer přišel silný vítr a lilo, ale to jsem zaspala a bouřky žádné.
Ráno už byl zase pařák jen fouká chladnější větřík, takže příjemná změna.
Dneska jdu pomáhat tchýni zavařovat meruňky a okurky. Ona nám je pak schová u nich ve sklepě. Já to doma nemám kde skladovat v takovém množství. Taky zavařujete??
Jo Mirečko jaké děláš klukům pomazánky??? napsala bys mi tu recepty??? takové ty klasické dětské..já nerada experimentuju tak chci osvědčené.
Valsi 82350
24.7.2009 12:05:29
Ahoj Mirko a ostatni holky,
jo to pocasi je divny..bud je silene vedro nebo leje...mam pocit ze jeste nebyl jedinej den takove to normalni leto :-(
Mirko ridim a hrozne se mi to libi ~z~ Sice pokazdy kdyz vystoupim z auta jsem jeste dost vyklepana ale bavi me to :-) Hlavne si ted muzu zajet nakoupit kdy chci...treba vecer malou uspim a v klidku si zajedu do Tesca kde maj otevreno nonstop (ted co maj ty slevy mam cas tam prohrabat obleceni...na coz jsem normalne s malou a navic s tim mojim chlapem nemela vubec sanci)~z~~z~ Po dlouhe dobe jsem si koupila neco pro sebe na sebe...jinak porad kupuju neco pro malou.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 1429  [Dalších 1039 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.