| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 1429  [Dalších 1029 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
24.7.2009 11:14:05
My jsme teď na zahradě. Jdu dát uschnout ten vozík za kolo, aby byl zase použitelnej :-). Mme tu spousty bláta, ale je ještě, kde si hrát. Teď zase svítí sluníčko. Dneska udělám klukůk krupicovou kaši a uvařím nějakou polívku, až půjdou spát, aby měli, až budou mít chuť. A taky se jdu mrknout na pomazánky na netu, ať máme nějaký změny.
To je hezký Lenčo, jen ulítla střecha sousedovi s kůlny, ale nic hroznýho to nebylo :-). To jsem se pobavila. To mně stačí, když lítaj popelnice a už mi z toho není dobře. Doma mi to neva, ale včera venku to nebylo nic moc. Tak se mějte, my dneska budem trávit tak nějak na zahradě a doma.
daniela Králová 82794
24.7.2009 8:58:09
ahoj zdravíme při pátku.

co děláte?my koukáme na Strašpytlíka.~t~konečeně se nechal prcek přemluvit že může koukat i na něco jinýho než Krtka.

holky já takový to vztekání jak tu popisujete neznám~d~jako sem myslela že je řeč o běžným ječení,kdy něco není po jeho tak si to vyřvává.ale záchvat?to nee.tak to taky nevím co bych dělala.

Mirko ke Kapli to máme myslím stejně daleko jako vy~;)jenomže my jdeme tam do kopce a zpátky z kopce.jo jak byl včera ten vítr,tak to jsme akorát zalezli domu.15 minut předtím jsem kluky vytahovala z bazénku.dáda seděl střídavě na všech oknech a volal že je kapitán a že se naše loď nepotopíí.a ze sebánka byl velitel armády a já musela bejt kuchařka.~l~(dělala jsem palačinky).

tak ahojky.
Lenčča 67896
24.7.2009 8:27:44
U nás to s počasím zatím bylo v poho (žádné povodně ani hrozné bouřky). Včera se to trochu rozjelo - začalo jen tak kapat a najednou velký vítr a provazy vody (trvalo to jen pár minut). ~d~ Sousedovi uletěla střecha z kůlny rovnou na hlavní silnici, u které bydlíme a zastavilo se to až nám o vrata. Ještěže jsem měla auto ve dvoře, jinak bylo počechrané tou střechou a větvemi, které tam také popadali. Elektrika nešla až do večera. Ale zase tak hrozný to nebylo. Vůbec si nedovedu představit, že bychom měli vytopený dům. Asi bych se zbláznila.~a~
Zatím ahoj.
23.7.2009 22:33:01
Tak když se vám bude chtít jít ke Kapli, Dani, tak můžem. Ale vy to máte dost daleko, viď? Já letos chodím jen tam, protože mi vadí hrozně sluníčko a tohle hřiště je jediný, kde je stín. Tak jak budeš chtít.
Holky, taky to máte na jiných koncích Čech a Moravy :-) tak, že dopolko většinou dusno, ale na mrtvici a sluníčko a pak odpo déšť z ničeho nic? Nebo déšť i dopoledne, ale je to vždycky všechno tak naráz a fakt skoro každej den zaprší. Omlouvám se, počasí nesleduju, takže nevím, jak jsou na tom jinde :-).
23.7.2009 22:27:47
....jen to chce počkat chvíli, než se rozjede..

http://www.youtube.com/watch?v=1juUeimJ2Nk
23.7.2009 21:57:12
Byli jsme u Kaple. Ale domů jsme jeli v hrozným dešti a začalo se i blejskat. Bylo to děsivý, když jsem za sebou v tom vozejčku měla děti. Byl hroznej vychr, padaly popelnice (ty prázdný, ale stejně) a všelijak bouchaly dveře od garáží. Hrozně jsem se bála, že mi něco spadne na kluky, třeba nějakej kus okapu, nebo střechy, nebo větve. Jsem šlapala ten náš kopec do Václavic a ono to jde pomalu, když za sebou vezu 50kg, tak to bylo hodně nepříjemný.
Valsi, to je teda mazec s tím vztekáním :-), to to malou pěkně vzalo. No ono jí to přejde. U nás vztek celkem jde. Dá se ještě utišit, jen jednou měl záchvat, že když jsem se snažila prcka z toho dostat, tak to bylo ještě horší. Byl fakt v záchvatu, tak jsem ho nakonec nechala bejt, až ho to přešlo. Nevěděla jsem, co s ním dělat. To u Lukajdy neznám, ten se nikdy takhle nevztekal. Ten je spíš protivnej a ukňouranej, ale ty klasický záchvaty, to neměl ani jeden. Valsi a jak řídíš? Už jsi dostala odvahu?
Teď jsem se vrátila ze cvičení, tak je mi dobře, asi si udělám zeleninovej salát a půjdu chrnět. Vůbec nechápu, že nestačí třeba měsíc cvičit a mít postavu, kterou chci ~q~~t~~t~. A hlavně, že ta stará ošklivá postava se vrací tak rychle, po pár uletech na jídle a ta hezká nová se musí tak vybojovávat. Kdyby se hublo žraním, tak mám 20kg. Tak dobrou
Valsi 82350
23.7.2009 19:48:05
Ahoj holky,
mala se taky porad vzteka...to jsem rada ze jste na tom stejne...asi jsou prtata uz v tom obdobi ~q~
Jak neni po jejim, jak neco nejde nebo neco zakazu tak zacne silene jecet,poskakovat..otaci se kolem dokola, hazi rukama...pak si lehne na zem a treba boucha celem do podlahy ~q~~q~
Jo a taky me dost casto kousne treba do ruky ~o~
daniela Králová 82794
23.7.2009 12:13:28
hojky
fotky v bazenku jsou pěkný~R^jen kdyby bylo už pořádný léto.

já tohle vztekání zatím moc neřeším.malej je malej a stačí ho odnést nebo jinak zabavit a je po řvaní,přijdou horší vzteky.jako lehání na zem,bušení pěstma do vzduchu,nebo do hlavy(vlastní)~:(a odmlouvání.se těšim jak to bude za rok.budu mít asi hlavu šedivou.

teda holky co jste těhulky,budete mít dětičky takhle po sobě,držím vám palce.já už teď vím že bych na to neměla.a hlavně ať jste v pořádku,všichni.

Mirko taky když uklízíme pouštíme si nahlas písničky a tančíme~t~.jsme zrovna tančili včera~y~na který hřiště pujdete?my nebyli na hřišti ani nepamatuju.to je furt u baráku nebo u vody.a nebo leje a sledujeme hladinu potoka,a balíme evakuační pytel~;)

no a už nevím co jsem chtěla.mám HOSIPa...~j~
Lenčča 67896
23.7.2009 11:59:10
Koukám, že se to tu konečně rozjelo!~t~ Se vztekáním jsme na tom také stejně. ~q~ Verča je vzteklá z každé hlouposti. Trochu jsme pokročili, už říká, že udělala ee nebo čí. Ale zatím v plínce a říká to až po. Je to ale snad na dobré cestě. Já dneska asi budu uklízet na dvorku. ~R^ Je to fakt třeba~f~ a nikdo to za mě neudělá. A taky je v plánu bazén. Teď mi usnula a já mám konečně trochu klidu. Dneska máme totálně vzteklou náladu ~q~~n~.
Fotky jsou pěkné ~R^.
Tak zatím pa a všem přeji pěkné a klidné~t~ odpoledne.
23.7.2009 10:48:02
Čauky ženský :-).
Luci, no nervy v tom určo hrajou roli :-). To můžu potvrdit, jako známý psychouš-chacha. Když jsem dobře naladěná, tak zvládáme s klukama všechno, ale jak jsem na dně já, tak to nejde a nejde. O pocitech na mateřské bych mohla napsat knížku :-) a asi by se někdo pobavil. Zažila jsem jak šílené deprese, tak i veeeelikáááánské radosti. Dneska tu máme tak nějak pod mrakem. Teď uklízíme, máme puštěný písničky a tančíme do toho uklízení a odpo bych chtěla na hřiště, jestli nebude pršet. Vemu kluky do vozejku za kolo, tak doufám, že nám počasí bude přát. Udělala jsem po dlouhý době a po druhý v životě drožďovou pomazánku, tak jsme si pochutnali. Mám jí ráda. K snídani bylo bílý kafe a chleba s drožďovkou a vonělo to tu, jak tenkrát ve školce, když jsem chodila :-). Tak mi bylo hezky.
Gabi, brzké uzdravení, Soji, fotky parádní, plavec je suprovej ~R^.
Dudlík bych nějak neřešila, kdybychom s tím neměli takový problémy, jak jsem psala pár dní zpátky. Dneska už si na něj nevzpomene, tak jsem ráda, ale kdyby jsme to měli v poho s dudlíkem, tak bych mu ho nechala. Nočník zatím neřeším. Ale zjisila jsem, že Mišule říká E-E před čůráním, protože jsme byli v bazéně a prcek byl nahatej a já ho měla u sebe a pindíka měl na mým břiše a říká E-E a za chvíli mě cosi hřálo na břiše :-). Tak to možná bude dobrý, až začnem. Tak snad to zvládnem bez problémů. Mějte se a hezký dny.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 1429  [Dalších 1029 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.